- Reaction score
- 4.327
Βάλε βαθμολογία ρει. Καλό;
Τέλειο κι από μένα.Ένα εκπληκτικό ντοκιμαντέρ μιας ακόμα πιο εκπληκτικής ιστορίας. Όντας team player σαν άνθρωπος με εντυπωσίασε η κατάληξη της ιστορίας ακόμα πιο πολύ. 9/10
Dawn Wall
Ο σκηνοθέτης φταίει, που ήθελε να γίνει Μάικλ Μαν στη θέση του Μάικλ Μαν. Αλλά δεν...Dragged Across Concrete (2018)
View attachment 122073
Το "είδα" κι εγώ. Εκνευριστικότατη μαλ@κία που μου χάλασε τη διάθεση. Ως τη μέση έφτασα, με skips, ούτε καν FF. Ένα τσούρμο ηθοποιοί του γούστου μου, που αποφάσισαν να κάνουν ταινία τέχνης δωρεάν γιατί το budget δεν έφτανε ούτε για τα σάντουιτς στα διαλείμματα των γυρισμάτων. Κι όπου λείπουν τα χρήματα επικρατεί η πάρλα. Ουστ!!!
Ωραίο το Baby Driver, το έχω δει.Ο σκηνοθέτης φταίει, που ήθελε να γίνει Μάικλ Μαν στη θέση του Μάικλ Μαν. Αλλά δεν...
Βάλε απόψε το Baby driver να στανιάρεις...
Δεν χρειάζεται υπότιτλους......
Αλλο ενα εκπληκτικο ντοκιμαντερ της red bull με θεμα ενα οχι τοσο συνηθισμενο σπορ. Σε οτι εχω δει τα τελευταια χρονια απο δουλειες της redbull επικεντρωνωνται πολυ σωστα στις δυσκολιες, τους τραυματισμους ,στην ομαδικη προσπαθεια ,και οτι χρειαζεται καποιος για να πετυχει κατι τοσο δυσκολο.τρομερη ιστορια και δουλεια δειτε το 10/10 The Dawn WallΈνα εκπληκτικό ντοκιμαντέρ μιας ακόμα πιο εκπληκτικής ιστορίας. Όντας team player σαν άνθρωπος με εντυπωσίασε η κατάληξη της ιστορίας ακόμα πιο πολύ. 9/10
Dawn Wall