- Reaction score
- 568
Είδα ξανά, για δεύτερη φορά, την τριλογία των Hobbit. Όποιος δεν τα έχει δει ας τα δει η ας τα ξαναδεί, ειναι πραγματικά τρομερές ταινιες.. από έμενα 8/10
Last edited:
Θυμάσαι το Dallas;Α, δεν αγχώνομαι και ξέρω ακριβώς τι θα συμβεί:
Θα παρακολουθήσω 3-4 επεισόδια, θα κρεμάσω, θα με παίρνει ο ύπνος, θα ξυπνάω με αισιοδοξία και θα επιστρέφω εκεί που τον πήρα μα σε 10 λεπτά θα ξανακοιμάμαι (δις-τρις), θα αρχίζει τη γκρίνια την επομένη το Ντολμαδάκι και θα μου κάνει recap μην τύχει και ξαναδεί τίποτα και χάσει ειρμό, θα χαλαρώσω και θα κοιμάμαι όλο και νωρίτερα, θα ξενυχτάει γιατί θα τηνε πιάσει τρέλα, θα τη ρωτήσω στο τέλος τι έγινε και θα μου πει "όλα καλά, κερδίσαμε"!
Εγω εχω λυσαξει για το Boardwalk Empire αλλα οπως ειπε και ο nemesis σε ζηλευωΑς ξεκινήσουμε αυτή την μπούρδα, το παραμυθάκι, άκου δράκοι, που λύσσαξε ο @spylab.
Αρκετά κρατηθήκαμε.
Αχ, Αλέξανδρε, τα γυμνά και το σεξάκι παρέλειψες. Τώρα κατάλαβα το ποίημα της υψηλής θέασης.Θυμάσαι το Dallas;
Ε, βάλε περισσότερα σόγια, ντύσε τους όλους με μεσαιωνικά ρούχα, κάνε και 2-3 σκηνές δράσης για το ξεκάρφωμα, και ...αυτό ήταν!
"Είδα" 3-4 τυχαία επεισόδια επειδή το έβλεπε η δικιά μου και ήταν αρκετά.
Καταπίνω τις εξυπνάδες, είναι καταπληκτικό! Πάμε για δεύτερη σαιζόν απόψε.Την πλησιάζω.
Και καλά ο Boromir, ήταν ανέκαθεν ηλίθιος. Εδώ μιλάμε για στρατιά ηλιθίων.