Τι είδαμε, τι θα δούμε

Kotsidis John

Photography
Moderator
Μηνύματα
14.376
Reaction score
37.243
Χθες το βραδυ,

Stretch , 6/10
ωραια περιπετειουλα, ειχε τα χαζουτσικα σημεια , αλλα βλεπετε ευχαριστα κ σε κραταει σε εγρηγορση!

The Taking of Deborah Logan , 5/10

Δυνατο θριλερακι, με "δυσκολες" στιγμες, δειτε το αν ειστε λατρεις του παραφυσικου κλπ!
 


Μηνύματα
5.451
Reaction score
6.623
In to the woods 2014 5/10 μονο για την ιδεα ,ταινια για ολη την οικογενεια, ενα παραμυθι που προεκυπτε απο συνδοιασμο 4 γνωστων , με δοσεις μιουζικαλ ετσι δοσμενο που να μη σε νοιαζει καν τι θα γινει στο τελος, επαιζε και η μεριλ, ε και , μου φανηκε οτι κρατιοταν στις εκφρασεις της να μην χαλαστει το προσφατο λιφτινκγκ:D, (βεβαια για τετοιο ρολο θα προτιμουσα γκλεν γκλοουζ) και φυσικα οι γνωμες των παιδιων μετρανε διπλα, οπου υπηρξε ταυτιση αποψεων, πιτα γυρο απολα με λιγο σαλτσα μαγιονεζ και ροφημα γαλα 1,5% :pσε ποιον αρεσει αλωστε?
 


xfader

Segregation supporter
Administrator
Μηνύματα
40.205
Reaction score
99.070
Wild Card (2015)

Το πρόβλημα με αυτήν την ταινία ξεκινάει από τη στιγμή που διαβάζουμε Jason Statham και περιμένουμε αυτό για το οποίο τον ξέρουμε: εύκολη και ξένοιαστη δράση. Όμως, η ατμόσφαιρα και η εξέλιξη δεν έχουν και πολύ σχέση με τα καθιερωμένα. Έτσι, άλλοι βρίζουν κι άλλοι χαίρονται. Προσωπικά, ήμουν στο όριο να μη μου αρέσει, γιατί κι εγώ περίμενα μόνο δράση. Τελικά το είδα και απλά ικανοποιήθηκα (λίγο). Μετά έβαλα και 2 επεισόδια από αγαπημένες σειρές για να μου φύγει η αμφιβολία της βραδιάς.
 

Μηνύματα
5.451
Reaction score
6.623
In to the woods 2014 5/10 μονο για την ιδεα( σου ξεφυγε στο μονταζ):p

αν ειχε φτιαχτει αλλιως θα ηταν πολυ εξυπνη, αλλα... μαλλον υπηρχαν πολλες γνωμες , αποψεις, και δεν ηθελαν να απογοητευσουν κανενα φαινεται, μια συριζοκατασταση ενα πραμα..
 


rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Μηνύματα
48.910
Reaction score
103.246
Wild Card (2015)

Το πρόβλημα με αυτήν την ταινία ξεκινάει από η στιγμή που διαβάζουμε Jason Statham και περιμένουμε αυτό για το οποίο τον ξέρουμε: εύκολη και ξένοιαστη δράση. Όμως, η ατμόσφαιρα και η εξέλιξη δεν έχουν και πολύ σχέση με τα καθιερωμένα. Έτσι, άλλοι βρίζουν κι άλλοι χαίρονται. Προσωπικά, ήμουν στο όριο να μη μου αρέσει, γιατί κι εγώ περίμενα μόνο δράση. Τελικά το είδα και απλά ικανοποιήθηκα (λίγο). Μετά έβαλα και 2 επεισόδια από αγαπημένες σειρές για να μου φύγει η αμφιβολία της βραδιάς.
Μπα, δες κάτι άλλο καλύτερα, είχε δίκιο ο John. 5/10

...αλλά αν επιμένετε...:p

Στην Κορσική δεν ήθελε να πάει; Γιατί έφυγε με το αυτοκίνητο και δεν πήρε αεροπλάνο; :headbang:
:laugh:
Στα 'λεγα 10 σελίδες πριν...
 








Μηνύματα
21.449
Reaction score
17.811
Θα σου 'γραφα ότι τον παίρνεις αλλά μας διαβάζει και ξένος κόσμος :p

Εδώ ο ξενος κοσμος....!εδώ ο ξενος κοσμος...!

Τι παιρνει το παιδι?:D


Δεν αντεχεις την κριτικη μελινα.:D
 
  • Like
Reactions: Pin




melina

Cargo 200
Μηνύματα
25.390
Reaction score
45.916
Εδώ ο ξενος κοσμος....!εδώ ο ξενος κοσμος...!

Τι παιρνει το παιδι?:D


Δεν αντεχεις την κριτικη μελινα.:D
δεν έκανε κριτική, είναι δόλιος προβοκάτορας, τρόλι του κερατά
 


ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.323
Μηνύματα
3.048.996
Members
38.541
Νεότερο μέλος
drammer
Top