- Reaction score
- 19
Απάντηση: Τι θα δούμε σήμερα
The Flowers Of War 2011 TrueHD 7.1
The Flowers Of War 2011 TrueHD 7.1
Διαφωνώ! Εξιστορεί τη διαβρωτική ισχύ της μηχανορραφίας και τον πόλεμο της εκδίκησης ενάντια στον άσβεστο μητρικό δεσμό, και το τίμημα αποτελεί την Έξοδο, καθώς μέση λύση δεν υπάρχει. Έξοχοι διάλογοι και μονόλογοι - και αγγλικά να σε πιάνει πονοκέφαλος, αλλά αυτός είναι ο Σαίξπηρ. Βέβαια, μπορεί σε κάποιους να ξενίζει η μεταφορά στη σύγχρονη εποχή, η οποία ενδέχεται να επελέγη για οικονομικούς λόγους - δεν ξέρω. Μου θύμισε μια άλλη, σύγχρονη μεταφορά του Σαίξπηρ, που επίσης μου άρεσε πολύ.Ο coriolanus πάντως δεν είχε να προσφέρει τίποτα το ιδιαίτερο πέρα απο τις πολύ ωραίες ερμηνείες των Ralph Fiennes και Vanessa Redgrave.
Αυτο http://www.imdb.com/title/tt0117509/ που αναφερεις, μου ειχε αρεσει παρα πολυ - παρ όλο που νομιζω οι "κριτικες" δεν...Διαφωνώ! Εξιστορεί τη διαβρωτική ισχύ της μηχανορραφίας και τον πόλεμο της εκδίκησης ενάντια στον άσβεστο μητρικό δεσμό, και το τίμημα αποτελεί την Έξοδο, καθώς μέση λύση δεν υπάρχει. Έξοχοι διάλογοι και μονόλογοι - και αγγλικά να σε πιάνει πονοκέφαλος, αλλά αυτός είναι ο Σαίξπηρ. Βέβαια, μπορεί σε κάποιους να ξενίζει η μεταφορά στη σύγχρονη εποχή, η οποία ενδέχεται να επελέγη για οικονομικούς λόγους - δεν ξέρω. Μου θύμισε μια άλλη, σύγχρονη μεταφορά του Σαίξπηρ, που επίσης μου άρεσε πολύ.
Ενα μεγάλο μπράβο από μένα.
Αν ήταν πιό απλά δεν θα ήταν Σεξσπιρ.Αυτο http://www.imdb.com/title/tt0117509/ που αναφερεις, μου ειχε αρεσει παρα πολυ - παρ όλο που νομιζω οι "κριτικες" δεν...
Ο "Κοριολανος" με ξενισε ως προς την στομφωδη απαγγελια θεατρικων στιχων σε κινηματογραφικη ταινια, εαν ηταν λιγο πιο "απλα" θα ηταν καλυτερα (για μενα)
Πιο κινηματογραφικα εννοω, οχι τοσο θεατρικα - μου θυμισε ελληνικες αρχαιες τραγωδιες η εκφορα του λογου, ακαταλληλη παντελως για σινεμα!Αν ήταν πιό απλά δεν θα ήταν Σεξσπιρ.
Το romeo+juliet ήταν η πρώτη ταινία που μου ήρθε κι εμένα στο μυαλό. Στα της ταινίας αναφέρεις αυτά που εξιστορεί (και μάλιστα με επιτυχία) ούτως ή άλλως το επιτυχημένο έργο του Σαίξπηρ. Το θέμα είναι η μεταφορά του στην μεγάλη οθόνη και κυρίως η μεταφορά του στο σήμερα...κι εδώ είναι το πρόβλημα. Η ταινία προσπαθεί να βάλει νεα στοιχεία όπως πχ η δημαγωγία απο τα media, παράλληλα διατηρεί θεσμούς όπως η εκκλησία του δήμου όπου μια χούφτα άνθρωποι διαμορφώνουν άποψη για τον Κοριολάνο και αλλάζουν γνώμη πιο εύκολα απ 'οτι αλλάζει ένα μωρό παιδί. Όλα αυτά σε μια σειρά απο σύντομες κι ασύνδετες σκηνές, σε έναν εικονικό κόσμο που προσωπικά δεν πείθει. Είπαμε έξοχες οι ερμηνείες μαμάς και υιού, αλλά ο Gerard Butler μοιάζει σα να την κοπάνησε απο το gamer.Διαφωνώ! Εξιστορεί τη διαβρωτική ισχύ της μηχανορραφίας και τον πόλεμο της εκδίκησης ενάντια στον άσβεστο μητρικό δεσμό, και το τίμημα αποτελεί την Έξοδο, καθώς μέση λύση δεν υπάρχει. Έξοχοι διάλογοι και μονόλογοι - και αγγλικά να σε πιάνει πονοκέφαλος, αλλά αυτός είναι ο Σαίξπηρ. Βέβαια, μπορεί σε κάποιους να ξενίζει η μεταφορά στη σύγχρονη εποχή, η οποία ενδέχεται να επελέγη για οικονομικούς λόγους - δεν ξέρω. Μου θύμισε μια άλλη, σύγχρονη μεταφορά του Σαίξπηρ, που επίσης μου άρεσε πολύ.
Ενα μεγάλο μπράβο από μένα.
Hδη κατερχεται!:114:Τι εντυπώσεις βρε Λάκη..
Δες το όπωσδήποτε.Δεν λαθεύει κάποιος με τον Terry Giliam