Τι είδαμε, τι θα δούμε

Reaction score
16.117
It Could Happen to You

IMG_5144.jpeg

Η ταινία είναι βασισμένη σε πραγματικο γεγονός στις ΗΠΑ των 80 ς.

Την ίδια δεκαετια σ ένα μέρος στην Ελλάδα ,παίζει σε λοταρία και κερδίζει κάποιος που ήταν ερωτευμένος μονόπλευρα με τη θεία μου.Αυτο από μόνο του δεν είναι κακο: Στο δελτίο έβαλε και τ όνομα της σαν συνδικαιούχο και δεν μπορούσε να παραλάβει τα χρήματα δίχως εκείνη…

Θυμαμαι την οργή της όταν εμαθε πως έπρεπε να παρουσιαστει μαζί του και με το δελτίο τους ….Επισης,δεν θυμάμαι εάν δέχθηκε τα μισά χρήματα που της αναλογούσαν….Ημουν μικρο,αλλά μου έχει μείνει η …..ευθυμία που μας προκαλούσε η αντίδραση της τότε….:biggrin:

Reaction score
16.117
The Franchise Affair 1951

7,2/10

«Υπόθεση Φραντσάιζ», το μυθιστόρημα της Ζοζεφίν Τέι που έχει ψηφιστεί ως ένα από τα 100 κορυφαία βιβλία μυστηρίου όλων των εποχών

Η ταινία είναι Βασισμένη στο μυθιστόρημα μυστηρίου του 1948, σχετικά με την υπόθεση απαγωγής μιας νεαρής γυναίκας, σε μια μικρή κλειστή κοινωνία.

«Η Μάριον Σαρπ και η μητέρα της, ήσυχες και διακριτικές, περνούν μια ήρεμη, καθόλου αξιοσημείωτη ζωή, στο σπίτι τους, την οικία Φραντσάιζ, οπου ξαφνικά θα βρεθούν αντιμέτωπες με τον νόμο. Η νεαρή Μπέτι Κέιν θα τις κατηγορήσει ότι την απήγαγαν και χτύπησαν. Την κατηγορία της στηρίζουν αποδείξεις. Όχι μόνο θα αναγνωρίσει τις βασανίστριές της αλλά θα δώσει και μια λεπτομερέστατη περιγραφή από το εσωτερικό του σπιτιού. Στο δρόμο της Μάριον Σαρπ και της μητέρας της θα βρεθεί ο Ρόμπερτ Μπλερ, ντόπιος δικηγόρος που θα πάρει την υπόθεση στα χέρια του….»

Reaction score
16.117
Είναι η Πρώτη φορά που θα δω βουβή ταινία.

Θελω να δω τις εικόνες που δημιουργούνται στο μυαλό μέσα από τις γραμματοσειρές να ζωντανεύουν….Μπορει να διαβάζω και να βλέπω ταυτόχρονα!

The Vicar of Wakefield (1917)

Release Date : 25 February 1917 Directed by Ernest C. Warde Produced by Thanhouser Film Corporation Starring : Frederick Warde

IMG_5152.png

Reaction score
5.609
Εξαιρετικο ντοκιμαντερ για την ζωη του συνθετη Ennio 2021 10/10 .
Πολυ καλος ηχος επιτελους γιατι πολλες φορες ηταν χαλια λογο παλαιοτητας ο ηχος στις ταινιες του,μου αρεσε που μιλουσε ο ιδιος ,και αρκετοι μεγαλοι συνθετες,σκηνοθετες ηθοποιοι ,μουσικη ιδιοφυΐα με σπουδες αλλα με νοημα σε οτι εκανε.Μοναδικος.

kalitsouni

Ακουστικά
Reaction score
10.422
Μόλις είδα τον καινούριο λάνθιμο. Τρελαμένο εργάκι. Μπράβο του που καταφέρνει και είναι αντισυμβατικός στις εποχές που ο κόσμος τρώει blockbuster σαβούρα με το κιλό. Δεν ήταν κορυφαίο όπως το "Favorite" αλλά και πάλι... 8/10

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
98.644

Zizik

Safety Last * tl;dr *
Super Moderator
Reaction score
76.332
Boy Swallows Universe, αν και αυστραλιανή (limited), η σειρά αξίζει 7,5/10.
Θα έβαζα υψηλότερο βαθμό αν έλειπαν τμήματα του τελευταίου επεισοδίου. :p

Βλέποντας να παίζουν τα αυστραλάκια καταλαβαίνεις γιατί στις ΗΠΑ κυριαρχούν. Τα μεγαλώνουν έτσι; :D

Reaction score
26
Έχω ξεκινήσει αρκετές ταινίες και σειρές, στις μισές κοιμήθηκα, τις μισές τις άφησα στη μέση επειδή ξέχασα ότι τις έβλεπα, κάποιες που μου άρεσαν λίγο δεν τις θυμάμαι. 8-)

Μία σειρά όμως που την ξεκίνησα με μηδενικές προσδοκίες, κατάφερα να την τελειώσω με σχετική ευχαρίστηση.

Turn of the Tide (TV Series 2023– ) - IMDb

View attachment 317945
Σ'ευχαριστούμε πολύ που μας σύστησες αυτή τη σειρά.....Βλέπετε πολύ ευχάριστα,είδα 3 επεισόδια μαζεμένα!!!!!

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.612
Members
38.210
Νεότερο μέλος
Aris29