Δημητρης 777
Spendorious
- Reaction score
- 21.588
Δηλ. ούτε κάτι τέτοιο μπορείς να δεις..Υφάκι για συγκεκριμένο κοινό, σκοτεινό και μονότονο.
Οκ, περί ορέξεως..
Αλλά χάνεις μερικά ταινιάκια πραγματικά καλά..
Δηλ. ούτε κάτι τέτοιο μπορείς να δεις..Υφάκι για συγκεκριμένο κοινό, σκοτεινό και μονότονο.
Δεν θυμάμαι να είχα ενθουσιαστεί.Δηλ. ούτε κάτι τέτοιο μπορείς να δεις..
Οκ, περί ορέξεως..
Αλλά χάνεις μερικά ταινιάκια πραγματικά καλά..
Καταλαβαίνω τι σ' αρέσει και τι όχι..Δεν θυμάμαι να είχα ενθουσιαστεί.
Θέλω θέαμα χωρίς "τέχνη". Άρα μηνύματα, έντεχνα σενάρια, αργές εξελίξεις και μπλα-μπλα τα αποφεύγω όπως ο διάβολος το λιβάνι.
Σε αυτό το στιλ, τα δύο "Extraction" με τον Chris Hemsworth ήταν κορυφαία.
Δεν θυμάμαι να είχα ενθουσιαστεί.
Και η Έμιλυ ...άρα.
Ωραία όλα αυτά αν υπάρχει προσήλωση στην ταινία.Καταλαβαίνω τι σ' αρέσει και τι όχι..
Απλά αυτό που είπες για θέαμα χωρίς ''τέχνη'' τουλάχιστον για τα ταινιάκια που συζητάμε τώρα δεν ισχύει ακριβώς..
Αργό ρυθμό και ''λεπτομέρειες'' δίνουν συχνά για να πετύχουν ρεαλισμό - να βάλουν τον θεατή σε σκοτεινό mood αν αυτό απαιτεί η θεματική..
Δεν αφορά υποχρεωτικά ''τέχνη'' έντεχνα σενάρια ή μυστικά μηνύματα..
Απλά αν θέλει ο σκηνοθέτης να πετύχει να νιώσει ο θεατής λίγο σφίξιμο στο στομάχι για μια δυσμενή εξέλιξη ή μια σκληρή εικόνα - κατάσταση δεν θα του βγει αν δεν έχει δημιουργήσει κάποιο ''κλίμα'' χρησιμοποιώντας τον ρυθμό ή τες πα.. με κάποιον άλλο τρόπο..
Αυτό..
Κατανοητό κι αποδεκτό (στο είπα απ' την αρχή)Ωραία όλα αυτά αν υπάρχει προσήλωση στην ταινία.
Στη δική μου περίπτωση η παραμικρή "βαρεμάρα" στην εξέλιξη με κάνει να σκέφτομαι άλλα πράγματα. Ποτέ δεν με απορροφάει η θέαση. 1-2 ώρες ευχάριστες και μετά την έχω ξεχάσει. Το μόνο που ζητάω είναι υπερβολή σε όλα τα επίπεδα.
Κουτσομπολιό να γίνεται.Κατανοητό κι αποδεκτό (στο είπα απ' την αρχή)
Τίποτα (ακόμα και το πιο κοινότυπο) δεν είναι για όλους, όχι αυτά..
Γεννημένος για τέτοια είσ' εσύ..Κουτσομπολιό να γίνεται.
Υ.Γ. Με έχει κερδίσει το YouTube. Βλέπω ό,τι έχει σχέση με τα ενδιαφέροντά μου. Πάνω από 2-3 ώρες την ημέρα.
Οι ταινίες έχουν περάσει σε δευτεροτρίτη θέση.
Σαν να μου λες ν' ακούσω Θηβαίο ή Πρωτοψάλτη...Γεννημένος για τέτοια είσ' εσύ..
Ω, ναι!Σε αυτό το στιλ, τα δύο "Extraction" με τον Chris Hemsworth ήταν κορυφαία.
Kingdom of the Planet of the Apes | Rotten Tomatoes
Director Wes Ball breathes new life into the global, epic franchise set several generations in the future following Caesar's reign, in which apes are the dominant species living harmoniously and humans have been reduced to living in the shadows. As a new tyrannical ape leader builds his empire...www.rottentomatoes.com
Άρα στο γρήγορο θα είναι καλό!
7/10 για τις σκηνές δράσης, 5/10 για το άσχετο σενάριο.
Ξέχασα να σου πω γι' αυτό..Σε αυτό το στιλ, τα δύο "Extraction" με τον Chris Hemsworth ήταν κορυφαία.