Τι είδαμε, τι θα δούμε

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
79.677
:roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao: όλοι τελικά τα ίδια κάνουμε !!!;):p
α όχι...απλά λόγω μπέμπη έχει πέσει απίστευτο ξενύχτι...απίστευτο όμως!!! κάθε 1 ώρα ξυπνά ο κερατάς...
οποτε δεν υπάρχει πολύ πολύ η πολυτέλεια για ταινίες(από την μεριά της)

εδώ και έναν μήνα+ το χουμε καθιερώσει 1-2 φορές την εβδομάδα να τον στέλνουμε πακέτο ή στη μάνα μου ή στη μάνα της και αυτή πέφτει και κοιμάται
ή μου τον αφήνει και πάει και κοιμάται στη μάνα της

οπότε μένω μόνος ...ή σχεδόν μόνος:D

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
98.591
α όχι...απλά λόγω μπέμπη έχει πέσει απίστευτο ξενύχτι...απίστευτο όμως!!! κάθε 1 ώρα ξυπνά ο κερατάς...

εδώ και έναν μήνα+ το χουμε καθιερώσει 1-2 φορές την εβδομάδα να τον στέλνουμε πακέτο ή στη μάνα μου ή στη μάνα της και αυτή πέφτει και κοιμάται

Μήπως όταν τον θηλάζεις δεν έχεις αρκετό γάλα; :p:roflmao:

daharis666

Moderator
Reaction score
79.677
Μήπως όταν τον θηλάζεις δεν έχεις αρκετό γάλα; :p:roflmao:
ότι μου είπε ο γιατρός κάνω.....καθημερινά μπύρες είπε
έχεις κάνα άλλο ποτό στο μυαλό τώρα που χειμώνιασε?:roflmao:

Reaction score
7.845

Τα ατιμούλικα έχουν πάντα προτεραιότητα. φαντάσου εγώ το ξεκίνησα το hobby όταν γεννήθηκε ο μικρός πριν 5 χρόνια.
και από τότε πρέπει πάντα να τους στείλω κάπου για να δω είτε μόνος μου ή με φίλους.

να σε παρηγορήσω? σε 3 μήνες κλείνει τα 5 και ακόμη γύρο στις 3 φεύγει από το δωμάτιο του και έρχεται σε εμάς. και επειδή εγώ ξυπνάω στο φτερό σχεδόν κάθε βράδυ μετά τις 3 κοιμάμαι στο παιδικό.

daharis666

Moderator
Reaction score
79.677
Τα ατιμούλικα έχουν πάντα προτεραιότητα. φαντάσου εγώ το ξεκίνησα το hobby όταν γεννήθηκε ο μικρός πριν 5 χρόνια.
και από τότε πρέπει πάντα να τους στείλω κάπου για να δω είτε μόνος μου ή με φίλους.

να σε παρηγορήσω? σε 3 μήνες κλείνει τα 5 και ακόμη γύρο στις 3 φεύγει από το δωμάτιο του και έρχεται σε εμάς. και επειδή εγώ ξυπνάω στο φτερό σχεδόν κάθε βράδυ μετά τις 3 κοιμάμαι στο παιδικό.
ο ασβός με μένα είναι όλα τα λεφτά....γιατί ξέρει ότι είμαι το άτομο που θα παίξει και θα τον βάλει μπροστά σε εκείνο το τεράστιο παράθυρο που βγάζει ήχους...:p:roflmao:
τη γυναίκα τη βγάζει το λάδι...έχει άλλες απαιτήσεις
η μαλκια είναι ότι ειδικά στον βραδινό ύπνο δεν μπορώ να τη βοηθήσω...γιατί με το που με βλέπει τον πιάνουν τα γέλια και ξαγρυπνά...οπότε απλά κάθομαι ξενύχτης για συμπαράσταση:drinks:

Υ.Γ. έχουμε δει Τρανσφόρμερς,Μπλακχοκ ντάουν, Aλλιεν,τώρα πρόσφατα τον Rambo:roflmao::lol:....έχει μέλλον το παιδί:party:

Reaction score
7.845
ο ασβός με μένα είναι όλα τα λεφτά....γιατί ξέρει ότι είμαι το άτομο που θα παίξει και θα τον βάλει μπροστά σε εκείνο το τεράστιο παράθυρο που βγάζει ήχους...:p:roflmao:
τη γυναίκα τη βγάζει το λάδι...έχει άλλες απαιτήσεις
η μαλκια είναι ότι ειδικά στον βραδινό ύπνο δεν μπορώ να τη βοηθήσω...γιατί με το που με βλέπει τον πιάνουν τα γέλια και ξαγρυπνά...οπότε απλά κάθομαι ξενύχτης για συμπαράσταση:drinks:

Υ.Γ. έχουμε δει Τρανσφόρμερς,Μπλακχοκ ντάουν, Aλλιεν,τώρα πρόσφατα τον Rambo:roflmao::lol:....έχει μέλλον το παιδί:party:
netflix να σωθείς. δεν υπάρχει περίπτωση σε κάποια από τις τηλεοράσεις (5) να μην παίζει netflix παιδικά. 24/7

daharis666

Moderator
Reaction score
79.677
netflix να σωθείς. δεν υπάρχει περίπτωση σε κάποια από τις τηλεοράσεις (5) να μην παίζει netflix παιδικά. 24/7
έχω βρε...αλλά μετά αυτά....
είναι ακόμα μικρός για παιδικά:tongue::roflmao:

daharis666

Moderator
Reaction score
79.677
θυμάμαι έναν φίλο...λίγο χαζούλι....μικρά όταν ήμασταν...τα χε μπερδέψει (μιλφ με κούγκαρ)

έρχεται κάποια στιγμή και μας λέει...
- ρε μλκες πως τα βλέπετε αυτά με τα cougar! :laugh::lol:

Reaction score
7.845
θυμάμαι έναν φίλο...λίγο χαζούλι....μικρά όταν ήμασταν...τα χε μπερδέψει (μιλφ με κούγκαρ)

έρχεται κάποια στιγμή και μας λέει...
- ρε μλκες πως τα βλέπετε αυτά με τα cougar! :laugh::lol:
Στα παλιά τα χρόνια μόλις έβγαιναν από το σπίτι γίνονταν milf. αυτό μπορεί να ήταν και στα 16 :o

daharis666

Moderator
Reaction score
79.677
Στα παλιά τα χρόνια μόλις έβγαιναν από το σπίτι γίνονταν milf. αυτό μπορεί να ήταν και στα 16 :o
μετά ήρθε το adsl και μας τα έμαθε όλα:p:roflmao:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.583
Members
38.201
Νεότερο μέλος
Ants