- Reaction score
- 1
ναι, αν κανω αποσυνδεση ολα οκ, το θεμα ομως αυτο δεν εμφανιζεται, ισως επειδη ειναι θεμα κανονισμων, νικος ειπαμε χαχα
Ωραία, στείλε μου με πμ το password που έχεις, για να μπω σαν aerinos, ώστε να δούμε αν υπάρχει η δεν υπάρχει κάποιος περιορισμός στην πρόσβαση.ναι, αν κανω αποσυνδεση ολα οκ, το θεμα ομως αυτο δεν εμφανιζεται, ισως επειδη ειναι θεμα κανονισμων, νικος ειπαμε χαχα
επίτηδες στο κάνουν Τανάση..
δεν θέλουν να φτάσεις τα 500 μηνύματα
ναι...βάλε και ηλεκτρική τέτοια ώρα...να σουgαμήσουνοι γείτονες
A στο διάλο νταχαρη...Εφτυσα τα πατατακια στο μονιτορ..!!!!
Σωστά τον υποπσιάζεσαι δεδομένου ότι το τελεφταίο μήνυμά σου την Παρασκευή στις 23:56 ήταν προς τον Χαρούλη:στον χαρη χαχα, τεσπα, αν θελει καποιος admin να το κοιταξει, μπηκα απο κινητο και τα ιδια
Το θέμα είναι φως φανάρι. Του έσπασες τα νέβρα του Χαρούλη σχετικά με τα 2 συγκριτικά μαζί, ρούτερ κλπ με αντικραδασμικά. Ο Χαρούλης, ως γνωστόν, έχει μνιά ειδική σχέση με το στρουμφάκι, το στρουμφάκι (μολονότι είναι ένας απλός μοντερέιτορ) είναι κολλητό με τον Διοικητή, ο οποίος είναι Σούπερ Μοντερέιτορ κ.ο.κ. Ήντα κάμει νταρκ νιάου στα κεραμίδγια, ε;Χάρη έχεις δίκιο, εκείνη τη στιγμή έγραφα, νόμιζα ότι ρώτησες αν κάναμε και τα 2 συγκριτικά μαζί, ρούτερ κλπ με αντικραδασμικά. Οκ;
Διαθέτει τετχοια τεχνολογικά υπεροπλα το αβουσάιτ καλέ?Δεν ξέρω απ' αυτά αφού είμαι απλός συντονιστής, αλλά μήπως αφορά αυτόματη αναγνώριση διπλού λογαριασμού;
Δεν ξέρω απ' αυτά αφού είμαι απλός συντονιστής, αλλά μήπως αφορά αυτόματη αναγνώριση διπλού λογαριασμού;
Έτσι ακούω, η ΣΙΑ και το Αβουσάιτ.Διαθέτει τετχοια τεχνολογικά υπεροπλα το αβουσάιτ καλέ?
Επαγγελματική σχέση ως ex smurf's expert assistant, για την οποία βρισκόμαστε στα δικαστήρια, λόγω μη καταβολής δεδουλευμενων..Ο Χαρούλης, ως γνωστόν, έχει μνιά ειδική σχέση με το στρουμφάκι,
Δεν ξέρω απ' αυτά αφού είμαι απλός συντονιστής, αλλά μήπως αφορά αυτόματη αναγνώριση διπλού λογαριασμού;
Ως Γνωστόν Οι Παλιές Αγάπες Πάνε Στο Παράδεισο...Επαγγελματική σχέση ως ex smurf's expert assistant, για την οποία βρισκόμαστε στα δικαστήρια, λόγω μη καταβολής δεδουλευμενων..
Κι ήντα λέγει κειονάς ο Αντάντας, ήκαμε κουτσουκέλα ο Αέρινος; Πχοιόν άλλον λογαργιαζμό έχει;Έμαθα, λέγεται Automatic Duplicate Account Detection Algorithm. ADADA!
προς τι η έκπληξις?