Τελειώνει μάλλον ο πόλεμος...

Status
Not open for further replies.
Reaction score
0
Σε αυτό το topic το πάω ανάποδα ... είναι πολλά τα 200GB και για games και για ταινίες ίσως.
Ακόμα και αν τα κατεβάζουμε όλα από το internet ή τα έχουμε σε flash, δεν θα πεθάνει εύκολα το BR με τόσο όγκο που έχει.

Reaction score
5
Ασε τα αναποδα και τα ίσια... απλή ερώτηση. ποιο playstation θα αξιοποιεί 200GB?

Reaction score
0
Δεν ξέρω βρε ... απλά τα 5-6 χρόνια μου φαίνονται λίγα όταν έχουμε 200GB, ίσως στα 9-10 να έχουν αλλάξει βέβαια αρκετά, δεν μπορούμε να προβλέψουμε.

Reaction score
5
σε 9-10 χρόνια όπως πολύ σωστά είπε και ο giorgio τα οπτικά μέσα θα έχουν ξωφλήσει κατα πάσα πιθανοτητα...οπότε η σονυ πεταξε λεφτά με τα 200GB Που δεν θα βρουν καμια εφαρμογή παρα μονο για να κανεις Backup.

ΑΝ κερδίσει το Blu-Ray Αυτό θα ειναι απο τα PC και απο κανένα άλλο παραγοντα.
Εσείς οι μικροί κονσολάκιδες θα έπρεπε να μας εχετε για θεούς εμάς τουs PC-αδες!

μουαχαχαχαχαχαχα

ΥΓ: πολύ ζέστη, πολύ δουλειά...

Reaction score
0
Την τεχνολογία, όχι, δεν την ξέρω. Ξέρω όμως με σιγουριά ότι δεν θα υπάρχει τηλεοπτικό στάνταρ πάνω από 1080. Με τίποτα. Αν κάτι είναι επαρκές τώρα για καταναλωτική συσκευή, θα είναι και μετά από χρόνια. Δεν θα αυξηθεί η ανάλυση, δεν θα βγουν νέες τηλεοράσεις στην παραγωγή. Το 1080 θα πρέπει να κλείσει τον κύκλο που έκλεισε το SD: Να μπει σε κάθε σπίτι, σε κάθε χωριό. Δεν θέλουν οι εταιρίες να τα παίρνουν από το 5% των βλαμμένων κάθε χρόνο (έτσι και αλλιώς, θα τους τα πάρουν αλλιώς). Θέλουν να τα πάρουν από ΟΛΟΥΣ και μετά να τα ξαναπάρουν. Το μέσον μπορεί να αλλάξει αργά ή γρήγορα ή να εξαφανιστεί ως φυσικό μέσον: ήδη στην Ψωροκώσταινα μιλάμε για 25mbps. Σε δύο-τρια χρόνια θα μιλάμε για 100 και το HD θα παίζει real time on demand από το Internet.
Δεν μιλάω τόσο πολύ για την ανάλυση, όσο για contrast, κορεσμό χρωμάτων κλπ. Η όποια εμπειρία μου από το HD μου έχει δείξει ότι η ανάλυση παίζει το ρόλο της αλλά αυτά που σε κάνουν να νομίζεις ότι άλλαξες μάτια είναι τα υπόλοιπα.
Το On-Demand σίγουρα είναι το μέλλον αλλά πιστεύω ότι τα οπτικά μέσα έχουν 4-5 καλά χρόνια μπροστά τους.

Και μια και λέγατε για τη Universal:

Unfortunately, this seems to be part of a larger trend for Universal and its recent catalogue titles -- while some (like 'Born on the Fourth of July') have been better than others thanks to more recent DVD remasters, overall the studio's catalogue releases have seemed rushed to the high-def market with re-heated transfers that were originally produced for earlier standard-def DVD releases.

It doesn't take an economist to determine that the studio is probably just trying to keep the number of titles available on HD DVD neck-and-neck with the number of Blu-ray titles being released. But while this may make sense as a competitive business strategy, Universal is arguably shooting itself in the foot with the most passionate early adopters by not taking the time to deliver product that truly showcases the advantages of high definition. After all, what's the point of spending all the extra money to replace your standard DVD collection when the studio hasn't taken the prep time to make the high-def edition look its best?

'Liar Liar' could've looked amazing with some extra time and work, but as presented here it is a perfect example of a dangerous mentality. An average transfer adds quantity to the list of HD DVD titles, but it doesn't add quality. To be clear, as a dual-format supporter, I have no personal stake in one format over the other, but as early adopters who've made a significant investment in one (or both) of the high-def disc formats, we should all be demanding that the studios deliver the very best product available, regardless of the competitive environment.
Από εδώ: http://hddvd.highdefdigest.com/liarliar.html
Single-layer HD-DVDs, transfers χωρίς remasters κλπ. Κάποιοι κόλλησαν sonyίτιδα ένα χρόνο μετά :happy_8:

Reaction score
0
Σε 5 χρόνια που λέμε θα έχουν 21cents.
Single-layer HD-DVDs, transfers χωρίς remasters κλπ. Κάποιοι κόλλησαν sonyίτιδα ένα χρόνο μετά :happy_8:
Ωραίος , ούτε που είχα ιδέα ... τα έχουν βρεί πολύ σκούρα.

Και δεν ξέρω μήπως αυτό είναι και πιο χοντρό από τα videoclub στην Αμερική.

Reaction score
14
Σε 5 χρόνια που λέμε θα έχουν 21cents.

Σε 5 χρόνια θα υπάρχει άλλο σύστημα που θα πετύχει.
Γιατί οι πωλήσεις σε όλο τον κόσμο είναι για γέλια.. και στα δύο format.

Reaction score
14
blizard Ωραίος said:
Ναι δυστυχώς....γιατί κατάλαβαν σε τι ανθρωποειδή απευθύνονται...
Που ΔΕΝ καταλαβαίνουν ΟΥΤΕ απο ποιότητα ΟΥΤΕ από εικόνα...
Το μόνο που καταλαβαίνουν είναι το "καινούριο" προιόν και πολλοί τίτλοι για να χορταίνει το μάτι..
Και εντάξει εγώ δεν θα πάω να πάρω αυτό το χάλι.
Αλλά έπαψαν να ποντάρουν σε "εμένα"....
Κρίμα.

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Αν ξεπεράσουμε τα αστεία, επαναστατικού τύπου τσιτάτα που μόνο για γράψιμο με μαρκαδόρο στα καρτοτηλέφωνα κάνουν, και κοιτάξουμε λίγο την ιστορία, θα προβληματιστούμε:
Ποτέ η Sony δεν έχει επιβάλει δικό της φορμά, όσο καλύτερο και να είναι του ανταγωνισμού. Ποτέ.
Και ΠΟΤΕ δεν έβαλε μυαλό!!! ΠΟΤΕ!!!

Τι να πρωτοθυμηθούμε;;; μέχρι και ανταγωνιστή στο mp3 έβγαλε όταν το φορμά αυτό είχε κυριεύσει τον κόσμο!!! wall_1wall_1wall_1wall_1

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Ναι δυστυχώς....γιατί κατάλαβαν σε τι ανθρωποειδή απευθύνονται...
Που ΔΕΝ καταλαβαίνουν ΟΥΤΕ απο ποιότητα ΟΥΤΕ από εικόνα...
Το μόνο που καταλαβαίνουν είναι το "καινούριο" προιόν και πολλοί τίτλοι για να χορταίνει το μάτι..
Και εντάξει εγώ δεν θα πάω να πάρω αυτό το χάλι.
Αλλά έπαψαν να ποντάρουν σε "εμένα"....
Κρίμα.
Με έναν τίτλο μην ανησυχείς...

Αν δεις 3-4 τίτλους με την ίδια λογική στο μέλλον να αρχίσεις να ανησυχείς...

Reaction score
1
προσωπικα ως ατομο που δεν εχω πολλα λεφτα για πεταμα και δεν με πολυενδιαφερουν οι high-end αναζητησεις για το ποιο format εχει την απειροελαχιστα καλυτερη εικονα αλλα απλα θελω να απολαυσω μια καλη ταινια δεν εχω κανενα προβλημα με το dvd! αν με εβαζαν ομως να επιλεξω ποιο απο τα 2 format θελω να επιβιωσει στην αγορα, θα διαλεγα το blu-ray. οχι γιατι το θεωρω καλυτερο του hd-dvd, ουτε πιο φτηνο, ουτε επειδη εχει τοσες εταιριες που ηδη το στηριζουν αλλα επειδη εχω ηδη στη κατοχη μου ενα blu-ray player ενσωματωμενο στο ps3 μου το οποιο αγορασα ως παιχνιδοκονσολα. δεν εκφραζω προτιμηση στη ποιοτητα του ενος η του αλλου format (δεν εχω δει ποτε καποιο hd-dvd και δε θα δωσω επιπλεον χρηματα για αναβαθμιση σε αλλο ενα hd format) απλα θελω τα λεφτα που εδωσα να πιασουν τοπο. και παρολο που ειναι λιγα προς το παρον, εχει πλακα που μπορω να νοικιασω ταινιες σε blu-ray και να τις δω με ελληνικους υποτιτλους, σιγα σιγα φερνουν και αλλες.

Υ.Γ. ελπιζω να μην θεωρουν ολοι εδω μεσα, οσους δεν εχουν την δικη τους οικονομικη δυνατοτητα να πειραματιζονται με καθε νεο format που βγαινει οποιο και αν ειναι αυτο, ως ανθρωποειδη...

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Τελειώνει μάλλον ο πόλεμος...

Υ.Γ. ελπιζω να μην θεωρουν ολοι εδω μεσα, οσους δεν εχουν την δικη τους οικονομικη δυνατοτητα να πειραματιζονται με καθε νεο format που βγαινει οποιο και αν ειναι αυτο, ως ανθρωποειδη...
Πρώτον κανείς δεν είπε κάτι τέτοιο..........ο giorgio-n εννοούσε ότι οι εταιρίες βλέπουν τον κόσμο ως ανθρωποειδή και μας πασσάρουν ότι νά 'ναι(single layer discs) μόνο και μόνο γιατί θα τα αγοράσουμε επειδή είναι καινούργια προιόντα..........δεύτερον....ποιά οικονομική δυνατότητα?........π.χ. εγώ περιμένω να πέσει το Toshiba HD-E1 στα 299Ε μπας και το πάρω :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: ........κι ας είναι κορυφαίο.......και πήρα το PS3 ως blu-ray player γιατί είναι και παιχνιδομηχανή και media center.........για σκέτο blu-ray σιγά μην έδινα 650Ε..........:happy_4:

Reaction score
1
Ψυχραιμία..

Αν ήταν τόσο σοβαρά τα πράγματα, η SONY θα έπρεπε να έχει χρεωκοπήσει εδώ και δεκαετίες..

Ας μη ξεχνάμε και τα κάτωθι:

Το Walkman
Το Discman
To CD
Τις σειρές WEGA και BRAVIA στις τηλεοράσεις.
Τη σειρά υπολογιστών VAIO
Τη σειρά Playstation
Τα κινητά τηλέφωνα της Sony Ericsson

Αποτελεί παράδοση στο Διαδίκτυο (παγκοσμίως) η έμπλεη πάθους υποστήριξη του αδύναμου μέλους (ή underdog επί το αγγλικότερον), εν προκειμένω του HD-DVD..

Ας αφήσουμε τους συναισθηματισμούς κι ας δούμε τα πράγματα αντικειμενικά:
Το blu ray θα επικρατήσει, το HD-DVD θα αποτελεί παρελθόν τέτοια εποχή του χρόνου.

Τα σημάδια πληθύνονται:

Τη στιγμή που εγγράψιμα κι επανεγγράψιμα blu ray δισκάκια (και οδηγοί) εμφανίζονται μέχρι και στα ελληνικά supermarket, ακόμα δεν έχει καν κυκλοφορήσει οδηγός εγγραφής HD-DVD..

Αποτελεί κοινό μυστικό ότι η Universal σύντομα (ίσως και στο τέλος του χρόνου) θα γίνει ουδέτερη..

Ωστόσο, το πρόβλημα εντοπίζεται αλλού: Οι πωλήσεις δίσκων υψηλής ανάλυσης παραμένουν απειροελάχιστες σε σχέση με αυτές του κραταιού ακόμα DVD.

Η επικράτηση του φορμά υψηλής ανάλυσης, όποιο κι αν είναι αυτό, παραμένει έωλη..

Reaction score
164
Ψυχραιμία..

Αν ήταν τόσο σοβαρά τα πράγματα, η SONY θα έπρεπε να έχει χρεωκοπήσει εδώ και δεκαετίες..

Ας μη ξεχνάμε και τα κάτωθι:

Το Walkman
Το Discman
To CD
Τις σειρές WEGA και BRAVIA στις τηλεοράσεις.
Τη σειρά υπολογιστών VAIO
Τη σειρά Playstation
Τα κινητά τηλέφωνα της Sony Ericsson
Αν εξαιρέσεις την επανάσταση του Walkman, και το φοβερό brand name του Playstation όλα τα άλλα είναι απλώς προϊόντα, χωρίς καμία φοβερή καινοτομία και χωρίς καμία ξεχωριστή θέση στην ιστορία.
(Το CD είναι στο μεγαλύτερο ποσοστό εφεύρεση της Philips.)
Τα περισσότερα προϊόντα που έχω είναι της Sony, δεν έχω κάτι εναντίων της. Την εμπιστεύομαι και ξέρω ότι αυτό που αγοράζω μπορεί να μην είναι το κορυφαίο τεχνολογικά, αλλά είναι τίμιο και καλοφτιαγμένο. Ακόμα και το PS3 :happy_8: (αν το δούμε ως media center/blu ray, γιατί ως παιχνιδομηχανή δεν λέει μία-εδώ η Kiss πούλαγε το ανέκδοτό της 400€ που ποτέ δεν δούλεψε, γιατί να μην πουλάει το PS3 650Ε η Sony;)

Reaction score
1
Και ΠΟΤΕ δεν έβαλε μυαλό!!! ΠΟΤΕ!!!

Τι να πρωτοθυμηθούμε;;; μέχρι και ανταγωνιστή στο mp3 έβγαλε όταν το φορμά αυτό είχε κυριεύσει τον κόσμο!!! wall_1wall_1wall_1wall_1
Λάθος..

Ο αλγόριθμος του ATRAC βασίστηκε στους αλγόριθμους ψυχοακουστικής που είχε αναπτύξει το.. έτερον ήμισυ (Philips), από την εποχή του DCC..

Για την επικράτηση του mp3, το οποίο εμφανίστηκε μία δεκαετία σχeδόν αργότερα, ας όψεται το Napster..

Reaction score
14
προσωπικα ως ατομο που δεν εχω πολλα λεφτα για πεταμα και δεν με πολυενδιαφερουν οι high-end αναζητησεις για το ποιο format εχει την απειροελαχιστα καλυτερη εικονα αλλα απλα θελω να απολαυσω μια καλη ταινια δεν εχω κανενα προβλημα με το dvd! αν με εβαζαν ομως να επιλεξω ποιο απο τα 2 format θελω να επιβιωσει στην αγορα, θα διαλεγα το blu-ray. οχι γιατι το θεωρω καλυτερο του hd-dvd, ουτε πιο φτηνο, ουτε επειδη εχει τοσες εταιριες που ηδη το στηριζουν αλλα επειδη εχω ηδη στη κατοχη μου ενα blu-ray player ενσωματωμενο στο ps3 μου το οποιο αγορασα ως παιχνιδοκονσολα. δεν εκφραζω προτιμηση στη ποιοτητα του ενος η του αλλου format (δεν εχω δει ποτε καποιο hd-dvd και δε θα δωσω επιπλεον χρηματα για αναβαθμιση σε αλλο ενα hd format) απλα θελω τα λεφτα που εδωσα να πιασουν τοπο. και παρολο που ειναι λιγα προς το παρον, εχει πλακα που μπορω να νοικιασω ταινιες σε blu-ray και να τις δω με ελληνικους υποτιτλους, σιγα σιγα φερνουν και αλλες.

Δεν με νοιάζει εάν δεν κατάλαβες....
Μιλάω για λάτρεις της εικόνας υποτίθεται ,που όμως δεν βλέπουν τις μικρές ή μεγάλες διαφορές...
Μιλάω για αυτούς που έχουν δώσει 3000 για full hd τηλεόραση αλλά δεν βρίσκουν διαφορές στο hd με το dvd...
Πρίν κάνεις άκυρα σχόλια να διαβάζεις προσεκτικά αυτά που έχουν ειπωθεί...
Αν "εσένα" σου πλασάρουν εικόνα dvd σε συσκευασία blu-ray /hd-dvd και την αγοράσεις τότε ΝΑΙ...Θα "είσαι " ανθρωποειδές...
Ελπίζω να ξεκαθάρισα την θέση μου αν και δεν χρειαζόταν...

Status
Not open for further replies.

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.317