Τι είδαμε, τι θα δούμε

Reaction score
11.122
Easy Rider (1969)

Ενδιαφέρουσα ταινία, για να δεις τον τρόπο σκέψης των Αμερικανών 45 χρόνια πριν, αλλά απαντήστε μου όποιος ξέρει το Spoiler.

Spoiler, περιέχει αναφορά στην ταινία, μην το ανοίξετε αν δεν την έχετε δει και θέλετε να τη δείτε:
Τί στο καλό τρέχε με αυτούς τους βλαχο-χωριάτες και τους σκότωσαν;;;;
Αν έχει δει κανείς την ταινία και έχει την καλοσύνη να μου πει, ή να παραθέσει κάνα λινκ με ανάλυσή της.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.274
Απάντηση: Re: Τι θα δούμε σήμερα

Αν έχει δει κανείς την ταινία και έχει την καλοσύνη να μου πει, ή να παραθέσει κάνα λινκ με ανάλυσή της.
http://en.wikipedia.org/wiki/Easy_rider

When seeing a still of himself and Bruce Dern in The Wild Angels, Peter Fonda had the idea of a modern Western, involving two bikers travelling around the country and eventually getting shot by hillbillies.

Keeping the Western theme, Wyatt was named after Wyatt Earp and Billy after Billy the Kid.[SUP][5][/SUP]

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
98.599
Απάντηση: Τι θα δούμε σήμερα

A Good Day to Die Hard (2013)

6.5/10

'Ωρες ώρες απορώ γιατί αφήνω τον εαυτό μου να με πείσουν να πάω σινεμά. Κάθε φορά το μετανιώνω. Τελευταία φορά ήταν σ' αυτή την ταινία στα Village του Mall. Ήταν με διαφορά η χειρότερη εικόνα που έχω δει.

Προς τι η εισαγωγή? Μα μου χάλασε την απόλαυση της ταινίας που τη βλέπεις (σωστά...) για πρώτη φορά. Αποφάσισα λοιπόν για αλλαγή να δω την extended version. Ομολογώ ότι δεν βρήκα κάποια παραπάνω σκηνή, τουλάχιστον από όσο θυμάμαι. Αντίθετα, έχει κοπεί το άτομο που συνοδεύει τον Bruce στο αεροδρόμιο, και που μπορείτε να δείτε στο trailer που έχει ανεβάσει ο louis σ' αυτό το post:

http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?118194-A-Good-Day-To-Die-Hard-(2013)&p=1585815#post1585815

Κατάληξη: μια χαρά είμαι στο σπίτι. Δεν ξαναπάω σινεμά...

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
27.562

Αντίθετα, έχει κοπεί το άτομο που συνοδεύει τον Bruce στο αεροδρόμιο, και που μπορείτε να δείτε στο trailer που έχει ανεβάσει ο louis σ' αυτό το post:
Υπήρχε στην κόπια που είδα εγω. Ωραίο άτομο.!

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
98.599

Βρε ποιό μπλε δισκάκι και...άλλες μπλε?

Η εικόνα στη μισή ταινία ήταν out of focus στον κινηματογράφο του village που την είδα εγώ. Πάλι καλά που δεν στραβωθήκαμε ομαδικά.

melina

Cargo 200
Reaction score
42.920
Εγώ πάλι δεν μπορώ να κάνω τόσο υπερβολική δήλωση ότι δεν θα ξαναπάω σινεμά.
Φροντίζω να πηγαίνω μια φορά το χρόνο τουλάχιστον για να μου θυμίζω γιατί δεν πρέπει να πηγαίνω σινεμά :biggrin:

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
98.599

Φροντίζω να πηγαίνω μια φορά το χρόνο τουλάχιστον για να μου θυμίζω γιατί δεν πρέπει να πηγαίνω σινεμά :biggrin:
Σωστό κι αυτό...:biggrin:

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.424

Την επόμενη Παρασκευή θα παρακολουθήσω την έκδοση 3D 48fps στο mall....
:tongue:

melina

Cargo 200
Reaction score
42.920
Ε, τι; δεν περασε χρονος απο τοτε (αν και ειδα δυο ταινιες περσι μαζι με το skyfall..σου ξεφυγε αυτο :D). Και ηταν και ειδικη περιπτωση λογω νεας τεχνολογιας....η οποια ομως και παλι δεν καθηλωσε τους ουνους στα διπλανα και παραδιπλανα καθισματα ωστε να μην μασουλουν, ρουφουν, γελουν, πεταγονται να πουν την εξυπναδα τους....αυτα ειναι που με ενοχλουν κυριως στο σινεμα γιατι σοβαρα κατα τα αλλα ειναι ωραιο να βγαινεις νε την παρεα σου να μοιραζοσαστε μια ωραια ταινια και να γινεται ο αναλογος σχολιασμος μετα στην μπυρα!

ου γαρ ερχεται μονον! :(

Από το κινητό μου τηλέφωνο.

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
100.917

Στο Τέλος του Δρόμου (The Place Beyond the Pines)

Είναι σαν 3 ταινίες που ενώνονται σε μία ατμοσφαιρική περιπέτεια, αλλά πολύ αργή.

Εάν το 3ο μέρος της ταινίας ήταν καλύτερα δουλεμένο, ίσως ήταν η ταινία της χρονιάς.

Μεγάλη διάρκεια που κουράζει.

Καλή σκηνοθεσία και φωτογραφία.

Πολύ καλός ο Ryan Gosling!

Μάλλον ο ιδρυτής θα γράψει γι αυτήν στο άλλο γνωστό θέμα! :whistling:

7+/10 http://www.imdb.com/title/tt1817273/

Last edited by a moderator:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.588
Members
38.201
Νεότερο μέλος