Τι είδαμε, τι θα δούμε

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
77.227
Το Rogue One δεν έχει τέτοιες κοιλιές και όσον αφορά το οπτικό μέρος είναι πολύ μπροστά! Η επιλογή της αίθουσας ATMOS ήταν εντελώς περιττή. Θα μπορούσα να δω την ταινία σε αίθουσα με μεγαλύτερη οθόνη και να ευχαριστηθώ περισσότερο. Αν δεν ήξερα σε τι αίθουσα μπήκα δεν θα είχα προσέξει τη διαφορά στον ήχο. Το να περιμένω σε μία δίωρη ταινία 2-3 σκηνές λίγων δευτερολέπτων για κατακόρυφη "φασαρία" δεν είναι τόσο σημαντικό για μένα όσο μία διπλάσια οθόνη.
Κουφάλογο. :p

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
94.171
Κουφάλογο. :p
Δεν έχω πρόβλημα με το ATMOS. Όταν όμως το βάζουν σε αίθουσα μινιόν ενώ θα μπορούσα να απολαύσω την ταινία στη V-Max, η υλοποίηση είναι για μένα αποτυχημένη. Πόση ώρα θα εντυπωσιαστώ από το ATMOS και πόση από την τεράστια οθόνη; Θα δώσει το κάτι έξτρα όταν όλα τα άλλα είναι ιδανικά. Από μόνο του δεν είναι ικανό να μας αφήσει άφωνους.

Mr Spock

demokratischer - sektor
Reaction score
52.761
Κυριακή 25 Δεκεμβρίου

ΕΡΤ2
22:45

Το Τσίρκο
The Circus

Κωμωδία 1928 | Α/Μ | Διάρκεια: 72'

Αμερικανική ταινία του Τσάρλι Τσάπλιν, με τον ίδιο και τους Μίρνα Κένεντι, Άλαν Γκαρσία.

Κυνηγημένος από την αστυνομία, ο Σαρλό μπαίνει κατά λάθος μέσα σ' ένα τσίρκο, κάνει το κοινό να γελάσει με τις γκάφες του, προσλαμβάνεται ως επαγγελματίας κλόουν κι ερωτεύεται μια μπαλαρίνα.

Το «Τσίρκο» μπορεί να θεωρείται ένα μικρότερης σημασίας έργο του Τσάπλιν σε σύγκριση με τα αριστουργηματικά «Ο Χρυσοθήρας» και «Τα Φώτα της Πόλης», αποτελεί όμως και πάλι έκφραση μιας ιδιοφυΐας κι ένα έξοχο προοίμιο για τον μελαγχολικό Τσάπλιν που πρόκειται ν' ακολουθήσει. Μια από τις μεγαλύτερες εμπορικές επιτυχίες του δημιουργού της, το «Τσίρκο» είναι διάσημο για τις κωμικές στιγμές της, ωστόσο το πιο ευφυές εύρημα είναι οι σκηνές όπου ο ήρωας αποτυγχάνει ως επαγγελματίας κλόουν, ενώ αντίθετα προκαλεί (άθελά του) το γέλιο όταν παραμένει Σαρλό, δηλαδή ένας κλόουν της αληθινής ζωής. Εξάλλου όλη η ταινία είναι μια παραβολή πάνω στους μηχανισμούς του θεάματος κι αυτό της δίνει ένα μοντερνισμό που ενδεχομένως δεν έχουν άλλες (καλύτερες) ταινίες του Τσάπλιν.

http://www.athinorama.gr/tv/movie.aspx?id=1001345&d=2016-12-25

Sleep

Dr. Jekyll & Mr. Hyde
Reaction score
2.675
Ο Πιστός του Ρώσου Κίριλ Σερεμπρενίκοφ.

Μαθητής λυκείου προσκολλάται σε μία φονταμενταλιστική, κατά γράμμα ερμηνεία των ιερών κειμένων και εξελίσσεται σε μάρτυρα με ρομφαία.

Αλληγορία πάνω στη σύγχρονη Ρωσία η οποία φαίνεται να έχει χάσει τον προσανατολισμό της.
Εξωτερικά υπερδύναμη, εσωτερικά σάπια μέχρι μυελού οστών.

Η ταινία αξίζει μιας θέασης, αν και ο ρωσικός κινηματογράφος μας έχει δώσει τα τελευταία χρόνια σαφώς καλύτερα δείγματα με πιο πρόσφατο τον περσινό ανεπανάληπτο Ηλίθιο (χαλαρά βασισμένο στο βιβλίο του Ντοστογιέφσκι).

Η τελευταία σκηνή, ωστόσο, είναι συνταρακτική!

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
81.154
Feng Shen Bang
ή αλλιώς
League of Gods :laugh:

Όμορφο παραμυθάκι με εντυπωσιακό ήχο..που δεν σε έδιωχνε ΠΟΤΕ από το περιβάλλον...δούλευαν ΠΑΝΤΑ όλα τα ηχεία σχεδόν σε κάθε σκηνή!
μου θύμισε εποχή hddvd σε ένα ντέμο που είχα καβατζώσει με συναυλίες και όπου γύριζε η κάμερα άλλαζε ταυτόχρονα ο ήχος σαν να γυρνούσες το κεφάλι σου
μακάρι το χόλιγουντ να της μοιάσει στο θέμα αυτό!! Go China!!:thumbsup:
τα CGI χρήζαν βελτίωσης..αλλά τους συγχωρώ..

7-/10 λόγω απειρίας

Υ.Γ.. Α!!Να μη το ξεχάσω,,, ο Κινέζος Γκάνταλφ είναι ο Jet Li μασκαρεμένος :roflmao::roflmao:

Reaction score
16.592
Μολις γύρισα απο το σινεμά, βλέποντας με ανοιχτό το στόμα 3 ώρες ανελέητο πυροβολητο καρέ συναισθημάτων. Ελπίζω να οργανώσω την σκέψη μου κάποια στιγμη και να πω κατι αλλα για την ώρα, αν και σίγουρα σε πολλους δεν θα αρέσει η θα κουράσει, τρεχτε δείτε το. "Toni Erdmann"
F@cking brilliant.

Toni Erdmann 2016

IMG_1194.JPG

8/10

https://www.rottentomatoes.com/m/toni_erdmann/

Reaction score
16.592
L Avenir - Το μέλλον - 2016 - Things To come

6,5/10

IMG_1195.JPG

“All of humanity's problems stem from man's inability to sit quietly in a room alone.”

http://screenprism.com/insights/art...-what-are-some-of-the-philosophical-and-pop-c

“To Sing On The Water”

Tomorrow with shimmering wings

Like yesterday and today may time again escape from me,

Until I on towering, radiant wings

Myself escape from changing time.

Last edited:

melina

Cargo 200
Reaction score
43.556
Καταπληκτική!

Μου άρεσε μέχρι κι ο Μπεν Άφλεκ! :)

8/10 κι εγώ.
8 κι από μένα.
Θέλεις λίγο ο τίτλος, λίγο η ροή της ταινίας, σε πολλά σημεία ήταν φυσιολογικό να μου θυμίζει τον S.

Last edited:

Reaction score
6.530
War Dogs (2016), απίθανη ιστορία - καλούτσικη ταινία, 7/10
Ευχαριστη εκπληξη, 8/10 απομενα !!
Mετα απο το πολυ καλο Μagnificent seven
In an Valley of Violence 2016 6,5/10 το σωσαν οι πρωταγωνιστες ...

Spectral 2016 -6/10 δυσκολη κατηγορια αν και η αγαπημενη μου ..

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.167
Δεν έχω πρόβλημα με το ATMOS. Όταν όμως το βάζουν σε αίθουσα μινιόν ενώ θα μπορούσα να απολαύσω την ταινία στη V-Max, η υλοποίηση είναι για μένα αποτυχημένη. Πόση ώρα θα εντυπωσιαστώ από το ATMOS και πόση από την τεράστια οθόνη; Θα δώσει το κάτι έξτρα όταν όλα τα άλλα είναι ιδανικά. Από μόνο του δεν είναι ικανό να μας αφήσει άφωνους.
V-MAX, μόνον εκεί πλέον απολαμβάνεις κινηματογράφο!!!!

Y

Yiannis_B

Guest
Μίνιμαλ αισθητική, ματιά ξυράφι, οι δημοσιογράφοι μ@λακίζονται πέρα απ' την ακτογραμμή και δεν θα τους δείτε πουθενά.

- Άριστη 10/10

Fuocoammare (2016)

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
99.907
The Accountant, πολύ μας άρεσε, 8/10.

Καταπληκτική!

Μου άρεσε μέχρι κι ο Μπεν Άφλεκ! :)

8/10 κι εγώ.
8 κι από μένα.
Θέλεις λίγο ο τίτλος, λίγο η ροή της ταινίας, σε πολλά σημεία ήταν φυσιολογικό να μου θυμίζει τον S.
Ladies and gentlemen, we have a unanimous decision!

8/10 κι από μένα!

Reaction score
454

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.457
Members
38.324
Νεότερο μέλος
One_Music