JOHN MARKOU
Münchhausen
- Reaction score
- 27.584
ααααα.....το πήρες ζεστά εσύ.....
πόσο χρόνο σου έδωσαν οι γιατροί?
Μπουαχαχαχαχα!!!1!!!11!!!1!
ααααα.....το πήρες ζεστά εσύ.....
πόσο χρόνο σου έδωσαν οι γιατροί?
Μπουαχαχαχαχα!!!1!!!11!!!1!
Βάλε και κανένα σπόιλερ ρε άνθρωπε, έλεγα να το δω κάποια στιγμήΜετά από 67 αναβολές, είδα τελικά το
Άσχημη όσο ποτέ η γκαγκα (μέχρι να δακρύζεις), αλλά έχει μια φωνή, νταξ.
Βαρετό έως χάσιμο χρόνου.
4/10
Τελείωσα και τις 7 σεζόν τούτου:
Homeland | Netflix
CIA analyst Carrie Mathison struggles with mental health and family issues while leading the war against terrorism in this political thriller series.www.netflix.com
Οι πρώτες μέχρι να τον κρεμάσουνε τον Μπρόντι τον κοκκινοτρίχη ήταν ευχάριστες, μετά ξεκίνησε μια κοιλιά τραγικά βαρετή, χωρίς να γίνεται τίποτα εντελώς. Άντε μόνο στο τέλος έχει πάλι λίγο χαβαλε.
Για χάσιμο χρόνου το βλέπεις όλο.
Ειδάλλως, μέχρι την κρεμάλα, εκεί έπρεπε να τελειώσει η ρημάδα η σειρά...
5/10 μέσος όρος.
Για μένα το Breaking Bad είναι κορυφαία σειρά. Το Better Call Saul δεν μου άρεσε. Με το ζόρι είδα 3 επεισόδια.Better Call Saul, νταξ' το κατάφερα μετά από χρόνια, να 'ναι καλά η καραντίνα! Μάλλον η τελευταία σεζόν είναι η πιο καλή από όλες. Τώρα κανονικά θέλει breaking bad στο καπάκι αλλά θέλω μερικές ταινίες ενδιάμεσα να συνέλθω.
Ναι, το Breaking Bad ήταν κούραση.Εμένα μου αρέσει παραπάνω το better call saul
Ακριβως το ιδιο, συνεχιζω με breaking bad και μου αρεσουν και τα δυο !Better Call Saul, νταξ' το κατάφερα μετά από χρόνια, να 'ναι καλά η καραντίνα! Μάλλον η τελευταία σεζόν είναι η πιο καλή από όλες. Τώρα κανονικά θέλει breaking bad στο καπάκι αλλά θέλω μερικές ταινίες ενδιάμεσα να συνέλθω.
ο Παυλόπουλος θα ναι......Είμαι περίεργος τι ταινίες βλέπει ο φίλος Prince από το διπλανό νήμα της κλασικής.
Μπορούμε να δούμε ότι μας "γυαλίσει" ή χρειάζεται προετοιμασία και μελέτη;
Στο σαλόνι ισχύει αυστηρό dress code;
Στα μεταβατικά σημεία της ταινίας ποια εγκεφαλικά κύτταρα διεγείρονται;
Πότε πρέπει να ανατριχιάσουμε περιμένοντας την κορύφωση;
Εγώ έμπαινα πάντως!!!!Μετά από 67 αναβολές, είδα τελικά το
Άσχημη όσο ποτέ η γκαγκα (μέχρι να δακρύζεις), αλλά έχει μια φωνή, νταξ.
Βαρετό έως χάσιμο χρόνου.
4/10
Τελείωσα και τις 7 σεζόν τούτου:
Homeland | Netflix
CIA analyst Carrie Mathison struggles with mental health and family issues while leading the war against terrorism in this political thriller series.www.netflix.com
Οι πρώτες μέχρι να τον κρεμάσουνε τον Μπρόντι τον κοκκινοτρίχη ήταν ευχάριστες, μετά ξεκίνησε μια κοιλιά τραγικά βαρετή, χωρίς να γίνεται τίποτα εντελώς. Άντε μόνο στο τέλος έχει πάλι λίγο χαβαλε.
Για χάσιμο χρόνου το βλέπεις όλο.
Ειδάλλως, μέχρι την κρεμάλα, εκεί έπρεπε να τελειώσει η ρημάδα η σειρά...
5/10 μέσος όρος.
Επίσης όταν κάθεσαι καναπέ για να δεις ταινία το τινάζεις το Φράγκο!!!Είμαι περίεργος τι ταινίες βλέπει ο φίλος Prince από το διπλανό νήμα της κλασικής.
Μπορούμε να δούμε ότι μας "γυαλίσει" ή χρειάζεται προετοιμασία και μελέτη;
Στο σαλόνι ισχύει αυστηρό dress code;
Στα μεταβατικά σημεία της ταινίας ποια εγκεφαλικά κύτταρα διεγείρονται;
Πότε πρέπει να ανατριχιάσουμε περιμένοντας την κορύφωση;
Κάτσε να μελετήσει τη ζωή του σκηνοθέτη πρώτα, να δει που βρήκε έμπνευση.
τον φαντάζεσαι τα παλιά τα χρόνια σε βιντεοκλάμπ να ψάχνει τσόντα?Κάτσε να μελετήσει τη ζωή του σκηνοθέτη πρώτα, να δει που βρήκε έμπνευση.
Είδε ένα πίνακα λέει και του'φυγε η μυξα.
Θα σταματήσετε?τον φαντάζεσαι τα παλιά τα χρόνια σε βιντεοκλάμπ να ψάχνει τσόντα?
εντάξει κύριεΘα σταματήσετε?