- Reaction score
- 29.669
Για πες εντυπώσεις Γιάννη, το έχω στα υπ'οψη για αύριο μεσημέρι
Fatman (2020)??
η αληθεια ειναι πως στη μεση μας ειχε παρει ο υπνος, ημασταν λιωμα απο κουραση, κι ειχαμε και πολυ χαμηλη ενταση ηχου...Για πες εντυπώσεις Γιάννη, το έχω στα υπ'οψη για αύριο μεσημέρι
Άνοιξε θέμα "Τι δεν είδαμε".η αληθεια ειναι πως στη μεση μας ειχε παρει ο υπνος, ημασταν λιωμα απο κουραση, κι ειχαμε και πολυ χαμηλη ενταση ηχου...
Γενικα ενταξει, μετριο εως στιγμης θα ελεγα, τιποτα φοβερο, ειναι μια χαζοκωμωδιουλα - χαζοπεριπετειουλα , μετρια θα ελεγα, με σχετικα καλους ηθοποιους για την ωρα.
Θα επανελθω οταν το δω ολο!
..και βάλε και τις κομμένες σκηνές, συνεντεύξεις κτλ!!Άνοιξε θέμα "Τι δεν είδαμε".
Παρακολούθησα και τα δυο επεισόδια.Εχω την εντύπωση πως ήταν βαρετά...Πρέπει σύντομα να εφεύρουν νέα ίντριγκα.Το «τραβάνε από τα μαλλιά» του Ρεντιγκτον ( Τζειμς Σπειντερ) ....που όμως επειδη δεν έχει,όσο απίθανος και να είναι στο ρόλο του,κάνει μεγάλη «κοιλιά « ( πάχυνε στην καραντίνα ).Και από Κυριακή ετοιμαζόμαστε
The Blacklist: H 8η σεζόν έρχεται στο Netflix σε λίγες ημέρες
Ευχάριστα τα νέα για τους θαυμαστές της επιτυχημένης σειράς The Blacklist, αφού από την Κυριακή 15 Νοεμβρίου, θα ξεκινήσει η προβολή της όγδοης σεζόν. H σειρά θεωρείται ένα από τα πιο δυνατά χαρτιά του δικτύου NBC, συγκεντρώνοντας μέχρι και 7 εκατομμύρια προβολές το κάθε επεισόδιο. Αναφορικά με...watchandchill.gr
Ότι πρέπει για την καραντίνα