Τι είδαμε, τι θα δούμε

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
90.762
Το είδα κι εγώ. Πολύ καλύτερο από το πρώτο που ήταν βαρύ, αργό και υπερβολικά σκοτεινό. Από τα πρώτα λεπτά καταλαβαίνεις ότι το 2ο είναι πιο νορμάλ ταινία.
Οι καθυστερήσεις δεν λείπουν βέβαια αλλά μπροστά στο 1ο είναι πύραυλος. :D

6,5/10
Μία επιπλέον παρατήρηση επειδή βλέπω σχόλια. :D

Στη βαθμολογία μου δεν έλαβα υπόψη 2-3 σκηνές κοψοφλέβικες. Αλλιώς θα του είχα βάλει 4άκι ξεγυρισμένο.
Για παράδειγμα, εκεί που ο Del Toro συνάντησε τον μουγκό και άρχισαν τα νοήματα δεν έκανα μόνο FF αλλά skip.
Προσπάθησα να δω την ταινία συγκριτικά με το ανυπόφορο πρώτο μέρος άρα ήμουν προετοιμασμένος για τη δοκιμασία.

Reaction score
6.483
Leave No Trace 5/10 παρα τις αξοχες ερμηνιες, 5 λεξεις ολες και ολες ειδικα απο τον πρωταγωνιστη ...ταινια για τον alex :D... ενταξυ ξερουμε τι αναζητα ενα εφηβος...και τι ενας καμμενος :D μαλλον αυτη η δαφνοστεφανωμενη δε μου εκτατσε λογω υψηλων προσδοκιων,ισως να μην την καταλαβα... :rolleyes:

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
90.762
Leave No Trace 5/10 παρα τις αξοχες ερμηνιες, 5 λεξεις ολες και ολες ειδικα απο τον πρωταγωνιστη ...ταινια για τον alex :D... ενταξυ ξερουμε τι αναζητα ενα εφηβος...και τι ενας καμμενος :D μαλλον αυτη η δαφνοστεφανωμενη δε μου εκτατσε λογω υψηλων προσδοκιων,ισως να μην την καταλαβα... :rolleyes:
Τέτοιες ταινίες τις προσπερνάμε σαν τους γέρους με τα Corolla. Η έλλειψη διαλόγων είναι εσκεμμένη και αποτέλεσμα καπνίσματος των θυμαριών στο εξώφυλλο. :D

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.544
Members
38.195
Νεότερο μέλος
Polatof