Τι είδαμε, τι θα δούμε




Μηνύματα
20.505
Reaction score
15.310

Το κοστούμι 7/10 και μόνο για τον πρωταγωνιστή Mark Rylance κάνω πως δεν με πείραξε η σπλατερια…

Κάποιοι από τους ηθοποιούς δεν έπειθαν στην ερμηνεία των ρόλων τους ,ήταν περισσότερο διεκπεραιωτικοι …


Βλέπεται ευχάριστα αν δεν είναι κανείς ανυπόμονος.
 


Μηνύματα
4.013
Reaction score
3.863
Είδα τη 2η σεζόν του ΚΛΙΟ στο Νέτφλιξ. Στα χνάρια της 1ης, ατελείωτο σουρεάλ, ψυχεδέλεια ανατολικού μπλόκ, εξευτελισμός του τότε καθεστώτος στον υπέρτατο βαθμό, με λιγες κοιλίτσες η ροή, κάμερα-φωτογραφία σπέσιαλ...απολαυστικό. Μάλλον θα υπάρξει και 3ος κύκλος.

Ξεκίνησα και τον ΕΠΙΖΩΝΤΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΜΕΡΑΣ στο Νέτφλιξ. Αμερικανιά κάργα, όλα τα στερεότυπα αγκαλιά, αλλά αν τα αντέχετε η σειρά πάει σφαίρα. Συνεχείς ανατροπές, δυσεπίλυτα ζητήματα, δράση σε πολλά επίπεδα ταυτόχρονα. Κίνηση κάμερας, μονταζ, κάστιγκ απλά εξαιρετικά. Κυλά σα νεράκι και μάλιστα γάργαρο!!

Είδα και την ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ, πάλι στο νέτφλιξ, παληό με Σάμιουελ Τζάκσον, θριλεράκι με κοινωνικές προεκτάσεις, αρκετά προβλέψιμο αλλά καλό.
 


Μηνύματα
14.940
Reaction score
2.015


Η 14χρονη Τάνια αρχίζει να καταλαβαίνει πως τα αγόρια στο σχολείο την προσέχουν, την ίδια στιγμή που μαθαίνει πως η μητέρα της έχει καρκίνο του μαστού. Η ζωή της ανέμελης έφηβης κόρης της ξαφνικά μπαίνει σε δεύτερη μοίρα λόγω της μάχης που είναι αποφασισμένη να κερδίσει. Να ξεπεράσει την ασθένειά της και τις επιπτώσεις της: τις χημειοθεραπείες, τη φυσική της κατάπτωση, την απώλεια μαλλιών. Με χιούμορ και ζωντάνια, μητέρα και κόρη έρχονται πιο κοντά. Για να βοηθήσει την Κατί να γίνει καλύτερα, η Τάνια θα κάνει τα πάντα, ακόμα και να βοηθήσει τον γυμναστή της τον οποίο απεχθάνεται, αλλά και ο οποίος κάνει τη μητέρα της να αισθάνεται καλύτερα.
 

gid

Μηνύματα
7.809
Reaction score
9.013
Πριν καθήσετε να δείτε την ταινία, φροντίστε:

- να έχετε δύο κουτιά χαρτομάντηλα δίπλα σας
- να είστε γυναίκα (δηλαδή χρωμοσώματα ΧΧ προς αποφυγή παρεξηγήσεων)
 


Staff online

  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
172.444
Μηνύματα
2.904.429
Members
38.044
Νεότερο μέλος
πλιακος Αργύρης
Top