Τι είδαμε, τι θα δούμε

melina

Cargo 200
Reaction score
42.882
The Call (II) (2013) 8/10

δεν είναι καμιά εργάρα-ταινιάρα...το 8 (μη πω και παραπάνω) το παίρνει ο κερατάς ο σκηνοθέτης που τα καταφέρνει και σου ανεβάζει τους παλμούς και σε έχει στην τσίτα σχεδόν σε όλη τη διάρκεια. Σαφώς θα ήθελα ένα άλλο τελείωμα, τελείως συμβατικό.
Λοιπόν τσίτα στα γκάζια, κάπου στη μέση σηκώθηκα να βάλω μια μπύρα να μου ρίξει λίγο την πίεση :biggrin:

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
27.492
Απάντηση: Τι θα δούμε σήμερα

Αφού στο έχω πει βρε bill , ταινία χωρίς μπύρα, δεν πρέπει να ξεκινάει.:biggrin:

melina

Cargo 200
Reaction score
42.882
Re: Απάντηση: Τι θα δούμε σήμερα

Αφού στο έχω πει βρε bill , ταινία χωρίς μπύρα, δεν πρέπει να ξεκινάει.:biggrin:
Να σου πω την αλήθεια το αποφεύγω για δύο ισοδύναμους λόγους.
Ο συνδυασμός καναπές-μπύρα δεν ενδείκνυται
Η μπύρα φέρνει κατούρημα...τόσο κατά τη διάρκεια της ταινίας όσο και μετά και βαριέμαι τα πηγαίνε-έλα...
αν και τώρα που το σκέφτομαι μπορεί να πει κάποιος ότι το δεύτερο είναι το αντίμετρο για το πρώτο :drinks:

Reaction score
1.842

Αφού σου φέρνει κατούρημα πιες ένα Μερλό, ένα Μοσχοφίλερο. :tongue:

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
98.517
Απάντηση: Re: Τι θα δούμε σήμερα

The Call (II) (2013) 8/10

δεν είναι καμιά εργάρα-ταινιάρα...το 8 (μη πω και παραπάνω) το παίρνει ο κερατάς ο σκηνοθέτης που τα καταφέρνει και σου ανεβάζει τους παλμούς και σε έχει στην τσίτα σχεδόν σε όλη τη διάρκεια. Σαφώς θα ήθελα ένα άλλο τελείωμα, τελείως συμβατικό.
Λοιπόν τσίτα στα γκάζια, κάπου στη μέση σηκώθηκα να βάλω μια μπύρα να μου ρίξει λίγο την πίεση :biggrin:
8-/10 από μένα. Την ευχαριστήθηκα!

melina

Cargo 200
Reaction score
42.882
Re: Απάντηση: Τι θα δούμε σήμερα

Αφού σου φέρνει κατούρημα πιες ένα Μερλό, ένα Μοσχοφίλερο. :tongue:

Λες να μου φεύγουν τα τσίσα από την τρομάρα μου :rofl:

exile

Videocameras
Reaction score
4.415

Inkassatory (Οι Συλλεκτες)

Τυχόν "ομοιότητες" με γνωστους ...Κομμουνιστες ,δεν ειναι συμπτωματικες...:biggrin:

Reaction score
16.076

Ξυπνηματα Awakenings 8/10

Ο δρ. Μάλκομ Σέγιερ χρησιμοποιεί πειραματικά ένα φάρμακο για να ξυπνήσει τους κατατονικούς ασθενείς του, θύματα μιας σπάνιας νόσου. Ο Λέοναρντ είναι ο πρώτος ασθενής στον οποίο χωρηγεί το φάρμακο. Η ολοφάνερη βελτίωση της υγείας του Λεοναρντ αναγεννά την ψυχική διάθεση του Σέγιερ, ο οποίος γεύεται μαζί του τις απλές απολαύσεις της ζωής. Ενθουσιασμένος από τα αποτελέσματα ο Σέγιερ δίνει το φάρμακο και σε άλλους ασθενείς προκαλώντας το......

http://www.e-shop.gr/product?id=DVD.00058

Mrs. Lowe: When my son was born healthy, I never asked why. Why was I so lucky? What did I do to deserve this perfect child, this perfect life? But when he got sick, you can bet I asked why! I demanded to know why! Why was this happening?

Dr Malcolm Sayer: What we do know is that, as the chemical window closed, another awakening took place; that the human spirit is more powerful than any drug - and THAT is what needs to be nourished: with work, play, friendship, family. THESE are the things that matter. This is what we'd forgotten - the simplest things.

http://marlendionisiou.blogspot.de/2012/09/blog-post_12.html

Κι εδω ολόκληρη η ταινία γι αυτούς που θελήσουν να τη δουν.

Εξαιρω, ο τόνος στο -αι-, την ερμηνεία του De Niro που 'επιβραβεύτηκε' με υποψηφιότητα για Οσκαρ α' ανδρικού ρόλου.

Reaction score
249

summoned μετριοτατη ταινια μυστηριου ισως με αλλο σκηνοθετη θα ηταν καλυτερη
el cuerpo -the body- καλη ισπανικη ταινια μυστηριου

Zizik

Safety Last * tl;dr *
Super Moderator
Reaction score
76.289
Όχι και 4. :smile:

Ταινία με έμμεση επίθεση στην Σαϊεντολογία θα μπορούσε να είναι πολύ πιό ενδιαφέρουσα απο απλή παρατήρηση χαρακτήρων και καλή ηθοποιία.
Προσωπικά, απ' τον σκηνοθέτη του Boogie Nights, του Magnolia και του There Will Be Blood απαιτώ μόνο αριστουργήματα. :wink:

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.545
Members
38.195
Νεότερο μέλος
Polatof