- Reaction score
- 6.483
Δε φταιει η ερμηνια, απλα ωριμαζει ως θεατης
7/10.Free state of Jones (2016), 9+/10
Μου άρεσε πολύ για πρώτη φορά ο αχώνευτος. Επειδή έπαιζε όμως ο αχώνευτος έχασε το 10
Είσαι ανώριμος αν δεν το κατάλαβες7/10.
Η Επέλαση των βαρβάρων - The Barbarian Invasions 2003
7/10
View attachment 63298
"Κεντρικά πρόσωπα της ταινίας είναι ο ετοιμοθάνατος Rémy, που πάσχει από καρκίνο σε τελικό στάδιο και ο γιός του Sébastien. Οι δυο τους βρίσκονται χρόνια σε απόσταση λόγω ιδεολογικών διαφορών, προτεραιοτήτων και γενικότερα στάσης ζωής.
Ο πατέρας, καθηγητής φιλοσοφίας στο πανεπιστήμιο, έζησε όλη του τη ζωή μέσα στο στοχασμό γύρω από τα διάφορα φιλοσοφικά κινήματα της αριστεράς, βυθισμένος από τη μία στο έργο μεγάλων προσωπικοτήτων (Σαρτρ, Καμύ, Μάρξ, Σολτζενίτσιν κ.α.), και από την άλλη στις υπερβολικές απολαύσεις και τις καταχρήσεις κάθε είδους.
Ο γιος, οικονομολόγος σε μεγάλη χρηματιστηριακή εταιρία του Λονδίνου, βρίσκεται στην αντίπερα όχθη. Άνετος οικονομικά, εργασιομανής....
Στόχος του Sébastien, είναι να εξασφαλίσει στον πατέρα του έναν όσο το δυνατό πιο ανώδυνο θάνατο και την καλύτερη δυνατή διαβίωση για τις τελευταίες μέρες της ζωής του. Πιστεύει ότι με τα χρήματα του θα μπορέσει να πετύχει τα πάντα...."
"Κάθε θάνατος κρύβει μέσα του ζωή και ελπίδα ...."
Κινηματογραφική ομάδα Πανεμιστημιου Ιωαννίνων
http://users.uoi.gr/kopi/?p=591
Σε χάνω...σε ποια ταινία αναφέρεσαι;Α!Μην το ξεχασω...
http://www.avsite.gr/forum/threads/Τι-είδαμε-τι-θα-δούμε.103609/page-301#post-2035231
Μελινα προχωρα αφοβα!
Να εισαι βεβαιος για το αποτελεσμα (τί λεω τωρα εγω,αφου τα ξερεις...)
Και σε λιγες μερες τα γνωστα: "ρε αγαπουλα δε βαζεις καμμια ταινια σαν εκεινη την ωραια;"
Αποστολη:Καντε τη να σας αγαπησει λιγο περισσοτερο
Done!!!
Σε χάνω...σε ποια ταινία αναφέρεσαι;
η τελευταία που έβαλες δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα σε αποδεκτή ποιότητα οπότε μπαίνει στα pending
Free state of Jones (2016), 9+/10
Μου άρεσε πολύ για πρώτη φορά ο αχώνευτος. Επειδή έπαιζε όμως ο αχώνευτος έχασε το 10
9/107/10.
Δεν του άρεσαν οι Bond movies, το γύρισε στην ποιότητα...I.T., 5-/10 με μεγάλη επιείκεια. Απ' όσο είδα βέβαια.