melina
Cargo 200
- Reaction score
- 42.881
Dom Hemingway (2013), 7-/10
εξαιρετικός Jude Law και...αυτό είναι όλο δηλαδή..
εξαιρετικός Jude Law και...αυτό είναι όλο δηλαδή..
Αυτό το καταφέρνει πριν τη θέαση. Από το όνομα του δημιουργού.είτε θα σας δημιουργήσει απέχθεια.
Ο αγαπημένος σκηνοθέτης του Άλεξ.
- "Δεν με ενδιαφέρει το να ευχαριστήσω τους ανθρώπους, αυτό που θέλω είναι να πάρουν θέση".
Τι δεν σ' αρέσει, το Λαρς, το φον ή το Τίαρς;Αυτό το καταφέρνει πριν τη θέαση. Από το όνομα του δημιουργού.
Η σχολή που ανήκει, μαζί με τους υποστηρικτές της.Τι δεν σ' αρέσει, το Λαρς, το φον ή το Τίαρς;
Μας θυμίζει την πραγματικότητα.Αν καταλαβα καλα η υποθεση ειναι μια πουπηδιεται με ολους;
Αυτο πως μας σοκαρει;
Όχι. Ανέφερα συγκεκριμένα παραδείγματα:Αν καταλαβα καλα η υποθεση ειναι μια που πηδιεται με ολους;
Αυτο πως μας σοκαρει;
Μπορώ να πω κι' άλλα αν θες - που δεν θες....
Ή αρκετά παρακάτω:
- "Κάθε λέξη που αφαιρείς από το λεξιλόγιο, είναι σαν να αφαιρείς ένα πετραδάκι από το βωμό της ελευθερίας".
Γιατί πραγματικά ενέχει κινδύνους να σε υπερτιμήσει ο άλλος και να περιμένει να "παίξεις καλύτερη μπάλα" από αυτή που μπορείς ...
- "Με τον κίνδυνο να φανώ πιό έξυπνος απ' ότι είμαι" ...
Ανέμελε το έχεις ρίξει στην σόφτ τσόντα η μου φαίνεται....
Πάρε μια απόφαση, να ξέρω κι' εγώ τι είμαι ....Πολύ ρομαντικό σε βλέπω ανέμελε...
Σινε ΑλασκαΜετά την Σόφτ Τσόντα, πάει ωραία μετά να δεις και μια ταινία Καράτε (με τον Μπρούς Λάι)...ξέρεις όπως παλιά....