Sleep
Dr. Jekyll & Mr. Hyde
- Reaction score
- 2.675
Κινηματογραφική πενία τηλεοπτικές τέχνας κατεργάζεται.
Γενικά, με απωθεί το καινούργιο όταν η διαφορετικότητα του βασίζεται μόνο στο ότι είναι ...καινούργιο. Είναι η εύκολη λύση σε όλους τους τομείς, ιδιαίτερα σε αυτούς που τα κριτήρια είναι πιο υποκειμενικά και ο αντίλογος δημιουργεί αέναες συζητήσεις. Αυτό δεν περιορίζεται μόνο στις τέχνες. Ακόμα και στο φαγητό βλέπουμε να εφευρίσκουν νέες τάσεις που συνήθως μετά μία περίοδο ικανοποίησης της περιέργειας των "μέσα σε όλα" (σπαστική κατηγορία ανθρώπων), ξεπερνιούνται από άλλες αντίστοιχες. Σε δουλειά να βρισκόμαστε.Κινηματογραφική πενία τηλεοπτικές τέχνας κατεργάζεται.
Καλή(-ύτερη) Χρονιά εύχομαι.
Μετά από την απουσία μου από την πόλη για αρκετές μέρες, έψαχνα χθες με ποια ταινία θα αρχίσω τη χρονιά. Αποφάσισα διστακτικά να δώσω μία ευκαιρία στην ολοκαίνουργια παραγωγή του Netflix: Black Mirror: Bandersnatch.
Λοιπόν άλλες 3 που αξίζει να δούμε στο netflixοκαναλο είναι :
Ελλεινο δεν το λες.Black Mirror: Bandersnatch (2018)
View attachment 114460
Μετά από την απουσία μου από την πόλη για αρκετές μέρες, έψαχνα χθες με ποια ταινία θα αρχίσω τη χρονιά. Αποφάσισα διστακτικά να δώσω μία ευκαιρία στην ολοκαίνουργια παραγωγή του Netflix: Black Mirror: Bandersnatch. Πρόκειται για μία interactive ταινία, όπου ο θεατής μπορεί να επέμβει στην εξέλιξη μέσω επιλογών κατά τη διάρκειά της. Αν δεν επιλέξει μέσα σε 10 δευτερόλεπτα, ακολουθείται αυτόματα η default επιλογή που προτείνει το Netflix και αποτελείται από 65 γυρίσματα.
Όλα αυτά ακούγονται ενδιαφέροντα. Και είναι. Τι γίνεται όμως στην πράξη;
Υπόθεση:
Είδα την default έκδοση χωρίς τη δυνατότητα αλληλεπίδρασης. Είμαι 100% βέβαιος ότι δεν έχασα τίποτα. Πριν ακόμα φτάσουμε στα διλήμματα, στα πρώτα 5 λεπτά, είχα βαρεθεί τόσο πολύ που ήμουν έτοιμος να το σταματήσω. Η γυναικεία περιέργεια της συζύγου με ανάγκασε να συνεχίσω. Δεν της άρεσε αλλά ήθελε να διαπιστώσει γιατί έγινε τόσος ντόρος. Οι πρωταγωνιστές, η ατμόσφαιρα, τα χρώματα, το στόρυ, όλα είναι για τα ...μπάζα. Η μόνη επιλογή που μου έλειψε ήταν μία μεγάλη έκρηξη για να μη μείνει τίποτα. Μετά τη μέση άρχισα να μην προσέχω, ενώ η σύζυγος έβριζε αλλά το είδε όλο!
Είναι φανερό ότι η τεχνική ιδιαιτερότητα των διαφορετικών εξελίξεων απαιτεί υπερβολικά πολλά χρήματα αν θέλουμε να έχουμε μία ταινία της προκοπής. Το Bandersnatch προσπαθεί να πουλήσει τον νεωτερισμό της αλληλεπίδρασης και όλα τ' άλλα είναι ελεεινά.
- /10
Μα το παράπονό μου δεν ήταν η αλληλεπίδραση αλλά η άθλια ταινία.Ελλεινο δεν το λες.
Μια χαρά το τρικ τις αλληλεπίδρασης και φαντάσου να το έχεις σε καμία ταινία τύπου mission impossible.
Σε κρατάει σε εγρήγορση μην χάσεις κάτι.
Άσε που η κόρη μου το είδε 3-4 φορές ακόμα και επερνε άλλες επιλογές για να δει τι θα γινόταν.
Νέα πράγματα ,πειραματισμοί,μην τους αποπαιρνουμε.
Ποτέ δεν ξέρεις