Τι είδαμε, τι θα δούμε



MaxHeadroom

Moderator
Moderator
Μηνύματα
8.609
Reaction score
11.596
White Lotus

1740307832329.png


Σχεδόν όλοι οι χαρακτήρες ασυμπάθιστοι έως εκνευριστικοί και ξεκίνησε λίγο "κρύα". Στην πορεία των έξι επεισοδίων του πρώτου κύκλου όμως βελτιώθηκε σημαντικά και τελικά είναι μια καλή μαύρη σάτιρα!
Μπορείτε να το δείτε στο Disney Plus.
 




Μηνύματα
16.404
Reaction score
4.077
Μόλις γύρισα σπίτι από το The Brutalist. Φοβερή αισθητική (υπέροχοι τίτλοι έναρξης και τέλους), υπέροχη μουσική και κοστούμια. Όποιοι θαυμάζουν την αρχιτεκτονική θα το ευχαριστηθούν. Κατά την ταπεινή μου άποψη, δεν είναι το αριστούργημα για το οποίο διαβάζω αλλά έχει πολλά επίπεδα και πράγματα να δείξει.
 





jag

Μηνύματα
11.447
Reaction score
30.640
Επειδή δε βρήκα κάτι να μου αρέσει
Σουίνι Τοντ για πολλοστή φορά, χωρίς να βαρεθώ ούτε δευτερόλεπτο.

c3b5cd7f771c164fdf8f3355156cd4cf2b905c11fbc104a89bb01028a9529839.jpg
 




spylab

TrumpoMusk
Moderator
Μηνύματα
14.237
Reaction score
36.168
Η ταινία λέγεται «5 Σεπτεμβρίου» και αφορά το γνωστό αιματηρό περιστατικό στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Μονάχου, όταν Παλαιστίνιοι τρομοκράτες εισέβαλαν ένοπλοι στα καταλύματα των Ισραηλινών αθλητών. Εστιάζει στην κάλυψη του δημοσιογραφικού γεγονότος από το ABC και λέγεται ότι αποτελεί συναρπαστικό θρίλερ.
Πολυ καλο 8 στα 10 .
 

Μηνύματα
16.404
Reaction score
4.077


Μετά την απόλυσή της από ένα εργοστάσιο της βόρειας Γαλλίας, μια ανύπαντρη μητέρα γράφεται σε ένα πρόγραμμα εκπαίδευσης οικονόμων και σύντομα βρίσκεται να καθαρίζει το διαμέρισμα ενός όμορφου αλλά αλαζόνα χρηματιστή στο Παρίσι.
 


xfader

Segregation supporter
Administrator
Μηνύματα
39.471
Reaction score
96.427
The Gorge (2025), AppleTV, 7, για το είδος του (!) αρκετά καλό.
Πολύ καλό!
Δεν ήξερα τίποτα πριν το δω και δεν φανταζόμουν τι θα ακολουθήσει. Είχε τα χασομέρικα των χαρακτήρων αλλά μετά ξύπνησε!

7/10
 

Μηνύματα
16.404
Reaction score
4.077

Η ταινία βασίζεται στην ιστορία του χημικού Κουρτ Γκερστάιν (Ούλριχ Τουκούρ), υπαρκτό πρόσωπο και αξιωματικός των Ες-Ες που προσπάθησε αποτυχημένα να ευαισθητοποιήσει την Καθολική Εκκλησία σχετικά με το Ολοκαύτωμα. Ενώ προμήθευε τα στρατόπεδα συγκέντρωσης με το φονικό Zyklon B, ταυτόχρονα κατήγγειλε τα εγκλήματα, ενημερώνοντας τον Πάπα Πίο ΙΒ΄ ρισκάροντας έτσι την ασφάλειά του και της οικογένειάς του. Στις προσπάθειές του αυτές βρήκε βοήθεια από το νεαρό Ιησουίτη Ρικάρντο Φοντάνα (Ματιέ Κασσοβίτς).

Μπορούσε να είναι μικρότερη σε διάρκεια. Τη βρήκα άνευρη και…το τελευταίο 20λεπτο σου ραγίζει η καρδιά.


 


Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.533
Μηνύματα
3.014.596
Members
38.458
Νεότερο μέλος
Das57
Top