Αυτό έχω στο πρόγραμμα για το βράδυ.blue jasmine βαρετη ταινια του woody, οχι του τρυποκαρυδου του αλλου
Είμαι fan του Woody βέβαια και δε νομίζω να βαρεθώ.
Αυτό έχω στο πρόγραμμα για το βράδυ.blue jasmine βαρετη ταινια του woody, οχι του τρυποκαρυδου του αλλου
Δείτε την...χθες!
Rush
Λογικά δεν υπάρχει θιασώτης της F1 να μη ξέρει την συγκεκριμένη κόντρα και τις συνεπαγωγές της τόσο στον Λάουντα όσο και στον Χαντ.Οπότε ξέρει τι θα δεί.Μην σας αποτρέψει αυτό.Πολύ καλά σερβιρισμένη,τουλάχιστον όσο καλά επιτρέπει το μονόπλευρό καθότι
.ο Ηunt δεν είναι ζωντανός όπως ο Lauda,άρα δεν υπάρχουν στοιχεία από τις απόψεις του
Πάρα πολύ καλή και για τους μη φαν του αθλήματος.
Υπερβολικά cult. Το machete κλάσεις ανώτερο.
Ημι-θεότητα!
Θεότητα ήταν το Machete..
Captain Phillips (2013)
Αρκετά μεγάλες προσδοκίες, 8,1 στο imdb, αλλά πολύ κακό για το τίποτα. Αργό και βαρετό το πρώτο μισό, κάπως καλύτερο μετά, αλλά τίποτα το ιδιαίτερο γενικά.
7/10
Απορώ πώς το Captain Phillips προτάθηκε για όσκαρ καλύτερης ταινίας.Captain Phillips (2013) καλή ελέω Hanks, αν και κάπου στη μέση κοιμηθήκαμε για λίγο και εγώ και η κυρά κάτι που δεν έγινε όταν βλέπαμε το Kapringen (2012).
Enough said (2013) και Last Vegas (2013), δύο ταινίες που θεωρητικά πραγματεύονται τα ίδια θέματα, τις σχέσεις μεταξύ ανθρώπων, χρόνιες φιλίες, σχέσεις με οικογενειακά μέλη, με ανθρώπους που πρωτογνωρίζουμε και που παραγνωρίζουμε, για τον έρωτα και όλα αυτά.... δεν θα χάσετε την ώρα σας όποιο από τα δύο δείτε.
Μιά χαρά ήταν, χωρίς τις υπερβολές άλλων με σχετική θεματολογία.Κι εμένα με εξέπληξε θετικά, όπως με εξέπληξε και η φίλη της κόρης που φιλοξένησαν το καλοκαίρι!
7/10