Τελειώνει μάλλον ο πόλεμος...

Status
Not open for further replies.
Reaction score
133
Απάντηση: Re: Τελειώνει μάλλον ο πόλεμος...

Αφήστε τα βιντεάκια και τις μ@..ίες, να συζητήσουμε κάτι πρακτικό: υπάρχει όντως πρόβλημα με τη σκόνη ή το προστατευτικό layer το λύνει και αυτό;
Δεν έχω παρατηρήσει κάτι στα δικά μου, αλλά δεν έχουν υποστεί κακομεταχείριση οπότε δεν ξέρω.
Το προστατευτικό layer δεν προστατεύει από τη σκόνη, αλλά από τις γρατζουνιές.

Reaction score
0
Δηλαδή για να καταλάβω...αυτό είναι σοβαρή πολιτική???
Είναι δυνατόν να παίρνει κάποιος bd για να βλέπει τις ταινίες της FOX και να περιμένει το bd+ που ΘΑ βγει ?????
1,5 χρόνος που κυκλοφόρησε αυτό το σκ@τοσύστημα..
Ακόμη το παλεύουν???
Σοβαρή είναι, φιλική στους καταναλωτές δεν είναι. Ελπίζω να σε καλύπτει αυτό ως απάντηση.
Πάντως, αυτό είναι. Ελπίζω κι εγώ όταν σπάσει το BD+ να μην κάνουν πάλι 4-5 μήνες να βγάλουν ταινία...

Reaction score
133
Απάντηση: Re: Τελειώνει μάλλον ο πόλεμος...

Σοβαρά, υπάρχει στα σκαριά BD+; Θα είναι συμβατό με τα υπάρχοντα players;
Το BD+ δεν είναι διαφορετική έκδοση του BD αλλά τρόπος προστασίας του περιεχομένου και υπάρχει εδώ και καιρό σαν προδιαγραφή, αλλά δεν έχει υλοποιηθεί ακόμα σε δισκάκια αν δεν κάνω λάθος. Περισσότερα εδώ: http://en.wikipedia.org/wiki/Blu-ray_Disc#BD.2B

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Τελειώνει μάλλον ο πόλεμος...

Το προστατευτικό layer δεν προστατεύει από τη σκόνη, αλλά από τις γρατζουνιές.
Το ερώτημα είναι αν μπορείς να το καθαρίσεις μετά χωρίς πρόβλημα.

Reaction score
14
Σοβαρή είναι, φιλική στους καταναλωτές δεν είναι. Ελπίζω να σε καλύπτει αυτό ως απάντηση.
Πάντως, αυτό είναι. Ελπίζω κι εγώ όταν σπάσει το BD+ να μην κάνουν πάλι 4-5 μήνες να βγάλουν ταινία...
Όχι δεν είναι..
Τα ίδια κάνουν οι καραγκιόζηδες και με τα dvd και κυρίως τα μουσικά cd της sony..
Παιδεύουν μόνο τον κόσμο..και δεν κατάφεραν ΠΟΤΕ τίποτα....ΠΟΤΕ....

Reaction score
133
Απάντηση: Τελειώνει μάλλον ο πόλεμος...

Αυτή είναι η ιδέα του προστατευτικού στρώματος, το να μπορείς να το καθαρίσεις χωρίς να δημιουργείς γρατζουνιές. Το θέμα είναι όμως ότι ακόμα καλύτερα θα ήταν να μην χρειάζονται τα δισκάκια κάθε τρεις και λίγο ξεσκόνισμα.

Reaction score
0

Λάμπρο το βιντεάκι σου δεν ανοίγει......:pc: :pc: :pc: :pc: :pc: ........πατάω download link......ανοίγει ο media player 11 αλλά τίποτα......άχρηστε...:happy_8: :happy_8: :happy_8: :happy_8: :happy_8: :crazy_3:

Reaction score
164
Re: Απάντηση: Re: Τελειώνει μάλλον ο πόλεμος...

Το BD+ δεν είναι διαφορετική έκδοση του BD αλλά τρόπος προστασίας του περιεχομένου και υπάρχει εδώ και καιρό σαν προδιαγραφή, αλλά δεν έχει υλοποιηθεί ακόμα σε δισκάκια αν δεν κάνω λάθος. Περισσότερα εδώ: http://en.wikipedia.org/wiki/Blu-ray_Disc#BD.2B
Μερσί! Στα δισκάκια δεν έχει υλοποιηθεί. Στα players; Είναι κάτι που λύνεται με firmware update, είναι θέμα hardware, υπήρχε στις προδιαγραφές από την αρχή και όλα τα players το υποστηρίζουν;

Reaction score
14
Re: Απάντηση: Τελειώνει μάλλον ο πόλεμος...

Λάμπρο το βιντεάκι σου δεν ανοίγει......:pc: :pc: :pc: :pc: :pc: ........πατάω download link......ανοίγει ο media player 11 αλλά τίποτα......άχρηστε...:happy_8: :happy_8: :happy_8: :happy_8: :happy_8: :crazy_3:
Να καταστρέφει ξέρει..να φτιάξει δεν μπορεί..

Reaction score
5

divx 6.6 ειπαμε...

διαολε...βαλε μοτζίλα και μην του δώσεις Open

Δώστου Save As...

για ονομα πια...

Reaction score
0

Αυτή είναι η ιδέα του προστατευτικού στρώματος, το να μπορείς να το καθαρίσεις χωρίς να δημιουργείς γρατζουνιές. Το θέμα είναι όμως ότι ακόμα καλύτερα θα ήταν να μην χρειάζονται τα δισκάκια κάθε τρεις και λίγο ξεσκόνισμα.
ΟΚ, ευχαριστώ. Εντάξει, δεν είναι και καμιά φοβερή θυσία να τα ξεσκονίζεις πότε πότε, σε σχέση με το DVD που άμα κολλήσει έχεις κάμποσες πιθανότητες να το πάρεις στο χέρι.

Δεν υπάρχει θέμα συμβατότητας με το BD+ στα υπάρχοντα players απ' ό,τι ξέρω, αλλά θα χρειαστεί firmware update σε κάθε περίπτωση.

Reaction score
0
Μόλις είδα το βίντεο. Καταρχήν ξεράθηκα στο γέλιο. Να είσαι καλά...

Από εκεί κ πέρα, σιγά μην έπαιζε μετά από τόση βία...Δεν πάνε να λένε οι δημιουργοί του ότι θέλουν...

Reaction score
0
Φίλε το έσφαξες !!!!!!

Την ζημιά ίσως την έκανε το μαχαίρι... και στα άλλα 2 video που έχω δει εκεί χάλαγε, άντεχε το σύρμα και τις γρατζουνιές.

ΥΓ
Πάντως σίγουρα θα προσέχω άλλη φορά να μην είμαι υπερβολικός... έχω τύψεις ,κρίμα την ταινία.

Reaction score
5
Κατι που αναφερα στο βίντεο...

Το μαχαίρι το κράταγα απο την ανάποδη μεριά

ΟΧΙ απο την μεριά που κοβει.

Και σας μιλάω ειλικρινα, μονο το σφουγγάρι πίεσα λίγο παραπάνω
ολα τ'αλλα ίσα που τα πέρναγα απο πάνω με πολύ ελαφρά πίεση!!!

Reaction score
5
Μετα το βιντεο ολοι ξερουμε τι δωρο θα παρει ο blizzard στον Regunus... εεεε?
Πες ρε Λαμπρο τιποτα να πεταχτω να γελασουμε μαζι...!!!

Reaction score
5
Μετα το βιντεο ολοι ξερουμε τι δωρο θα παρει ο blizzard στον Regunus... εεεε?
Πες ρε Λαμπρο τιποτα να πεταχτω να γελασουμε μαζι...!!!
έχω κι αλλα δισκακια! ψήνεσαι;;; :happy_5::happy_5::happy_5::happy_5:

Reaction score
6

Καταρχην το KING KONG εχει 3 soundtrack(English,French,Spanish).
Αμα δεν βαλουν TRUE HD στο KING KONG που περιμενουν να βαλουν σε καμια ρομαντικη κομεντι?
Απλα δεν ''χωρουσε'' με τιποτα και ολα τα αλλα ειναι δικαιολογιες....

Έχεις δίκιο το King Kong δεν εχει πέντε soundtrack . Έχει έξι.

( και όχι τρία όπως λες)
Τυχαίνει να το εχω.

Attachments

Status
Not open for further replies.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.317
Members
38.299
Νεότερο μέλος