- Reaction score
- 82.074
γιατί?Νομίζω οτι θα ήταν προτιμώτερο (και απείρως πιο χρήσιμο), τα 10 δις να πήγαιναν στην πυρηνική σύντηξη!
γιατί?Νομίζω οτι θα ήταν προτιμώτερο (και απείρως πιο χρήσιμο), τα 10 δις να πήγαιναν στην πυρηνική σύντηξη!
Φανταστείτε τι υπάρχει εκεί μπροστά και δεν φαίνεται!Πριν από το JWebb σε αυτήν την περιοχή είχαν βρεθεί τρεις γαλαξίες "παραμορφωμένοι" από τον βαρυτικό φακό μπροστά τους.
Οι πρώτες αναλύσεις των νέων φωτογραφιών έδειξαν 21 συνολικά lensed γαλαξίες!
Στη φωτογραφία έχουν κυκλωθεί επτά από αυτούς, καθένας με διαφορετικό χρώμα. Έρχονται σε τριάδες εκτός του κεντρικού που είναι δυάδα.
View attachment 257988
Ε, ναι! Να κλείσει και η NASA!
Να σταματήσει και ο Elon Mask το πρόγραμμα Space-X!
Να κλείσουν και οι διαστημικοί σταθμοί!
Περιμένουμε τις προτάσεις σας για το πού θα διατεθούν τα χρήματα.
Δεν φταίει αυτό. Ήταν διεθνής η τάση για click bait.H αβολη στιγμη που το iguru γραφει μ@λ@κειες....![]()
Και στην ατομική σύνταξη, δε θα έλεγα όχι.Νομίζω οτι θα ήταν προτιμώτερο (και απείρως πιο χρήσιμο), τα 10 δις να πήγαιναν στην πυρηνική σύντηξη!
Τους έστειλα το λινκ.![]()
No, James Webb Space Telescope Images Do Not Debunk the Big Bang
The JWST provides an intriguing look at the early universe, but it's not yet rewriting fundamental theories of the cosmos.www.cnet.com
Η αμφισβήτηση του Big Bang δεν είναι εύκολο θέμα.Διόρθωση με ευχαριστήριο στο τέλος, αν και θα έπρεπε να να το πάρει ο xfader.
![]()
Όχι, οι εικόνες του James Webb δεν απορρίπτουν το Big Bang
Πώς προέκυψε το σύμπαν; Η επικρατούσα θεωρία είναι όλα όσα ξεκίνησαν με τη Μεγάλη Έκρηξη (Big Bang). Με λίγα λόγια, η θεωρία αναφέρει ότι τα πάντα ζωντάνεψαν, παντού, και ξαφνικά. Η θεωρία της Μεγάλης…iguru.gr
... σιγουρα δεν ειναι...υποκλοπη απο το stranger things τελευταια σεζον...![]()
![]()
Ο «γάμος» του James Webb με το Hubble αποκαλύπτει το Γαλαξία Φάντασμα (βίντεο)
Ο Μεσιέ 74 (γνωστός και ως Μ74 και NGC 628) είναι σπειροειδής γαλαξίας βρίσκεται σε απόσταση περίπου 32 εκατ. ετών φωτός στον αστερισμό των Ιχθύων. Περιέχειwww.naftemporiki.gr