Τι είδαμε, τι θα δούμε

Reaction score
1.264

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Μία αρκετά ενδιαφέρουσα ταινία,δεν είχε δράση όπως θα ήθελα αλλά υποτίθεται πως αναφέρεται σε αληθινά γεγονότα και είναι δραματική οπότε πολλά ζητάω...Επίσης προς το τέλος ο Σβάτζε έκανε κάτι που δεν το συνηθίζει σε ταινίες του και ξαφνιάστηκα αρκετά ομολογώ και επίσης στο τέλος όταν είδα τον πιτσιρικά να τον ακολουθεί,αμέσως κατάλαβα,ποιος είναι και τι θα γίνει...

Βαθμός 6/10

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
95.004
Sleepless

MV5BNjEwMDAyOTM4OV5BMl5BanBnXkFtZTgwMzc4MjMyMDI@._V1_SY1000_CR0,0,674,1000_AL_.jpg

Πώς αντιδρούμε όταν μία ταινία έχει όλα τα συστατικά του γούστου μας αλλά η υλοποίηση είναι φτηνή, πρόχειρη, αμήχανη και γεμάτη λάθη;

"O Vincent Downs είναι ένας undercover αστυνομικός στο Las Vegas ο οποίος εμπλέκεται σε ένα σύστημα που περιλαμβάνει διεφθαρμένους αστυνομικούς και ένα καζίνο που ελέγχεται από τη μαφία. Όταν μια δουλειά πάει στραβά ένας μαφιόζος απαγάγει τον γιο του Downs. Στη διάρκεια μια νύχτας πρέπει να σώσει τον γιο του, να ξεφύγει από την έρευνα της αστυνομίας και να οδηγήσει στη δικαιοσύνη τους μαφιόζους. "

Ο Jamie Foxx με μία πέραν του δέοντος προσπάθεια θέλει να μοιάσει στον Denzel Washington, ενώ το υπόλοιπο roster των ηθοποιών παίζει τόσο χάλια που ενοχλεί ακόμα και μένα που δεν δίνω μεγάλη βάση.

Της δίνω ένα 5.5 για τη "βαβούρα" και την αμερικάνικη ατμόσφαιρα.

melina

Cargo 200
Reaction score
43.884
John Wick (2004)

υπό άλλες συνθήκες I would be with @spylab on that, αλλά με τόσο "φτιάξιμο" που μου είχε κάνει ο @Zizik πριν το δω θα αναφωνήσω...και λίγα τους έκανες τζόνυ αγόρι μου, έπρεπε να τους μαμάς σε ατέρμονα loop :laugh::roflmao:

Reaction score
1.264
  • Το Road Game 2015 το θυμάμαι λόγω του ανώμαλου τέλους (με την κόρη τους) που φέρνει τα πάνω κάτω...Ξεκίνησε ενδιαφέρων αλλά μετά το χέσανε...
  • Εγώ μόλις είδα 2 ταινίες οι οποίες αν και τα τρέιλερ τους ήταν πολλά υποσχόμενα,αυτές βγήκαν μέτριες 4/10.

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
77.398
Όχι καλέ. Λίγο στο τέλος, στο διάδρομο με τα φώτα τα έκλεισα.

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
95.004
Ω ρε φίλε, τι 'ταν αυτό που μόλις είδα;

Split (2016), 10'
Ξέροντας ότι δεν αντέχω τον Shyamalan έκανα χθες το βράδυ την προσπάθεια χωρίς να έχω διαβάσει την υπόθεση. Συνειδητοποίησα ότι είναι ψυχολογικό θρίλερ, κατηγορία που αποφεύγω γιατί δεν με αγγίζει καθόλου. Άντεξα μέχρι τη μέση συνοδευόμενος από ό,τι ηλεκτρονικό είχα τριγύρω μου. Μετά κοιμήθηκα. Η σύζυγος, το πρωί, ήταν ενθουσιασμένη από το Split και μου πρότεινε να το ξαναδώ από την αρχή... :confused:

Βαθμό δεν βάζω γιατί δεν υπάρχει στην κλίμακα 1-10 . :D

melina

Cargo 200
Reaction score
43.884
Ξέροντας ότι δεν αντέχω τον Shyamalan έκανα χθες το βράδυ την προσπάθεια χωρίς να έχω διαβάσει την υπόθεση. Συνειδητοποίησα ότι είναι ψυχολογικό θρίλερ, κατηγορία που αποφεύγω γιατί δεν με αγγίζει καθόλου. Άντεξα μέχρι τη μέση συνοδευόμενος από ό,τι ηλεκτρονικό είχα τριγύρω μου. Μετά κοιμήθηκα. Η σύζυγος, το πρωί, ήταν ενθουσιασμένη από το Split και μου πρότεινε να το ξαναδώ από την αρχή... :confused:

Βαθμό δεν βάζω γιατί δεν υπάρχει στην κλίμακα 1-10 . :D
Φτιάξε λογαριασμό στην xfaderαινα και μετά σε κάνουμε μπαν από την κατηγορία.

:tongue:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.667
Members
38.359
Νεότερο μέλος
Γιαννα