melina
Cargo 200
- Reaction score
- 42.882
βασικά μόνο τα εφφέ του άξιζαν...ο ήχος καλός αλλά έπρεπε να ρίξω το sub -12dB για να μην το τερματίζει συνέχεια.Αυστηρος εισαι με το war of the worlds! Για τον ηχο και μονο 8 απο εμενα
(Deleted)
Sub killer αυτή η ταινία.βασικά μόνο τα εφφέ του άξιζαν...ο ήχος καλός αλλά έπρεπε να ρίξω το sub -12dB για να μην το τερματίζει συνέχεια.
Την εχω δει και μου άρεσε πολυ!Cloud Atlas το εχει δει κανείς?
Ειδα το πρωτο μισαωρο,ειναι παραξενη οι ερμηνειες παρα πολυ καλες ,αλλα νομιζω οτι για να την δεις πρεπει να εισαι αρκετα προετοιμασμενος για να χαθεις στην πλοκη της,αν βεβαια καταφερεις να μπεις σε αυτην.Την εχω δει και μου άρεσε πολυ!
Αν δεν εχεις διαβάσει το βιβλίο,θα πρότεινα να ρίξεις μια ματιά στον σκελετό της ταινίας,για να μην χαθείς στον λαβύρινθο και σε φάει ο Μινωταυρος.
Θα ήταν καλύτερο,επίσης,να την δεις σε κάποιο κινηματογράφο - αν παίζεται το καλοκαίρι- η σε πολυ μεγάλη οθόνη με δυνατό σύστημα ήχου.
Αφήσου στη ροή της και θα σε ταξιδέψει....
http://en.m.wikipedia.org/wiki/Cloud_Atlas_(film)
Η ταινία ( επιςτημονικης φανταςιας) ειναι μια εξερεύνηση του πώς οι ενέργειες μεμονομένων ανθρώπων επηρεάζουν ο ένας τον άλλον στο παρελθόν, στο παρόν και στο μέλλον.
Και λίγο έβαλες.Inglourious Bastards (2009), 8+/10, classic tarantino ...