Τζιπ HUMMER

Agg

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Τζιπ HUMMER

O ενδιαφερωμενος,ειναι ανθρωπος της πιατσας και της νυχτερινης ζωης,με οτι αυτο συνεπαγετε.Αν ειναι να αγορασει ενα αυτοκινητο που θα πρεπει στα 20.000 χλμ να το ξεκαπακιασει για να πλαναρει την κυλινδροκεφαλη χ@σε μεσα.Θελει να πουλαει μουρη στα γκομενακια ο μαγκας,να το πω απλα και οχι να τρεχει στα συνεργει καθε 10 με 20 ημερες.Μπορει ενα τουοτα η' ενα xtrail να ειναι στα χαρτια πιο αξιοπιστο,αλλα την μοστρα που θα κανει με το κτηνος το HUMMER,δεν την κανει ουτε το land cruiser,ουτε το GRAND CHEROKI.Για το πορσε cayne δεν το συζηταμε καθολου λογο τιμης,αν και ειναι το πλεον καταλληλο για την δουλεια που το θελει.Φυσικα,αν δει οτι το xummer ειναι προβληματικο,τοτε μαλον θα παρει κανενα μεταχ. ποσρικο και τελος.Μπορει να τα λεω λιγο αποτομα και ζυτω συγνωμη,αλλα ειναι ο μονος τροπος να σας μεταφερω αυτο που θελει ο γνωστος μου που θελει και το xummer.Ευχαρηστω ολους σας.
Eχει την εντυπωση οτι το Hammer ειναι φτηνο;
Δεν εχει τρελη διαφορα με μια φτηνη εκδοση του Cayene(ασε που οι γυναικες δεν τα ξεχωριζουν :135:)

Reaction score
3
Απάντηση: Τζιπ HUMMER

Άσε που το Cayenne πάει τόσο καλά στο χώμα όσο και το Hummer.
Αααα, και οι γυναίκες δεν νομίζω ότι "πέφτουν" ευκολότερα με Hummer!
Αλλά ο Τάκης μας είπε ότι ο δικός του ΘΕΛΕΙ HUMMER, οπότε...

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.969

Οπότε ας πάρει ένα χάμερ να κάνει τη φιγούρα του και να λυθούν και τα προβλήματα του ανθρώπου, να ησυχάσουμε κι εμείς.

Reaction score
26.196

α που σαι
εχω εναν γνωστο που πηρε ενα μαυρο και το πουλαει γαιτι δεν χωραει να περασει απο πουθενα.
αν ενδιαφερει τον φιλο σου πες μου

Reaction score
264

Ελεγα να σταματησω αυτο το θεμα,αλλα βλεπω οτι ορισμενοι θελουνε να πουνε τη γνωμη τους και καλα κανουνε.Ετσι θελω να σας ξαναπω οτι,εβαλα το θεμα ''Τζιπ HUMMER'' θελοντας να μαθω το κατα ποσο ειναι αξιοπιστο σαν αυτοκινητο και οχι αν υστερει σε σχεση με κατι αντιστοιχο αλλης μαρκας.Μην αρχισουμε παλι να λεμε αν το ΤΟΥΟΤΑ η' το ΝΙΣΣΑΝ,κολαει πιο δυσκολα στις λασπες κτλ.

Ευχαριστω ..

Reaction score
264

α που σαι
εχω εναν γνωστο που πηρε ενα μαυρο και το πουλαει γαιτι δεν χωραει να περασει απο πουθενα.
αν ενδιαφερει τον φιλο σου πες μου
Παναγιωτη σου εστειλα π.μ και περιμενω νεα σου,μαζι και με καμια foto αν μπορεις.

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.964