Pin
Θεΐτσα
- Reaction score
- 4.445
Θέλω να βρω σε DVD ή bluray την ταινία SINISTER του 2012. Αυθεντική για αγορά με ελλ υπότιτλους. Μπορεί κανείς να μου πει αν υπάρχει κάπου?
Και φαντάσου ότι δεν βλέπω κωμωδίες γενικά. Αυτό όμως το στυλ μου αρέσει αρκετά.Εδώ συμφωνούμε απόλυτα!
το αυτό!
Δεν πειράζει, ούτε που θα το καταλάβω.Αυτό που δεν γνωριζω είναι,κατα ποσο ο υποτιτλισμος θα είναι ακριβης...
Λοιπόν, σκέφτηκα να χαζέψω με τα παιδιά μου την ταινία αυτή χθες το απόγευμα.
http://en.m.wikipedia.org/wiki/BFI_list_of_the_50_films_you_should_see_by_the_age_of_14Λοιπόν, σκέφτηκα να χαζέψω με τα παιδιά μου την ταινία αυτή χθες το απόγευμα.
Με μια απότομη αναστροφή (τετακέ) μας έβαλα το "Η Γυναίκα με τη Λεοπάρδαλη" (Bringing Up Baby) με τους Κάρυ Γκράντ και Κάθριν Χέπμπορν με το σκεπτικό ότι (στα 11 και 14 τους) πρέπει να βλέπουν και παλιότερες ταινίες για να αποκτήσουν και κάποια προοπτική πέραν του μπαμ-μπουμ-τρέχοντος- μπλοκμπαστερ.
Η αρχή είχε γίνει στο παρελθόν με το Singing in the Rain, It's a Wonderful Life και το Αρσενικό και Παλιά Δαντέλα και είπα καιρός να ξαναπροσπαθήσω.
Οπλίστηκα με κουράγιο για τα επερχόμενα σχόλια περί αρχαιολογίας, οθόνη γραμματόσημο (4:3), μα είναι ασπρόμαυρο, που είναι οι πίθηκοι κλπ κλπ
Προς έκπληξη μου, αν εξαιρέσουμε μια μικρή κόπωση λόγω της motormouth Χεπμπορν (ναι, τους βάζω όλες τις ταινίες με Αγγλικούς υπότιτλους ο άκαρδος πατέρας), το καταφχαριστήθηκαν. Απόδειξη ότι καλό είναι να εκτίθενται και στα παλιά classics.
Άποψή μου πάντα...
Ευχαριστώ. Ωραία η λίστα.