Τζιπ HUMMER

Reaction score
28.002
ΒΕΝΖΙΝΟΡΟΥΦΗΧΤΡΕΣ ΧΩΡΙΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ. ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΕΟΠΛΟΥΤΟΥΣ, ΠΡΕΖΕΜΠΟΡΟΥΣ, ΠΟΡΝΟΒΟΣΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΠΕΖΑΝΤΑΚΟΥ. ΕΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΛΟ SUV ΠΡΟΤΙΜΗΣΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ Η ΙΑΠΩΝΕΖΙΚΟ ΜΟΝΤΕΛΟ.

Reaction score
3
Απάντηση: Τζιπ HUMMER

Πάρε δυο βαθιές ανάσες και σταμάτα να σκέπτεσαι χαζομάρες.
Εάν θες κάτι σε hard off-road πάρε το land cruiser!

Reaction score
1
Είχα στον στρατό σαν διμοιρίτης, 6 τέτοια.

Τι να σας πω... καλά μου φάνηκαν! (έχω και φώτο αν θέλετε :p)

Reaction score
28.002
Η ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΜΕ ΑΛΛΟΝ ΚΙΝΗΤΗΡΑ ΕΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΣΩΣΤΑ. (DIESEL).

Reaction score
1
Ναι απλά λέω, σαν αίσθηση, σαν αξιοπιστία, σαν κατασκευή.
Ήταν όντως diesel, και γενικά εντελώς διαφορετικά.

Agg

Reaction score
0

Παρε ενα Pajero ή το land cruiser να εχεις το κεφαλι σου ησυχο.

Reaction score
264

Δεν ειναι για εμενα βρε:128:Με ρωτησε ενας εχθες να μαθω τι ρολο βαρανε αυτα τα τζιπ και μαλον θα ελεγε για το μικρο,το Η3,αν δεν κανω λαθος.Αυτο δεν ειναι το μικροτερο?Μεχρι τωρα,ποτε δεν ασχολιθηκα με αυτα τα ασχημα τερατα και δεν κατεχω πραμα για δαυτα.Ο ανθρωπος που θελει να το αγορασει,εχει αρκετα φραγκα και απο οτι καταλαβα το θελει για να πουλαει μουρη.Εγω προσωπικα,τετοιο αθλιο πραγμα,ποτε δεν θα αγωραζα,γιατι πολυ απλα ειναι ασχημο.:137:

Reaction score
3

Για το αν... θα τρέχει στα συνεργεία το λένε τα γράμματα GM... (νομίζω, με κάθε επιφύλαξη)
Για τιμές ανταλλακτικών μπορεί ο φίλος να ρωτήσει και σε καταστήματα που πουλάνε ανταλλακτικά και αναλώσιμα για το συγκεκριμένο τζιπ...
Εφ΄όσον δεν αντιμετωπίζει οικονομικές δυσκολίες και νομίζει ότι ένα τέτοιο αυτοκίνητο θα του ταίριαζε, δεν θα ήταν και τόσο κακή η ιδέα του να το αγοράσει...

Reaction score
28.002
ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ME ΕΝΑ AUDI-MERCEDES-SAAB-BMW-PORSCHE-RANGE ROVER ΝΟΜΙΖΩ ΘΑ ΠΟΥΛΑΓΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΟΥΡΗ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Σ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ. ΕΜΦΑΝΙΣΙΑΚΑ ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΠΟΥΛΑΓΕ ΠΟΛΥ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΤΟ INFINITY KAI TO ESCALADE.

Reaction score
264

Για το αν... θα τρέχει στα συνεργεία το λένε τα γράμματα GM... (νομίζω, με κάθε επιφύλαξη)
Για τιμές ανταλλακτικών μπορεί ο φίλος να ρωτήσει και σε καταστήματα που πουλάνε ανταλλακτικά και αναλώσιμα για το συγκεκριμένο τζιπ...
Εφ΄όσον δεν αντιμετωπίζει οικονομικές δυσκολίες και νομίζει ότι ένα τέτοιο αυτοκίνητο θα του ταίριαζε, δεν θα ήταν και τόσο κακή η ιδέα του να το αγοράσει...
Απολεφτα εχει ο ανθρωπος και ξερει και να γλενταει την ζωη του.Δεν ειναι κανενας καρμιρης.Ειναι ωραιος τυπος και λιγουλακι αλανιαρης:142:.Οσο για το GM,τωρα τελευταια δεν μας τα λει και τοσο καλα αυτη η εταιρεια.Τα προηγουμενα κορσακια,ιδικα με το μοτερ twin port,δεν μπορουμε να πουμε οτι ειναι και τερατα αξιοπιστιας ετσι?Οι τρομπες λαδιου-καυσιμου,οι κρεμαργιερες
και τα ψαλιδια,ερχοτανε το ενα πισω απο το αλλο,μεσα σε λιγα χλμ απο την ημερα αγορας σαν καινουργια.Και μιας και το αμαξι θα κυκλοφοραει και σε χωματοδρομους,αρκετες φορες τον χρονο,εκει ειναι που εχουμε και τις οποιες επιφυλαξεις μας.Θ μου πεις τωρα,αλλο πραγμα ο ντενεκες ο ξεγανωτος το κορσα και αλλο το θεριο το χαμερ.Οσο ναναι δεν εχουνε και τις ιδιες προδιαγραφες?????

Σας ευχαριστω οπως και να εχει για τις πληροφοριες σας και οταν με το καλο το αποφασισει να το αγορασει θας σας το πω.Αν παλι κανει το λαθος και μου το δωσει για βολτα σε κανενα χωματοδρομο:137: εκει θα σας πω ακομα πιο πολλα για την πισωκινητη συμπεριφορα του και οχι μονο.Το πιασατε το υπονοουμενο ετσι?:143:

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Αν το θέλει για να πουλάει μούρη και όχι γιατί ψάχνει απλά ένα καλό αυτοκίνητο παίρνω πίσω την προηγούμενή μου πρόταση περί FJ Cruiser της Toyota. Hummer είναι πιο bling-bling. Certified κι από τους gangsters της άλλης όχθης του Ατλαντικού.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.962
Members
38.631
Νεότερο μέλος
Manosmathiou