- Reaction score
- 1.511
΄Οσο και να ήθελα να το τολμήσω...δε μου κάθετε με τίποτα...Τσακυ Τσαν σε "σοβαρή" ταινία.
΄Οσο και να ήθελα να το τολμήσω...δε μου κάθετε με τίποτα...Τσακυ Τσαν σε "σοβαρή" ταινία.
Ωχ, το είχα στο πλάνο γι' απόψε.
Να το δω;
Δεν ήταν κακό, ήταν όμως ανούσια αργό. 6/10Το βουνό ανάμεσα μας _ The Mountain Between Us 2017
Με άδεια κύστη ναι!Να το δω;
Την ειδα χτες , δυσκολο να κριθει μονο απο το πρωτο μερος, σιγουρα δεν ειναι τρομακτικη μονο, ουτε κυριως ειναι περισσοτερο μυστηριου ...επαρχια,κοινωνιες εποχης,εκφοβισμος γονεων προς παιδια,πλασεμπο φαρμακο,υπογραφη σε γυψο, φαρμακοποιος,τανια εποχης στο δρομο με τις λευκες, ανα 27ετη...κυριως συμβολικη θα την χαραχτηριζα...
Συγκλονιστικό! Speechless, ή όπως αλλιώς το λέτε...The Farthest (2017) Εκτός διαγωνιστικού τμήματος. Για τα γούστα μου αριστούργημα.
View attachment 85714
Ντοκιμαντέρ της Nasa για τα Voyager 1 & 2, θα δείτε και τον Κριμιζή σε δυο σκηνές.
Μην κολλάτε που είναι ντοκιμαντέρ, βλέπεται χαλαρά έχει και τις μουσικούλες του. Ένας φυσιολογικός άνθρωπος το βλέπει μια καθημερινή μέρα, όχι σαν εμένα τον βλαμμένο που τις κρατάω για Σαββατόβραδο.