Τι είδαμε, τι θα δούμε

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
101.361
τι τόσο είχε πια και έβαλες 5 καλέ?:(
7,5 ο ένας, 6 ο άλλος, 5 εγώ.

Θέλω και την δική σου βαθμολογία! :)

Hangman 2017
Πολύ χαμηλή βαθμολογία στο imdb και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί. Εμένα μου άρεσε αρκετά 7,5/10
Το είδα χθες ... 6/10
Κάτι σε criminal minds, με τον Al pacino σκιά του εαυτού του.

Reaction score
4.327
Α σταδιάλα!...μόλις κατέβηκε και την περίμενα πως και πως να πάω σπίτι να την δω...ούτε τρέιλερ είδα...τόση σιγουριά για τον Αλ μετά από τόσο καιρό:party:

τι τόσο είχε πια και έβαλες 5 καλέ?:(
Eγώ μια χαρά την βρήκα. Δέστηνα και πες...

Hellraiser: Judgment (2018)
6/10 splatter - οπερίεργη.....

αα.jpg

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
79.747
7,5 ο ένας, 6 ο άλλος, 5 εγώ.

Θέλω και την δική σου βαθμολογία! :)
τώρα δεν έχει...δεν την έβαλα τελικά! συ φταις!>:(:p:D
άσε που είδα καιτο τρέιλερ και κατάλαβα ότι ο Αλ είναι ο κακός:D

Reaction score
4.327
Και με την "συγκυρία" της παρακολούθησης της σειράς Altered Carbon θυμήθηκα τον ηθοποιό
James Purefoy που πρωταγωνιστούσε στην ταινία Solomon Kane.
Tην είδα ξανά προχθές και αν και παλιά έχει μια black εθιστική ατμόσφαιρα... 8/10

αασ.jpg

Shepherd

Μόνιμος
Reaction score
10.705
Three Billboards Outside Ebbing, Missouri (2017) 8.5/10
Επιτέλους μια ταινία που βασίζεται στο σενάριο και όχι στα εφέ. Πολύ καλή, ένα δυο πεντάλεπτα έχει με περιττούς συναισθηματισμούς. Στα υπόλοιπα προχωράει με αργό ρυθμό αλλά χωρίς να κουράζει ή να την βαριέσαι.

Reaction score
222
Coco 8,5
Εξαιρετική. Την είδαμε και με τα παιδιά χωρίς υποτιτλους για "listening". Μου είπαν: μπαμπά μην τη σβήσεις, κράτα την στα παιδικά να την ξαναδούμε...
http://www.imdb.com/title/tt2380307/?ref_=nv_sr_1
[DOUBLEPOST=1519301768][/DOUBLEPOST]
Σε αναμονή και αυτή. Πρέπει να είναι πολύ καλή...

Reaction score
4.327
Three Billboards Outside Ebbing, Missouri (2017) 8.5/10
Επιτέλους μια ταινία που βασίζεται στο σενάριο και όχι στα εφέ. Πολύ καλή, ένα δυο πεντάλεπτα έχει με περιττούς συναισθηματισμούς. Στα υπόλοιπα προχωράει με αργό ρυθμό αλλά χωρίς να κουράζει ή να την βαριέσαι.
Ρε ασημί τσιγκουνεύεσαι .... :p
9/10 όλα γαμάτα. Σκηνοθεσία, φωτογραφία, επιλογή ηθοποιών. Αν και δεν βλέπω "τέτοιες" αυτή μ' άρεσε....
1laugh.gif

Shepherd

Μόνιμος
Reaction score
10.705
Marshall (2017) 7,5/10
Δικαστικό θρίλερ, έτσι δεν τα λένε αυτά τα μπλά μπλά μούβις που περιμένεις πότε θα πουν ''ένσταση'' - ''απορρίπτεται'' ; Καλό είναι, βλέπεται. Μάλλον επειδή βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα εστιάζει περισσότερο στις διακρίσεις κατά των μαύρων παρά στο να έχει μια δίκη με διάφορες πλεκτάνες.

Είδα και τα τελευταία επεισόδια από το Grand Tour, ιδιαίτερα το τελευταίο (11ο), πολύ γέλιο.

Ρε ασημί τσιγκουνεύεσαι .... :p
9/10 όλα γαμάτα. Σκηνοθεσία, φωτογραφία, επιλογή ηθοποιών. Αν και δεν βλέπω "τέτοιες" αυτή μ' άρεσε....
Εντάξει ρε 9/10. Το όσκαρ η κυρία το έχει στο τσεπάκι.

Reaction score
1.657
Aφού είδα το Three Billboards Outside Ebbing, Missouri και το καταφχαριστήθηκα, ανετα 8/10 , θυμήθηκα ότι είχα δει πριν χρόνια και το In Bruges του Martin McDonagh πάλι με πολύ καλές εντυπώσεις.
Λέω δεν βάζεις και τους Εφτά Πσυχοπαθείς να κλείσει η τριλογία.

Ε ναι, εξαιρετικό καστ (σχεδόν οι ίδιοι δλδ), γέλιο και αίμα σε Ταραντινικό επίπεδο. Πσυχοπάθεια ,πσυχεδέλεια, της πσυχής μου το πηγάδι και δε συμμαζεύεται. Απόλαυση. 8,5/10
Πάρει δεν πάρει οσκαρ για το three billboards ο τύπος αξίζει.

Υ.Γ. ρε παιδιά αυτό το Οριάν Εξπρές γιατι δεν μου κατσε καλά. Είχα την εντύπωση καθ' ολη τη διάρκεια της ταινίας ότι ήταν μεταγλωτισμένο πάλι στα Αγλικά. 5/10

Δημητρης 777

Spendorious
Reaction score
21.797
Βλέπεται... με ποπ κορν (σπιτικο). Στην λογικη του πρωτου της σειρας μετριο, αλλα περνα η ωρα. Το δευτερο της σειρας ηταν το καλυτερο. 6/10

Περιμενα να δω κατι πιο ''γεματο'' από τον Jean Reno γιατι μου αρεσει, τουλάχιστον βλεποταν. 6 με 6+?

Ωραιο, λιιιιιιγο πιο γρηγορο θα το ηθελα. 7/10

Σειρα με αυτοτελή επεισοδια συγκεκριμενης θεματολογίας. Μερικα είναι πραγματικα καλα...

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.424
Και με την "συγκυρία" της παρακολούθησης της σειράς Altered Carbon θυμήθηκα τον ηθοποιό
James Purefoy που πρωταγωνιστούσε στην ταινία Solomon Kane.
Tην είδα ξανά προχθές και αν και παλιά έχει μια black εθιστική ατμόσφαιρα... 8/10

View attachment 90524
Δες και εδώ..
http://www.imdb.com/title/tt4263482/
http://www.imdb.com/title/tt1181791/

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.735
Members
38.232
Νεότερο μέλος
aradis