Most visitors online was 3420 , on 12 Mar 2025
Οι βαθμολογίες,εμένα προσωπικά,δε μου λένε και πολλά.Αν δείτε τη λίστα τους.....Για όσους δέν το γωρίζουν είναι η κορυφαία ταινία στο IMDB στην κατάταξη 250 ταινιών (Top Rated Movies) με βάση την βαθμολογία στο συγκεκριμένο site.
Μαζί με το 'The Godfather' (Ο Νονός) στο #2 είναι οι μόνες που βαθμολογούνται με 9.2/10.
7η θέση = Pulp Fiction 1994 (που το βρίσκω σκέτη αηδία)
Σου αρέσει κάποια άλλη ταινία του Ταραντίνο;Pulp Fiction 1994 (που το βρίσκω σκέτη αηδία)
Συμμετέχει στο σενάριο και παίζει σε βασικό ρόλο.Αυτή δεν είναι του Ταραντίνο βρε!![]()
![]()
Η μόνη που ξέρω ακόμα,είναι μια με τον Κερτ Ράσελ που πήγαινε σε ένα μπαράκι και φόρτωνε στο αμάξι μανούλια,οδηγούσε του θανατά,τράκερνε σκόπιμα και γούσταρε να τις βλέπει να ξεψυχούν (Τι ανώμαλη ταινία!!!).Για το Pulp fiction,την πρωτοείδα το 2000,απλά θυμάμαι οτι δεν είχα καταλάβει τίποτα,δλδ τι ρόλο βαρούσε ο καθένας (Willis,Travolta,Jackson),όπως επίσης θυμάμαι μια σκηνή που ο Τραβόλτα τρύπησε με μια ένεση ναρκωτικού την Θερμαν.Και ένας φίλος μου,που του αρέσουν σχεδόν τα πάντα,όταν του είπα οτι έχει μεγάλη βαθμολογία φορά μου λέει "Είναι χαζός ο κόσμος;Ακαταλαβίστικο"Σου αρέσει κάποια άλλη ταινία του Ταραντίνο;
http://www.imdb.com/title/tt1028528/?ref_=nm_flmg_wr_8Η μόνη που ξέρω ακόμα,είναι μια με τον Κερτ Ράσελ που πήγαινε σε ένα μπαράκι και φόρτωνε στο αμάξι μανούλια,οδηγούσε του θανατά,τράκερνε σκόπιμα και γούσταρε να τις βλέπει να ξεψυχούν (Τι ανώμαλη ταινία!!!).
- αδρεναλίνη είναι και όντως έτσι γίνεται η εν λογω ένεσηόπως επίσης θυμάμαι μια σκηνή που ο Τραβόλτα τρύπησε με μια ένεση ναρκωτικού την Θερμαν.. . .
Βέβαια έχω και έναν άλλο φίλο που μου λέει οτι το ρεζερβουαρ ντογκς είναι εργάρα,αλλά δεν το είδα ακόμα...