- Reaction score
- 76.501
War of the Worlds σε 4K.
Οσοι το είδατε προσέξατε να έχει πολύ χαμηλή στάθμη το κεντρικό κανάλι σε κάποιες φάσεις της ταινίας?
Να, αυτά δεν μπορώ με τα πολυκάναλαΟσοι το είδατε προσέξατε να έχει πολύ χαμηλή στάθμη το κεντρικό κανάλι σε κάποιες φάσεις της ταινίας?
Μπορεί να φταίει το δικό μου αρχείο , γιατί μετά έβαλα το justice league , και κόντεψε να μου έρθει το κεντρικό στη μούρη.
Αααα τέτοια ταινία πρέπει να την ξεζουμίζεις και να μην χάνεις τίποτα για να σχηματίσεις πλήρη εικόνα της ιστορίας που περιγράφει το σενάριο που είναι βγαλμένο μέσα απ΄την ζωή.Γιατί ρε , αφού σχεδόν δεν άκουγα του διάλογους, τόσο σιγά σου λέω.
Τι μας λες τώρα? Και σιγά την φοβερή πλοκή της ταινίας που έχασα και τα νοήματα
Δεν πρόσεξα κάτι ιδιαίτερο, σε κανονικές στάθμες ήταν μια χαρά οι διάλογοι.Οσοι το είδατε προσέξατε να έχει πολύ χαμηλή στάθμη το κεντρικό κανάλι σε κάποιες φάσεις της ταινίας?
Μπορεί να φταίει το δικό μου αρχείο , γιατί μετά έβαλα το justice league , και κόντεψε να μου έρθει το κεντρικό στη μούρη.
Συμφωνώ!Ίσως θα ήταν καλύτερα να μην έπαιζαν καθόλου άνθρωποι στην ταινία.....
Συμφωνώ!Πάντως το Kong: Skull Island ήταν αξιοπρεπέστατο....αλλά εκεί υπήρχε και ένας σάμιουελ τζάκσον... α και ένας σκηνοθέτης....