Τι είδαμε, τι θα δούμε

jag

Reaction score
30.056
Από περιέργεια και μόνο 🤣

jag

Reaction score
30.056
MV5BMmYyMTE3ZDItOGQwZC00ODgwLTkzN2YtOTIxNTI1Yjg0ZjE0XkEyXkFqcGdeQXVyMTM1MTE1NDMx._V1_FMjpg_UX1...jpg

Είδα τα 3 πρώτα επεισόδια, καλογυρισμένη, ερμηνείες, μουσική!
Το 2ο επ είναι τσόντα. :roflmao: Στην αναμονή για τα υπόλοιπα 5.
> 8,5/10

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
21.693
Στη συνέχεια θα "πιάσω" σειρές που είτε "έμειναν πίσω", π.χ. 2η season του Godfather of Harlem, είτε σειρές που βρήκα ενδιαφέρουσες π.χ. Mayor of Kingstown, Hawkeye (ο πρωταγωνιστής είναι ο ίδιος ηθοποιός, τυχαίο?).
Η 2η season του "Godfather of Harlem" ήταν ισάξια της πρώτης. Μου φάνηκε λίγο πιο αργή στην εξέλιξη της ιστορίας, χωρίς να κάνει κοιλιά, όμως. Ανανεώθηκε και για 3η season - άντε να δούμε πότε θα προβληθεί... - κι ελπίζω να είναι η τελευταία, δεν έμειναν και πολλά να δείξουν, οπότε ελπίζω να μην το τραβήξουν πολύ.

Το "Hawkeye" ήταν καλό - τουλάχιστον, συγκριτικά με το WandaVision που αντέξαμε δύο επεισόδια, είδαμε και τα έξι επεισόδια. Θα έλεγα ότι για όσο βλέπαμε τα επεισόδια, ήταν καλό, αλλά δεν μας "άφησε" κάτι. Μας έδωσε την εντύπωση ότι η Marvel "γεμίζει" το χρονικό διάστημα μέχρι την επόμενη(ες) ταινία(ες) του MCU με ό,τι μπορεί. Διασκεδαστικό ήταν, δεν λέω, αλλά "πέρασε και δεν ακούμπησε".

Το "Mayor of Kingstown" είναι από τις γαμιστερότερες σειρές που έχουμε δει. Πάρα πολύ καλό σενάριο, πολύ καλές ερμηνείες, τα δείχνουν όλα φάτσα φόρα (σκοτωμούς, ναρκωτικά κτλ). Με μια λέξη Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Η! Την έχω εκεί "ψηλά" με το "Gangs of London" και τη συστήνω ανεπιφύλακτα. Ανυπομονώ να βγει η δεύτερη season.

Από ταινίες, τον τελευταίο καιρό είδαμε τα εξής:

The ice road (2021) - Typical Liam Neeson, εννοώ, εντάξει ρε φίλε, είσαι 100000 χρονών κι εξακολουθείς να γ@μείς και να δέρνεις επειδή έτσι.

Extraction (2020) - Καλή περιπέτεια, με έντονο τοπικιστικό στοιχείο (Ινδοί/Μπαγκλαντεσιανοί που μιλάνε στη γλώσσα τους!) και τον τυπάκο που παίζει τον Thor σε καλή φόρμα. Αναμένεται sequel εντός του τρέχοντος έτους.

Red Notice (2021): Gal Gadot, Ryan Reinolds & "The Rock". ΟΚ, ο ορισμός του brainless. Ως κι οι όποιες "ανατροπές" ήταν τόσο προβλεπόμενες, που βαρέθηκα. Μακριά.

Shang-Chi And The Legend Of The Ten Rings (2021): Marvel. Είπα πολλά.

Venom Let There Be Carnage (2021): Το ίδιο με πιο πάνω.

No time to die (2021): Ταινία με ήρωα τον James Bond. Μου άρεσε γιατί διατήρησε την αληθοφάνεια των προηγούμενων ταινία με τον ίδιο πρωταγωνιστή. Μεγάλη σε διάρκεια, όμως δεν διέκρινα να κάνει "κοιλιά" σε κάποιο σημείο. Την προτείνω.

Army of thieves (2021): Ανάλαφρη έως επιφανειακή ταινία. Κανένα βάθος στους χαρακτήρες, έμφαση στα "γρήγορα" πλάνα, (σχεδόν) προβλέψιμη ανατροπή. Brainless fun, τίποτα περισσότερο. Σε φάση που δεν θα υπάρχει κάτι καλύτερο να δούμε, θα δούμε και το "Army of the dead".

Dune (2021): Μετανιώνω που δεν κατάφερα να την δω στο cinema. Απίστευτη εικόνα, απίστευτος, μεγαλειώδης ήχος, πολύ καλές ερμηνείες, αναμένω πως και πως το δεύτερο μέρος - εννοείται ότι δεν "χωρούσε" το πρώτο βιβλίο σε μία ταινία. Την τοποθετώ μέσα στις 4-5 ταινίες για τις οποίες θα έστηνα Atmos home theater.

Chaos Walking (2021): Καλό sci-fi, πρωτότυπο θέμα, τετριμμένη πλοκή, αναμενόμενο twist, απότομο τέλος που αφήνει άλυτες απορίες. Δείτε την, με επιφύλαξη.

The Vault (2021): Heist movie, δεν έχω δει πολλές, γενικά καλή μου φάνηκε - καλύτερη από το "Army of thieves". Διασκεδαστική, θα έλεγα.

Faster (2010): OK, ταινία με τον The Rock. Δεν περίμενα πολλά, όμως εκπλάγηκα - δυσάρεστα. Όλη η ταινία είναι μια απιθανότητα. Μακριά!

Anon (2018): Χμ, καλούτσικο. Άφησε κάποια θέματα ελλειπώς ή/και καθόλου διευκρινισμένα, γενικά μου άφησε την αίσθηση του "μη ολοκληρωμένου".

Escape room (2019): Καλό ήταν. "Χτίζει" πάνω στη μόδα των escape rooms, καλές ερμηνείες, επίπεδοι αλλά ενδιαφέροντες χαρακτήρες. Όχι totally brainless, ας πούμε ένα ενενηντάλεπτο ικανοποιητικής διασκέδασης.

Escape room - Tournament of champions (2021): Sequel του πιο πάνω. Καλό ήταν, κινήθηκε στα ίδια επίπεδα με το πρώτο. Δίνει και κάποιο υπόβαθρο για την πρώτη ταινία και τελειώνει αφήνοντας υποσχέσεις και για επόμενη ταινία. Εάν σας άρεσε το πρώτο, θα σας αρέσει κι αυτό.

exile

Videocameras
Reaction score
4.481
Επιτελους! View attachment 240006
Nightmare Alley 8/20 Φιλμ νουαρ με μια Kate να κλεβει την παρασταση 😘...
Σεναριο,σκηνοθεσια,καστιγκ,σαουντρακ.
Η πρώτη φορά είναι ..συνήθως καλύτερη...
Γούστα είναι αυτά...

..." Yeah. Sure,... I know what a geek is...
...- Do you think you can handle it?...
...Mister, I was made for it....

https://www.imdb.com/title/tt0039661/

jag

Reaction score
30.056
Ωραίος! :hi:

Έτσι, να δούμε ό,τι έχει ενδιαφέρον, παραλείποντας τα υπόλοιπα. Περιμένουμε και τα επόμενα tips. ;):tongue::biggrin:
Δεν είναι ακριβώς αυτό που φαντάζεσαι περί τσόντας, είναι έκπληξη. 🤣
Γενικά είναι λίγο χύμα κατάσταση, δεν ξέρω αν αρέσει σε πολλούς...

Reaction score
68
Λατρεμένο διαμαντάκι που δεν είναι ευρέως γνωστό.
Είμαι τυχερός που το είχα πετύχει άκυρη ώρα(μετά τις 00:00) στο Mega πριν χρόνια.

Δύο άλλες ταινίες που έχω πετύχει αντίστοιχα είναι το Elizabethtown και το Family Man

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
99.257
Επιτελους! View attachment 240006
Nightmare Alley 8/20 Φιλμ νουαρ με μια Kate να κλεβει την παρασταση 😘...
Σεναριο,σκηνοθεσια,καστιγκ,σαουντρακ.
Για 8/20 (ή 4/10) :tongue: που έβαλες, μου φάνηκε καλύτερη.

7/10

Reaction score
6.499
:rolleyes:Βρε το δαιμονα....
Ηταν ευχαριστη εκπληξη για μενα τολμω να πω η καλυτερη ολων του franchise, ειχε κλιμακωση, plot twist,χιουμορ και εξαιρετικες χορογραφιες με φοβερη ταχυτητα (το αντιθετο των john wick :pστο parabellum με την χαλιμπερι εξυσε πατο ) που θεωρω βασικο σε ταινιες δρασης ...
8/10 para mi ,σεναριο,σκηνοθεσια,καστιγκ,σαουντρακ

melina

Cargo 200
Reaction score
43.166
Επεσε φροντιστήριο εξαπάτησης τελευταία, με την παρακάτω σειρά,

The Tinder Swindler (2022)
The Puppet Master: Hunting the Ultimate Conman (2022)
Inventing Anna (2022)

ολα netflix

που πάμε ρε; που πάμε ρε;;;

ειδικά η Αννα τους ξεφτίλισε μεσ' την έδρα τους 8-)

στο ρόλο της Αννας η ρεντνεκίτισα από το ozark, το στραβωμένο στόμα και η προφορά είναι δικιά της τελικά, authentic original πωςτολεν, και όχι του ρόλου στο ozark :biggrin:

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
92.184
Inventing Anna (2022)

ολα netflix

που πάμε ρε; που πάμε ρε;;;

ειδικά η Αννα τους ξεφτίλισε μεσ' την έδρα τους 8-)

στο ρόλο της Αννας η ρεντνεκίτισα από το ozark, το στραβωμένο στόμα και η προφορά είναι δικιά της τελικά, authentic original πωςτολεν, και όχι του ρόλου στο ozark :biggrin:
2-3 επεισόδια μου μένουν. Μου αρέσει!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.013
Members
38.276
Νεότερο μέλος
mikepan