- Reaction score
- 249
Night train τη θεωρω καλη παρα τα ψιλολαθη της και το χαμηλο προυπολογισμο της που της αφαιρει ποντους
Αναφο
Αναφο
http://www.imdb.com/title/tt0416320/?ref_=nv_sr_1Καμιά ταινία της προκοπής να δούμε;
Το έχω δει!
Μια χαρά ταινία ήταν. Δεν έχουν ανάγκη να αποδείξουν κάτι, κάνουν πλάκα, την απολαμβάνουν και φαίνεται. Εκτός αν ψάχνεις για αριστούργημα.Grudge Match (2013), 5/10
Μετά το προηγούμενο είπα να δω αυτό.
Νομίζω ότι έπρεπε να έχουν αποσυρθεί εδώ και καιρό ή τουλάχιστον ο ντε νίρο να μην παίζει διάφορες σαχλαμάρες που τον έχω δει τελευταία.
Επίσης έχουν απαίσιες μύτες.
Το μόνο επιτυχημένο transformation ήταν αυτό της Κιμ...μέχρι που με έκανε να σκεφτώ ότι πρέπει να ξαναδώ μετά από τόσα χρόνια το 9 1/2.
για αξιοπρέπεια ψάχνω, ο ρόκυ είναι σαν ζόμπι παραμορφωμένος, ο ντε νίρο ίσα που το έσωσε σε κάποιες σκηνές που φάνηκε ότι κατέχει από υποκριτική, τα υπόλοιπα δεν σηκώνουν κριτική. Γνώμη μου είναι ότι όταν έχεις πίσω σου μια σπουδαία καριέρα δεν παίζεις σε σαχλαμαρίτσες για την αρπαχτή, τόσο πολύ ανάγκη έχουν το μεροκάματο; δεν νομίζω, οι παρατραχάμενοι τους ίσως. Επίσης δεν νομίζω ότι κάνουν την πλάκα τους, κάτι τέτοιο θα σήμαινε ότι σας έχουμε γραμμένους στα παπ@ρια μας, τι και αν μας αγαπήσατε τόσα χρόνια για αυτά που σας δώσαμε, τώρα κάνουμε την πλάκα μας, βάζουμε και ένα εκατομμύριο στο λογαριασμό μας και ..άντε γεια. Κυρίως αυτό αφορά τον ντε νίρο και τον πατσίνο που τον είδα σε μια άλλη απίστευτη μπούρδα τελευταία. Από το ράμπο δεν περίμενα και τίποτα καλύτερο.Μια χαρά ταινία ήταν. Δεν έχουν ανάγκη να αποδείξουν κάτι, κάνουν πλάκα, την απολαμβάνουν και φαίνεται. Εκτός αν ψάχνεις για αριστούργημα.
Δηλαδή είναι highly recommended για αϋπνίες. Επιφέρει αποτελεσματικά το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Το κατάλαβα και χωρίς να ρωτήσω.