- Reaction score
- 15.543
Προσοχή έχουν πολύ αλάτι αυτά.
Για βάλε Wonder Woman, και πες ρε Μιχάλη, γιατί τα δικά μου κάνουν ένα χαμό!O.K.
Οι πρώτες εντυπώσεις όμως δεν με άφησαν ενθουσιασμένο.
Τώρα μένει να κατεβάσουμε τα πίσω suround ηχεία πιο χαμηλά περίπου στο 1,20 ύψος ίσως 1,30
Και βλέπουμε.
Πάντως διαπίστωσα βλέποντας σκηνές από αρκετές ταινίες, ότι το σήμα του atmos υπάρχει πολύ περιστασιακά.
Κάπου κάπου σε κάποιες σκηνές ακούγονται κάποιοι ήχοι που έχουν επιλεχθεί και μετά νέκρα.
Μου θύμισε την εποχή του dolby prologic με τις κασέτες, που περιμέναμε πότε θα παίξουν κάτι τα πίσω ηχεία.
Μέχρι στιγμής είμαι της γνώμης "πολύ φασαρία για λίγους ήχους"
Για να δούμε τι θα δούμε.
Ανέβασε την ένταση των Atmos ηχείων. Κάτι κάνεις λάθος.Αλλά δεν ξετρελάθηκα κιόλας.
Tα έχω ήδη ανεβασμένα και μάλιστα αρκετά.Ανέβασε την ένταση των Atmos ηχείων. Κάτι κάνεις λάθος.
Εμένα αυτό το ύψος είναι 1 μέτρο.
Σε τι ύψος πρέπει να τα βάλω;
Αβγδ ,κάνε άλλο χτένισμα για να φαίνεσαι ψηλότερος..Σε είχα για ψηλότερο...
Συγνώμη, DENON δεν έχεις; ρίξε μια ματιά στις επιλογές του AUDYSSEY! εκεί παίζετε όλο το παιχνίδι!Tα έχω ήδη ανεβασμένα και μάλιστα αρκετά.
Δεν κάνω κάτι λάθος, απλά δεν ξετρελάθηκα.
Άλλος βέβαια που τα άκουσε ξετρελάθηκε.
Είμαι και στραβόξυλο βλέπεις, δύσκολος πελάτης, ανικανοποίητος.
Pioneer έχω.Συγνώμη, DENON δεν έχεις; ρίξε μια ματιά στις επιλογές του AUDYSSEY! εκεί παίζετε όλο το παιχνίδι!
Για PIONEER δεν ξέρω, αυτός που έχω δεν έχει Atmos, πάντως ξαναρίξε μια ματιά στις ρυθμίσεις, δεν μπορεί να έχει τόση διαφορά, όταν παίρνει σήμα, γράφει μπροστά Atmos? εάν ναι, τότε κάτι σου έχει ξεφύγει!Pioneer έχω.
Όταν έχει σήμα atmos το γράφει και το ακούς.Για PIONEER δεν ξέρω, αυτός που έχω δεν έχει Atmos, πάντως ξαναρίξε μια ματιά στις ρυθμίσεις, δεν μπορεί να έχει τόση διαφορά, όταν παίρνει σήμα, γράφει μπροστά Atmos? εάν ναι, τότε κάτι σου έχει ξεφύγει!
και τώρα που πλησιάζουν και οι γιορτές βάλτα και μια 100αδα λαμπάκιαΑβγδ ,κάνε άλλο χτένισμα για να φαίνεσαι ψηλότερος..
Αν έβαζες σαν τα ηχεία που έβαλε ο rose θα σου άρεσε.Όταν έχει σήμα atmos το γράφει και το ακούς.
Τις ρυθμίσεις τις κάναμε όλες όπως πρέπει.
Όλα είναι σωστά, απλά εγώ δεν ξετρελάθηκα, δεν ξέρω γιατί.
Όπως δεν ξετρελάθηκα και με του Μάκη όταν το έβαλε στον δικό του χώρο.
Και μάλιστα τότε έλεγα ότι δεν πρόκειται να βάλω atmos.
συμφωνω μαζι σου Μιχαλη.....χαλι μαυροΌταν έχει σήμα atmos το γράφει και το ακούς.
Τις ρυθμίσεις τις κάναμε όλες όπως πρέπει.
Όλα είναι σωστά, απλά εγώ δεν ξετρελάθηκα, δεν ξέρω γιατί.
Όπως δεν ξετρελάθηκα και με του Μάκη όταν το έβαλε στον δικό του χώρο.
Και μάλιστα τότε έλεγα ότι δεν πρόκειται να βάλω atmos.
Μα δεν είπα ότι δεν το ακούω.Σε ΩΡΛά έχεις καιρό να πας;