melina
Cargo 200
- Reaction score
- 43.427
El Chapo, 10
Κάτι που προσθέτει πολύ στο βιωματικό της εμπειρίας, είναι ότι η ιστορία εξελίσσεται σε πραγματικό χρόνο, χάρη στην τεχνική του (ψευδο-) μονοπλάνου που είχαμε δει και στο εξαιρετικό Birdman.Αν μου ζητούσαν να επιλέξω μια σκηνή που να απεικονίζει την κόλαση επί γης, θα επέλεγα τη μετάβαση των δύο ηρώων του 1917 από το βρετανικό στο γερμανικό χαράκωμα. Με έπιασε σύγκρυο, ίλιγγος και ναυτία ταυτόχρονα!
Το story συνηθισμένο, αλλά η σκηνοθεσία μαγική.
Το πρώτο μέρος προδιαθέτει για αριστούργημα. Το δεύτερο μέρος γίνεται περισσότερο ηρωικό και συναισθηματικό απ' ό,τι θα το ήθελα.
Συνολικά, μια πολύ καλή ταινία.
Έχω ακούσει/διαβάσει τα καλύτερα για το 1917. Αν μου αφήσει την ίδια εντύπωση που μου άφησε και το εξαιρετικό BirdmanΚάτι που προσθέτει πολύ στο βιωματικό της εμπειρίας, είναι ότι η ιστορία εξελίσσεται σε πραγματικό χρόνο, χάρη στην τεχνική του (ψευδο-) μονοπλάνου που είχαμε δει και στο εξαιρετικό Birdman.
τότε δεν βλέπω την ώρα να το δω όπως πρέπει.Και βλέπεις ένα αριστούργημα, με μια ανάσα μόνο, όπως νομίζεις ότι η ταινία ολόκληρη γυρίστηκε με μια κάμερα, σε μια λήψη, σε 2 ώρες.
Είδαμε το Contagion προχθές, 7/10, που το έχουμε σε BD, ψάχνω το Outbreak χθες μα το είχαμε σε DVD που δε λέει ιδιαίτερα στον προβολέα. Απόψε.