Τι είδαμε, τι θα δούμε

Pin

Θεΐτσα
Reaction score
4.445
Θέλω να βρω σε DVD ή bluray την ταινία SINISTER του 2012. Αυθεντική για αγορά με ελλ υπότιτλους. Μπορεί κανείς να μου πει αν υπάρχει κάπου?

melina

Cargo 200
Reaction score
42.919
για τους αγγλικούς μιλάω, και εγώ με αυτούς την είδα, χωρίς υπότιτλους δεν έχεις δει τη μισή ταινία....

Reaction score
16.105
Qu'est-ce qu'on a fait au Bon Dieu? "Θεε μου,τι σου καναμε;"

Η σειρα μου * στο σινεμά * κι εγω χτυπιόμασταν από τα γελια...:D

Δωστε της μια καλη ευκαιρια...:laugh:

Αυτό που δεν γνωριζω είναι,κατα ποσο ο υποτιτλισμος θα είναι ακριβης...

Reaction score
72
Λοιπόν, σκέφτηκα να χαζέψω με τα παιδιά μου την ταινία αυτή χθες το απόγευμα.
Με μια απότομη αναστροφή (τετακέ) μας έβαλα το "Η Γυναίκα με τη Λεοπάρδαλη" (Bringing Up Baby) με τους Κάρυ Γκράντ και Κάθριν Χέπμπορν με το σκεπτικό ότι (στα 11 και 14 τους) πρέπει να βλέπουν και παλιότερες ταινίες για να αποκτήσουν και κάποια προοπτική πέραν του μπαμ-μπουμ-τρέχοντος- μπλοκμπαστερ.

Η αρχή είχε γίνει στο παρελθόν με το Singing in the Rain, It's a Wonderful Life και το Αρσενικό και Παλιά Δαντέλα και είπα καιρός να ξαναπροσπαθήσω.

Οπλίστηκα με κουράγιο για τα επερχόμενα σχόλια περί αρχαιολογίας, οθόνη γραμματόσημο (4:3), μα είναι ασπρόμαυρο, που είναι οι πίθηκοι κλπ κλπ

Προς έκπληξη μου, αν εξαιρέσουμε μια μικρή κόπωση λόγω της motormouth Χεπμπορν (ναι, τους βάζω όλες τις ταινίες με Αγγλικούς υπότιτλους ο άκαρδος πατέρας), το καταφχαριστήθηκαν. Απόδειξη ότι καλό είναι να εκτίθενται και στα παλιά classics.

Άποψή μου πάντα...

Reaction score
402
Λοιπόν, σκέφτηκα να χαζέψω με τα παιδιά μου την ταινία αυτή χθες το απόγευμα.
Με μια απότομη αναστροφή (τετακέ) μας έβαλα το "Η Γυναίκα με τη Λεοπάρδαλη" (Bringing Up Baby) με τους Κάρυ Γκράντ και Κάθριν Χέπμπορν με το σκεπτικό ότι (στα 11 και 14 τους) πρέπει να βλέπουν και παλιότερες ταινίες για να αποκτήσουν και κάποια προοπτική πέραν του μπαμ-μπουμ-τρέχοντος- μπλοκμπαστερ.

Η αρχή είχε γίνει στο παρελθόν με το Singing in the Rain, It's a Wonderful Life και το Αρσενικό και Παλιά Δαντέλα και είπα καιρός να ξαναπροσπαθήσω.

Οπλίστηκα με κουράγιο για τα επερχόμενα σχόλια περί αρχαιολογίας, οθόνη γραμματόσημο (4:3), μα είναι ασπρόμαυρο, που είναι οι πίθηκοι κλπ κλπ

Προς έκπληξη μου, αν εξαιρέσουμε μια μικρή κόπωση λόγω της motormouth Χεπμπορν (ναι, τους βάζω όλες τις ταινίες με Αγγλικούς υπότιτλους ο άκαρδος πατέρας), το καταφχαριστήθηκαν. Απόδειξη ότι καλό είναι να εκτίθενται και στα παλιά classics.

Άποψή μου πάντα...
http://en.m.wikipedia.org/wiki/BFI_list_of_the_50_films_you_should_see_by_the_age_of_14

Ξεκινά με ολες του Tati, the night of the hunter, 400 blow, Bicycle thieves, white & red ballon, kes, spirited away, my neighbor totoro, el sur, spirit of the beehive, to be and to have, Pather Panchali, walkabout.. Good morning (ozu).. Και το πρόσφατο we are the best!

Reaction score
72
Ευχαριστώ. Ωραία η λίστα.
Και έχουμε κάνει 18 τικ ήδη. ;) (βλέπεις τις 80s - 90s ταινίες, λόγω συνδρόμου Πήτερ-Παν, δεν τις θεωρώ vintage).

Μην ξεχνάς και το La guerre des boutons. Για παιδιά είναι ταμάμ.
Για το επόμενο λέω Marx Brothers αλλά είναι τόσα τα λογοπαίγνια που μάλλον είναι νωρίς.

Reaction score
402
Howard Hawks... (Μια προετοιμαςια εγινε) μαζι με Ernst Lubitsch.. ο διάλογος δεν μπορει να γίνει πιο ευφυής και ποιητικός.. Δες για πχ το αριστουργημα του to be or not to be... Αν και το μεγαλο του αριστουργημα ειναι το trouble in paradise που δεν θα το βρεις ομως σε bluray (ακομα)

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.583
Members
38.201
Νεότερο μέλος
Ants