- Reaction score
- 102.045
Και 50 φορές για δοκιμές ήχου.
Νομιζω οτι ουτε φετος θα παρει το οσκαρ ο Λεοναρντο
The Danish Girl
Καταπληκτικος ο Eddie Redmayne , πολυ καλο το εργο 8+ στα 10 !
7+/10
Θεέ μου, τι ηθοποιός ο Eddie Redmayne!
Δύσκολα πιστεύω θα χάσει το όσκαρ!
Πολύ καλή και η Alicia Vikander.
Υπέροχη ταινία! 8,5/10Δεν ξέρω τι λέτε, αλλά φέτος είναι η χρονιά του DiCaprio. Όσο κι αν βρεθούν καλύτερες ερμηνείες από τη δική του (δεν έχω δει ακόμα το Danish Girl) πιθανή μη βράβευσή του και φέτος θα ξεσηκώσει θύελλα. Και αφού η Ακαδημία έχει ήδη ζοριστεί με το θέμα των μαύρων ηθοποιών, αποκλείεται να θελήσει να τραβήξει τα αρνητικά βλέμματα αρνούμενη και πάλι να του δώσει το Όσκαρ.
Oscar for best sound editingTο Master and Commander είναι εξαιρετική ταινία που πρέπει να θεάται τουλάχιστον μιά φορά το χρόνο απο όλους τους σινεφίλ.
απο πανω ηταν οι κανονιες Γιαννη μου ;
Ώρα είναι να μου πείτε ότι δεν είχε βομβαρδιστικά η ταινία...Οχι τα ελικοπτερα ...
+1Tο Master and Commander είναι εξαιρετική ταινία που πρέπει να θεάται τουλάχιστον μιά φορά το χρόνο απο όλους τους σινεφίλ.
Ολόκληρη;Tο Master and Commander είναι εξαιρετική ταινία που πρέπει να θεάται τουλάχιστον μιά φορά το χρόνο απο όλους τους σινεφίλ.
Kολλητα παλι ο Εddie και με DiCap δε το νομιζω και εγω..Υπέροχη ταινία! 8,5/10
Οσκαρική ερμηνεία απο τον Εddie Redmayne, καλύτερη ίσως κι απ' του DiCaprio, αλλά επιμένω ότι το oscar δεν θα το πάρει ο Redmayne.
Δεν ξέρω αν το έπαθα μόνο εγώ, αλλά σε πολλές σκηνές η Alicia Vikander θυμίζει πάρα πολύ την Emily Blunt
View attachment 56722 View attachment 56723
To chapter 4.
βαρετο κ προβλεψιμοΤο μυστικό στα μάτια τους (2015)
Secret in Their Eyes (original title)
Ωραία η νικόλ .... βαμμένη "άβαφτη" σε όλη την ταινία η τζούλια, τέλος πάντων βλέπετε 6.0/10
Δες οπωσδήποτε το πρωτότυπο, 9,5/10, αλλά απόφυγε αυτό το βαρετό πράγμα, 6-/10.Oπωσδηποτε αργοτερα ομως, θα δω το πρωτοτυπο ...
Ρε μπας εγινα κουλτουριαρης?