- Reaction score
- 99.543
10 λεπτάκια θα σου πάρει. Το πολύ.Μάλλον πρόκειται για μία χαμηλού budget ταινία που προσπαθεί να αγγίξει διαφορετικά κοινά και αποτυγχάνει.
Θα επανέλθω όταν το δω.
10 λεπτάκια θα σου πάρει. Το πολύ.Μάλλον πρόκειται για μία χαμηλού budget ταινία που προσπαθεί να αγγίξει διαφορετικά κοινά και αποτυγχάνει.
Θα επανέλθω όταν το δω.
Αυτό ήταν σειρά και μάλιστα πολύ καλή!Ανετότατα!!! Δράση & άγχος μέχρι το τέλος.
View attachment 284022
Το είδα στο background ενώ ήμουν στο smartphone.View attachment 284030
Last Seen Alive 2022
Ξεκινάει με πολύ σασπενς και στην πορεία φθίνει . Είδα χαμηλές βαθμ/γιες , λογικό αφού έγινε προχειροδουλειά...
πάντως δε με χάλασε που είναι και το πιο σημαντικό. Ωραίο πουκάμισο..
Αν μπορούσα να την παρομοίασω με μια λέξη που να αποδίδει τι είδα (όσο άντεξα), αυτή θα ήταν :Everything Everywhere All at Once (2022)
Υπάρχουν πολλοί τρόποι να πεις μια ιστορία.
Κάποιοι από αυτούς μαρτυρούν και πόσο πολύ έχουν εξελιχθεί τα σύγχρονα ναρκωτικά.
Ουδέν άλλο σχόλιο.Everything, Everywhere, All at once (2022): Με μια λέξη: Π-Α-Ρ-Α-Ν-Ο-Ι-Α! Δεν έχω άλλο χαρακτηρισμό για την ταινία. Δείτε την με δική σας ευθύνη!
Everything Everywhere All at Once (2022)
Υπάρχουν πολλοί τρόποι να πεις μια ιστορία.
Κάποιοι από αυτούς μαρτυρούν και πόσο πολύ έχουν εξελιχθεί τα σύγχρονα ναρκωτικά.
Μόνο εγώ είχα την εντύπωση ότι σεναριογράφοι και σκηνοθέτης ήταν υπό την επήρεια;
Εγω λεω να παμε να δουμε Whales στον Κιτσουλα (ο ενας τον αλλο)
Και εγώ το είδα ευχάριστα, ήμουν και λίγο προετοιμασμένος βέβαια. Με το ζόρι μέχρι 8 όμως για μένα.Μόνο σ' εμένα άρεσε δηλαδή; Και πολύ!