Τελικά VDSL ή οπτικές ίνες από τον ΟΤΕ?

Reaction score
1.685
Απάντηση: Τελικά VDSL ή οπτικές ίνες από τον ΟΤΕ?

Αυτό ΝΑΙ, το είπε χτες ο τεχνικός που επικοινώνησε μαζί μου...! έχω λόγο να λέω ψέμματα?
Εαν εχεις λογο, δεν το ξερω.
Αυτο που ξερω σιγουρα ειναι οτι δεν υπαρχει περιπτωση "τεχνικος" να αναφερει κατι τετοιο σε εναν αγνωστο του, και μαλιστα πελατη....

Reaction score
439

Κώστα καταρχήν σε ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον. Δεν γνωριζόμαστε από κοντά, αλλά δεν είμαι ο τύπος που συνηθίζω να βαράω τις καμπάνες για εντυπωσιασμό. Μπορείς να ρωτήσεις για μένα, ακόμα και να κανονίσουμε να τα πούμε από κοντά. Δεν μπορώ να σε ''πείσω με το ζόρι'' , αλλά ειλικρινά αυτό μου είπε προχτές ο τεχνικός και μάλιστα γιαυτό έκανα και τον κόπο να το αναφέρω εδώ στο φόρουμ. Μη σου πω ότι εν μέρη, ''ηρέμησα'' μετά το τηλεφώνημά του, καθώς επιτέλους κάποιος μου είπε ότι δεν μου κατέβηκε από το μυαλό ''το πρόβλημα'' , αλλά όντως κάτι συνέβει.

Από κει και πέρα, διευκρινίζω και λέω ότι οι γνωστοί γείτονες που ανέφερα έμπαιναν με 20+, τουλάχιστον όταν έμπαινα και γω...δεν έχω τσεκάρει ακόμα να δω αν τώρα μπαίνουν και αυτοί με χαμηλότερη ταχύτητα, όπως μου είπε ο τεχνικός.
Να κοιτάξω το πρόβλημα από μεριά μου, τι εννοείς ακριβώς? Σπλίτερ, φίλτρα και τέτοια ήδη τα δοκίμασα...και γραμμή απευθείας στο μόντεμ, χωρίς τηλεφωνικές συσκευές κτλ.
Σου έστειλα και pm...
Thanks και πάλι και συγγνώμη αν σε ταλαιπωρώ ειλικρινά.

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
99.691

Είδα χθες το διαφημιστικό του ΟΤΕ για το VDSL. Μπήκα λοιπόν στο σάιτ του ΟΤΕ, για να διαπιστώσω αν στην περιοχή μου, όπου έχουν περάσει οπτικές ίνες, υπάρχει διαθεσιμότητα. Από εδώ:

http://oteshop.ote.gr/storefront/adsl.ep

Δοκίμασα λοιπόν, και μετά λύπης μου διαπίστωσα ότι δεν είναι διαθέσιμο. Επανέλαβα το ψάξιμο για διαφορετικούς αριθμούς στο Κολωνάκι, την Ομόνοια και το Αιγάλεω, πάντα με το ίδιο αποτέλεσμα.

Υπάρχει κάποιος στον οποίο να εμφανίζει ότι υπάρχει διαθεσιμότητα VDSL, και σε ποιά περιοχή?

exile

Videocameras
Reaction score
4.498

Το Conn-x είναι διαθέσιμο στην περιοχή σας στις ταχύτητες: 2Mbps, έως 24Mbps, έως 30Mbps, έως 50Mbps

Ειμαι καλα;;;:116:
Περιοχη Κυπριαδου...

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
99.691

Εγώ στο Μαρούσι έως 24 Mbps. Πρακτικά έως 6...:141:

Και να έχω και το καινούριο ΚΑΦΑΟ στα 30 μέτρα...

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
93.474

Στην περιοχή σου, εκτός θαύματος, από την Άνοιξη και βλέπουμε...

Reaction score
4.906

Είδα χθες το διαφημιστικό του ΟΤΕ για το VDSL. Μπήκα λοιπόν στο σάιτ του ΟΤΕ, για να διαπιστώσω αν στην περιοχή μου, όπου έχουν περάσει οπτικές ίνες, υπάρχει διαθεσιμότητα. Από εδώ:

http://oteshop.ote.gr/storefront/adsl.ep

Δοκίμασα λοιπόν, και μετά λύπης μου διαπίστωσα ότι δεν είναι διαθέσιμο. Επανέλαβα το ψάξιμο για διαφορετικούς αριθμούς στο Κολωνάκι, την Ομόνοια και το Αιγάλεω, πάντα με το ίδιο αποτέλεσμα.

Υπάρχει κάποιος στον οποίο να εμφανίζει ότι υπάρχει διαθεσιμότητα VDSL, και σε ποιά περιοχή?
Απίθανο, δεν το περίμενα με τίποτε!
Μολις τσέκαρα τον αριθμό μου και στην Καστοριά στο τηλέφωνό μου είναι διαθέσιμο και το VDSL μέχρι και 50Mbps! Θα τηλεφωνήσω αυριο πρωί στο 13888 για να το επιβεβαιώσω, το απλό 30αρι ειναι λίγο πιο ακριβό απο το 24αρι που έχω τώρα (αλλά σε isdn που έχω ανεβαινει λίγο ακόμη)

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
93.474

Είδες που γκρίνιαζες για την περιοχή σου; :105:
Εγώ που μένω (σε ευθεία) λίγες εκατοντάδες μέτρα από το μέγαρο του ΟΤΕ, πιάνω με το ζόρι 8-9mbps και περιμένω να σκάψουν για οπτικές...

Reaction score
4.906

Επιπλέον...ενω διαβαζουμε αυτό το νήμα έχουμε και ...στοχευμένη διαφήμιση με λίνκ για το νέο OTE double play VDSL! Ποτε έγιναν τοσο έξυπνες οι διαφημίσεις;

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
99.691

Ας είναι καλά η Google.

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Ε οχι να μας φαει ο "γαμπρος" σε ταχυτητα, απαραδεκτο:)

Reaction score
4.906
Ε οχι να μας φαει ο "γαμπρος" σε ταχυτητα, απαραδεκτο:)
Ασε να έρθει και σε μας κανένας πολιτισμός νωρίτερα, επίγεια ψηφιακή θα δούμε....όταν ξεχρεωσει η χώρα!

Sent from my iPad using Tapatalk HD

Reaction score
4.906

Μολις μιλησα με 13888 και...αναβαθμίστηκα! Τελικά η περιοχή μου δεν καλύπτονταν με 50Mbps αλλά μόνο έως 30Mbps (αρα δεν ειναι απολυτα αξιόπιστο το ιντερνετικό εργαλειο αναζήτησης κάλυψης).
Ο VDSL ρούτερ θα μου έρθει μέχρι την Παρασκευή και η γραμμή θα ανοίξει το αργότερο ως την επόμενη Τρίτη, ίσως όμως και την Παρασκευή (θα το καταλάβω γιατι θα κλεισει η ADSL μου...).
Το κόστος για απλή 30αρα VDSL (οχι plus, δηλαδη με απεριόριστα σταθερά Ελλάδος, χωρίς κινητά) σε βερσιόν ISDN που έχω είναι 41,25 ευρω τον μήνα για το πρώτο εξάμηνο και 45 ευρώ τον μήνα μετα το εξάμηνο ενω το σεταρισμα του ρουτερ μου ειπε οτι ειναι πολύ απλό, εχει λεει αναλυτικές οδηγίες. Το upload ανεβαίνει στα 2.5 απο 1 που ειναι στην 24αρα adsl.
Θα ενημερώσω με εντυπώσεις μόλις θα έχει μπει σε λειτουργία.
Υπόψιν αυτή την στιγμή πληρωνα την 24αρα ISDN adsl με απεριόριστα σταθερά Ελλάδας 37 ευρώ τον μήνα αλλά απο τον επόμενο λογαριασμό θα ανέβαινα στα 41.5 ευρώ τον μήνα, αφού θα έκλεινα το φτηνότερο πρώτο εξάμηνο στην υπηρεσία (το κόλπο με τον ΟΤΕ ειναι να αναβαθμίζεσαι ανα εξάμηνο...έτσι εισαι μόνιμα με προσφορές!)

Reaction score
169

Ο 10-ψήφιος αριθμός που συμπληρώσατε δεν αντιστοιχεί σε συνδρομητή του ΟΤΕ. Για να μάθετε αν το Conn-x είναι διαθέσιμο στην περιοχή σας συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας κάνοντας κλικ εδώ ή καλέστε στο 13888 για περισσότερες πληροφορίες.
Χμμμμ.... ωραίος τρόπος να ταλαιπωρείς υποψήφιους νέους πελάτες.... :p

Reaction score
4.906

Ετσι τιμωρούνται οι ...προδότες που εγκατέλειψαν τον Οργανισμό για αλλες εταιρείες....(ας μην ηταν το παλιο εμαιηλ και θα ειχα φύγει κι εγω...)

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
93.474

Αν και θεωρητικά έπρεπε να ξέρει τα στοιχεία αυτό δεν γίνεται. Με τη φορητότητα του αριθμού κάποιος μπορεί να έχει αλλάξει πολλούς παρόχους. Και προς το παρόν δεν φαίνεται να υπάρχει μια λειτουργική βάση δεδομένων με τις αντιστοιχίες όλων των αριθμών.

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192

τέλος πάντων ας μην γράψω καμιά βαριά κουβέντα.... σε όλα άχρηστοι ήμαστε σε αυτή τη χώρα......
Αυτή η ΕΕΤΤ έχει λόγο ύπαρξης ή εξυπηρετεί συγκεκριμένα συμφέροντα;

Reaction score
4.906

Φωτογραφίες του VDSL Router και των εξαρτημάτων
Η σύνδεση πανεύκολη, δεν χρειάστηκε να τηλεφωνήσω στο 13888 για τεχνική βοήθεια
Παω τωρα και για τεστ πραγματικού κατεβασματος, αλλα εμαιλ με πολλά συνημμένα εφυγε σφαιρα, στο ανεβασμα δηλαδη η διαφορά ειναι πολύ αισθητή

Attachments

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
99.691

Οι δύο πράσινες θύρες ethernet τι ρόλο παίζουν? Έκανες σύνδεση σε γραμμή isdn?

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.303
Members
38.295
Νεότερο μέλος
Desmios1924