- Reaction score
- 2.193
Άρα να το δούμε αύριο που το έχουμε προγραμματίσει
Ο Adam Driver είναι καλός ηθοποιόςΟ πρωταγωνιστής Adam Driver δεν με ενθουσίασε, ίσως είναι ανώριμος ακόμη.
Για του λόγου το αληθέςΟ Adam Driver είναι καλός ηθοποιός
και νομίζω έχει και υποψηφιότητα για όσκαρ.
Ίσως σ' αυτή τη ταινία να μην έπαιξε καλά, δε την έχω δει για να πω τη γνώμη μου.
Σε αυτήν την ταινία ίσως έπρεπε να παίξει κάποιος άλλος, δεν μου ταίριαξε ο ρόλος του γι΄αυτήν.Ο Adam Driver είναι καλός ηθοποιός
και νομίζω έχει και υποψηφιότητα για όσκαρ.
Ίσως σ' αυτή τη ταινία να μην έπαιξε καλά, δε την έχω δει για να πω τη γνώμη μου.
Χασαπηηη γραμματα ,βαθμουλακι δεν θα βαλετε;The Man Who Killed Don Quixote.
Την είχα αρκετό καιρό περιμένοντας να βγουν υπότιτλοι και τελικά μετά από τόση αναμονή, βγήκαν.
Και μάλιστα με άψογη ορθογραφία και συντακτικό, ακόμη και τα σημεία στίξης ήταν όλα σωστά.
Σίγουρα τους έγραψε κάποιος που ξέρει και 5 πράματα από την ελληνική γλώσσα!
Σαν ταινία είναι λίγο παράξενη, χαριτωμένη, λίγο σαχλή, αλλά έχει κάτι που σε κρατάει και την βλέπεις μονορούφι, χωρίς να βαρεθείς πουθενά.
Πολύ ωραίος ο Jonathan Pryce αλλά και ο Stellan Skarsgård.
Ο πρωταγωνιστής Adam Driver δεν με ενθουσίασε, ίσως είναι ανώριμος ακόμη.
Τα όρια μεταξύ πραγματικότητας και παραφροσύνης είναι δυσδιάκριτα, η περιπέτεια είναι συνεχής και εναλλάσσεται μεταξύ 17ου και 21ου αιώνα.
Κάποια στιγμή το μοντάζ με μπέρδεψε λίγο και κάνει λίγο δύσκολη την παρακολούθηση και χάνεις λίγο τον ειρμό στην αφήγηση.
Τολμώ να πω όμως ότι θα την έβλεπα και μια δεύτερη φορά μετά από λίγο καιρό.
Άντε να βάλω.Χασαπηηη γραμματα ,βαθμουλακι δεν θα βαλετε;
Να την δεις και να έρθεις να μας πεις την γνώμη σου.Ίσως σ' αυτή τη ταινία να μην έπαιξε καλά, δε την έχω δει για να πω τη γνώμη μου.
6/10Rocketman, musical που μου άρεσε.
stik pok taikΜεσοκαλόκαιρο του Άρι Άστερ, τον οποίο γνωρίσαμε πριν από δύο περίπου χρόνια με το Hereditary, το τρομερό ντεμπούτο του που μπαίνει με άνεση στις καλύτερες ταινίες τρόμου της τελευταίας δεκαετίας.
Νεανική παρέα αμερικανών πηγαίνει σε ειδυλλιακό τοπίο της Σουηδίας για να πέσει πάνω σε σέχτα παγανιστών.
Η εναρκτήρια δεκάλεπτη σκηνή που σου κόβει τα γόνατα, δίνει τη θέση της σε ένα αργό, τελετουργικού ρυθμού, τέμπο, το οποίο όμως δεν κορυφώνεται ποτέ ή τουλάχιστον δεν κορυφώνεται με τον τρόπο που θα περίμενα.
Εξαιρετικές εικόνες, άρτια σκηνοθεσία, και φυσικά το φάντασμα του εμβληματικού The Wicker Man (1973) να διαποτίζει από άκρο σε άκρο ολάκερη την ταινία. Mε την ανερχόμενη αγγλίδα Florence Pugh στον πρωταγωνιστικό ρόλο την οποία γνωρίσαμε προ διετίας ως Λαίδη Μάκβεθ και στοιχηματίζω ότι θα μας απασχολήσει ξανά στο μέλλον.
Κατώτερο του Hereditary, αλλά μεγάλο ταλέντο ο Άστερ, μπορεί μελλοντικά, με προσεκτικά βήματα, να αποτελέσει τον ανανεωτή αυτού του τόσο παρεξηγημένου είδους.
Υ.Γ. Τρεις ταινίες σε τέσσερις μέρες είναι κάτι που είχα να πράξω από τα φοιτητικά μου χρόνια!