- Reaction score
- 92.846
Δεν μίλησα για λύση.Η λύση η συμφέρουσα ποια ειναι? μικρότερα ηχεία , μπασοπαγιδες? Γκρεμισμα το σπιτι?
Θέλω να δω την καλύτερη μέτρηση που έχουμε ως τώρα, αλλά με τις σωστές παραμέτρους απεικόνισης.
Δεν μίλησα για λύση.Η λύση η συμφέρουσα ποια ειναι? μικρότερα ηχεία , μπασοπαγιδες? Γκρεμισμα το σπιτι?
Δες αυτο το βιντεο. Θα καταλαβεις τα βασικα και κατι παραπανω και μετα θα ειναι πιο ευκολο να παρεις τις σωστες αποφασεις.Η λύση η συμφέρουσα ποια ειναι? μικρότερα ηχεία , μπασοπαγιδες? Γκρεμισμα το σπιτι?
View attachment 385355
Νομίζω πως δεν έχει γίνει αντιληπτό το πόσο λάθος είναι η κατάσταση.
Αλλά δεν ήθελα να επεκταθώ παραπάνω.Εγώ θα ήθελα να γράψω τις σκέψεις μου, αλλά θα είμαι αυστηρός. Οπότε όχι τώρα.
Και ένα τρίτο για να πάω για ύπνο:
3. Η καλύτερη συνδεσμολογία (είτε σου αρέσει είτε όχι) είναι: Πηγή-> συσκευή που θα κάνει cross το σήμα με εξόδους για 2 κανάλια που θα πάνε στον ενισχυτή (Accu ή λαμπάτο) και ένα κανάλι που θα πάει στο sub. Μόνο έτσι θα κάνεις μια καλή αρχή.
θυμήθηκα ένα παλαιό μέλος που πήρε μια μέρα μικ και μας ανέβαζε τους ιδιοσυντονισμούς από κάτι βρωμοproac 6ιντσα αν θυμάμαι καλά...για μπάσο έως 20 χερτζ
η πικρή αλήθεια
τα ηχεία κροσάρονται εδώ στο πρώτο καλό βουναλάκι στα 82 χερτζ
επόμενη επιλογή μήπως και σωθεί από καμιά συνισταμένη το επόμενο βουναλάκι στα 67 χερτζ...
άλλη μία προσπάθεια στα 105 μπας και κάτσει τίποτα προσωρινό
και μετά τέλος
δεύτερο σαμπ
View attachment 385348
ήταν από τους βλαμμένους ψέκες που άφησαν εποχή να του πεις..Εσύ τελικά έχεις έρωτα με το συγκεκριμένο μέλος για να τον αναφέρεις και να τον αναπολείς συνεχώς. Και πάντα με τον καλό λόγο.![]()

Αυτο πως φτιαχνει?Εκεινη η βουτια 20 dB στους 55-60 κυκλους δεν ακουγεται ασχημα;
Λογικα πρεπει να αδειαζει ολο το kick drum.
Θα συμφωνήσω, αλλά νομίζω πως δεν επαρκεί ο εξοπλισμός. Μακάρι να κάνω λάθος.Με επαγγελματία που θάρθει να μετρήσει σωστά, να στήσει και να προτείνει. Κατα τη γνώμη μου σπαταλάς πολύ χρόνο.![]()
Χμ, εχεις ηχεια που παιζουν full range, λογικα θα επρεπε να εχεις ενεργεια εκει, παρολο που εχεις σαμπ που βεβαια δεν αποφορτιζει τα ηχεια σου.Αυτο πως φτιαχνει?
Η χρήση συσκευών που διαχειρίζονται το σήμα όπως το miniDSP έχει ουσιαστικό αντίκρυσμα μονάχα όταν αυτές θα έπαιζαν ρόλο DAC & προενισχυτή μαζί με την όλη επεξεργασία να περαιώνεται στο αυθεντικό ψηφιακό σήμα από την πηγή. Η χρήση ολοκληρωμένων ενισχυτών παραπέμπει σε ενσωμάτωση sub υπό τους όρους της REL.Οποτε στην επόμενη αλλαγη ενισχυτή
Τα προηγούμενα είναι χρήσιμα να τα κρατάς υπόψιν για το μέλλον αλλά εδώ έχουμε το παρόν με συσκευές που δεν επιστρέφονται και κάτι πρέπει να δοκιμάσεις με ό,τι ήδη διαθέτεις στην απόπειρα να βελτιωθούν τα γνωστά ενοχλητικά στοιχεία. Μέχρι στιγμής μας έχεις επιδείξει συνθήκες υπό τις οποίες ΄΄αδικούνται΄΄ οι κρίκοι που απαρτίζουν το τρέχον setup.Η λύση η συμφέρουσα ποια ειναι? μικρότερα ηχεία , μπασοπαγιδες? Γκρεμισμα το σπιτι?
View attachment 385355
Ο ίδιος λογαριάζω την ατομική προσπάθεια διευθέτησης απαραίτητο κομμάτι στο όλο ΄΄παιγνίδι΄΄ που διεγείρει κιόλας τον εκάστοτε ενδιαφερόμενο να μαθαίνει πράγματα.Με επαγγελματία που θάρθει να μετρήσει σωστά, να στήσει και να προτείνει. Κατα τη γνώμη μου σπαταλάς πολύ χρόνο.![]()
Δεν χρειάζεται να του πω κάτι γιατί θα το διαβάσει κάποια στιγμή.ήταν από τους βλαμμένους ψέκες που άφησαν εποχή να του πεις..![]()
Ετσι μπράβο.. . . αλλά εδώ έχουμε το παρόν με συσκευές που δεν επιστρέφονται και κάτι πρέπει να δοκιμάσεις με ό,τι ήδη διαθέτεις στην απόπειρα να βελτιωθούν τα γνωστά ενοχλητικά στοιχεία...
. . . Ο ίδιος λογαριάζω την ατομική προσπάθεια διευθέτησης απαραίτητο κομμάτι στο όλο ΄΄παιγνίδι΄΄ που διεγείρει κιόλας τον εκάστοτε ενδιαφερόμενο να μαθαίνει πράγματα.
... "Δημήτριος" !!!Μαζί γράφαμε. Χουάτ ιζ "μπάφλα" ;Πρασινο κλειστη μπαφλα κιτρινο ανοιχτη μπάφλα
Μοβ σαμπγουφερ ανοιχτο