- Reaction score
- 100.876
5-6 χρόνια είναι Ιωάννη, όχι 56!
και ούτε καν blockbuster5-6 χρόνια είναι Ιωάννη, όχι 56!
Ποιά είναι 5-6 ρε Γιώργο ? αυτά με τον τσακ νόρις και το άλλο με τον hogan?5-6 χρόνια είναι Ιωάννη, όχι 56!
αυτές δεν μετράνε ρε μπάρμπα...είναι κλασικέςΠοιά είναι 5-6 ρε Γιώργο ? αυτά με τον τσακ νόρις και το άλλο με τον hogan?
Εγώ θα έβαζα 7.2/10Wind River 2017 - Στα Ιχνη του Ανέμου
6,8/10
Wind River (2017) 4/10 πανω απο μια ωρα υπνου, μια παρτιδα απο νωρις εδειχνε χαμενη και μια σκηνη διασταυρομενων πυρων δε μπορεσε να την σωσει, θα προτιμουσα να δω csi 100%, δυστυχως ειχα υψηλες προσδοκιες ,για κατι τελικα απολυτως προβλεψιμο .
Σε χαμηλου προυπολογισμου μαλλον πρεπει να παρουν μαθηματα ισπανικης τεχνης...
Πολύ βαρετό αργό,καθόλου δράση (λίγο στο τελευταίο 10 λεπτο) και πολύ μπλα μπλά...
Βαθμός 1/10
Σαφώς επηρεασμένο από τη σκανδιναβική τάση στην οποία κυριαρχεί η νωχελικότητα, η μουντίλα, η αποτύπωση ασυνήθιστων τοπίων και η εστίαση στις ιδιαίτερες συνθήκες των κλειστών τοπικών κοινωνιών με τις ιδιαιτερότητές τους. Φυσικά, δεν λείπει το πλέον αποκρουστικό (για μένα) στοιχείο στον κινηματογράφο: η προβληματική οικογενειακή ζωή των πρωταγωνιστών που θεωρείται απαραίτητη για την κορύφωση των συναισθημάτων του θεατή. Συν το άλλο βαρετό κλισέ με τις μειονότητες και τα θέματα που υπάρχουν με τους "κακούς" άσπρους.
Με λίγα λόγια, έχουμε ένα εγκληματικό συμβάν, και μέχρι να φτάσουμε στη διαλεύκανση του, πρέπει να μάθουμε το δράμα που ζει ένας ιχνηλάτης, την καθημερινότητα των ινδιάνων του Wyoming και τις ευθύνες της δόλιας κοινωνίας...
4/10
Υ.Γ. Έχω επισκεφτεί τις περιοχές αυτές και πέρα από τον εντυπωσιασμό που προκαλούν είναι εντελώς αφιλόξενες, κυριολεκτικά και μεταφορικά. Θα τις παρομοίαζα με επαρχιακό γκέτο.
Στη μικρή αναζήτησή που έκανα για το Wind River ανακάλυψα βαθμολογίες από ένα μέχρι και τέσσερα,οχτώ και εννια στα δέκα,μια ξιφομαχία κι ένα « έλεος!».Είσαι καταφανώς, πλήρως προκατειλημμένος. Πλήρως. Πουθενά, ούτε καν ως νύξη, το σενάριο δεν θέτει θέμα μειονότητας και κακών λευκών. Αντιθέτως, και προς απογοήτευση του κάθε παπάρα φιλελεύθερου και της κάθε προοδευτικιάς ταγαρογκόμενας που κατακεραυνώνουν τους άλλους για να δείξουν αυτοί πόσο ανθρωπιστές και προοδευτικοί είναι, το σενάριο και ο σκηνοθέτης παρουσιάζουν τους λευκούς και τους γηγενείς αμερικανούς πλήρως εντεταγμένους μεταξύ των σε ενιαία κοινωνία - άλλωστε, το θύμα με λευκό τα είχε - ενώ το απολογητήριο των ενόχων προέβαλε ως δικαιολογία αυτήν ακριβώς την ερημιά και μόνον, παντού χιόνι και σιωπή, όπως είπε χαρακτηριστικά ο τελευταίος απ' αυτούς. Βεβαίως, το σενάριο είναι σχετικά αδειανό, και είναι εμφανής η προσπάθεια του σκηνοθέτου, να τεντώσει την πλοκή για να φθάσει το φιλμ σε "κανονική" διάρκεια, αλλ' αυτό είναι άλλο θέμα.
Τώρα που μου την θυμίσατε θα μπορούσε και 7.29/10Εγώ θα έβαζα 7.2/10
Αξίζει να πούμε ότι την μουσική επένδυση έχει επιμεληθεί ο Nick Cave και είναι φανταστική! Ταιριάζει απόλυτα με την ατμόσφαιρα και την πλοκή!
Σκέφτομαι να αγοράσω το Soundtrack..!!