alexis
Reticular Activating System
- Reaction score
- 31.333
Μακάρι να βγουν και άλλα τέτοια παρόλο που έχει κάποιες μικρές αστοχίες.Είδα το Barbadian . Το σνόμπαρα τόσο καιρό δε ξέρω γιατί .
Η ταινία γ@μουσε .
View attachment 293379
8/10
Ενταξει το 8 είναι από τον ενθουσιασμό μου επειδή σαν σύνολο μου άρεσε παρά πολύ .Μακάρι να βγουν και άλλα τέτοια παρόλο που έχει κάποιες μικρές αστοχίες. Δικέ μου.
I feel you!Ενταξει το 8 είναι από τον ενθουσιασμό μου επειδή σαν σύνολο μου άρεσε παρά πολύ .
Εάν τώρα κάτσεις και το αναλύσεις θα δεις ότι μια δυο επιλογές της πρωταγωνίστριας είναι επιπέδου Τετάρτης Δημοτικού αλλά οκ συγχωρείται .
Στα πρώτα 20-30 λεπτά νομίζεις ότι έχει τελειώσει η ταινία και η υπόλοιπη θα σου σπάσει τ' @@. Και μετά αρχίζει το καλό.Tetris
Βαρετό το πρώτο 20'. Το σταμάτησα. Μάλλον επηρέασε και η διάθεση. Θα γίνει και δεύτερη προσπάθεια.
Πάει 8/10FUBAR 7/10 τα 3 πρώτα επεισόδια.
Θα ενημερώσω για τα υπόλοιπα.
Θα έπαιρνα το πιάτο με τα μεζεδάκια και θα πήγαινα σπιτάκι μου να τα φάω σαν άνθρωπος μακριά από τα ψυχιατρικά γυμνάσια.The Albanian virgin- 2021
7,5
‘The Albanian Virgin’ Acquired by The Playmaker Munich, Debuts Trailer (EXCLUSIVE)
The Playmaker Munich will present the film to buyers at MIA Market in Rome, with a physical screening taking place on Thursday.variety.com
Για να μην ξεχνιόμαστε….: Με pick nick καλάθι…..και open air…
View attachment 293551
Η ταινία διαδραματίζεται το έτος 1958 στην Αλβανία και μας επιτρέπει να μπούμε σ έναν κύκλο απαρχαιωμένων πια ( ? ) εθίμων,ιδεών,κανόνων μιας αποκλεισμένης από τον άλλο κόσμο χώρας.Θα έπαιρνα το πιάτο με τα μεζεδάκια και θα πήγαινα σπιτάκι μου να τα φάω σαν άνθρωπος μακριά από τα ψυχιατρικά γυμνάσια.
Το « wow” ξέρω,ήταν για το χειροκρότημα!Κινεγω αναρωτήθηκα γιατι χειροκρότησαν…Η ταινία διαδραματίζεται το έτος 1958 στην Αλβανία και μας επιτρέπει να μπούμε σ έναν κύκλο απαρχαιωμένων πια ( ? ) εθίμων,ιδεών,κανόνων μιας αποκλεισμένης από τον άλλο κόσμο χώρας.
Στο τέλος χειροκρότησε το σινεφίλ κοινό…
Θερινό σινεμά από τα Lidl...The Albanian virgin- 2021
7,5
‘The Albanian Virgin’ Acquired by The Playmaker Munich, Debuts Trailer (EXCLUSIVE)
The Playmaker Munich will present the film to buyers at MIA Market in Rome, with a physical screening taking place on Thursday.variety.com
Για να μην ξεχνιόμαστε….: Με pick nick καλάθι…..και open air…
View attachment 293551