Τι είδαμε, τι θα δούμε

Μηνύματα
15.090
Reaction score
2.236


Δύο συγκλονιστικές και απροσδόκητες δολοφονίες συντρίβουν μια ήδη διαλυμένη κοινότητα που οδηγεί σε ένα από τα μεγαλύτερα ανθρωποκυνηγητά στη βρετανική ιστορία, ενώ απειλούν να πυροδοτήσουν ιστορικές διαιρέσεις που ξεκίνησαν κατά τη διάρκεια της Απεργίας των Μεταλλωρύχων τρεις δεκαετίες πριν...Βασισμένο σε πραγματικά γεγονότα.


Είδα και τον δεύτερο κύκλο. Άλλη μία πολύ καλή αγγλική σειρά.
 

Μηνύματα
15.090
Reaction score
2.236


Πότε επιτρέπεται ν’ αφήσεις κάποιον να πεθάνει; Ποια είναι η σωστή απόφαση; Ένας από τους σημαντικότερους σύγχρονους Ιταλούς σκηνοθέτες αποφασίζει να μεταφέρει στην οθόνη μια εξαιρετικά ευαίσθητη ιστορία, που ξεσήκωσε έντονες πολιτικές και συνταγματικές αντιπαραθέσεις στη γείτονα χώρα και δυναμίτισε τη συζήτηση γύρω από τα ανθρώπινα δικαιώματα. Μιλάμε για την υπόθεση της Ελουάνα Ενγκλάρο, μιας νεαρής κοπέλας, η οποία μετά από ένα αυτοκινητιστικό ατύχημα έπεσε σε κώμα το 1992. Ο πατέρας της κοπέλας για περισσότερο από μια δεκαετία ζητούσε την ευθανασία της κόρης του, το δικαίωμα της σε έναν αξιοπρεπή θάνατο.


 

jag

Μηνύματα
10.159
Reaction score
29.077
Σουκού

Σαχλοκωμωδία για να περάσει η ώρα ψιλοευχάριστα.


Περιμένεις ότι είναι φόλα, κάποιοες σκηνές το γελοιοποιούν.


Aλλοπρόσαλο, δεν κατάφερα να μπω στο κλίμα.

Κλώνος του Μ. Νάιτ Σιάμαλαν, λίγα πράγματα.
 





jag

Μηνύματα
10.159
Reaction score
29.077
Και καλύτερο από το πρώτο για μένα
Ναι. σούπερ απολαυστικό.
Άργησα επίτηδες να το δω και ανταμειφθηκα. :spiteful:
Το σωστό τάιμινγκ πολλές φορές δυναμώνει την εμπειρία θέασης :p
 

Μηνύματα
3.129
Reaction score
8.923
Είδα τελευταία τις παρακάτω ταινίες..........

1727612342932.png
1727608636365.png
1727609093259.png


Η πρώτη ήταν αρκετά καλή.
Η δεύτερη επειδή μου αρέσει και το δίδυμο, είχε καλή εικόνα και καλό ήχο.
Τη τρίτη τη περίμενα καλύτερη .....μέτρια αλλά καλή εικόνα.
 

Μηνύματα
15.090
Reaction score
2.236

Η σειρά ακολουθεί την ντετέκτιβ Έμπερ Μάνινγκ, η οποία ξεκινά έρευνα για μία εξοχική κατοικία που τυλίχτηκε στις φλόγες. Κατά τη διάρκεια της έρευνας, η Έμπερ καλείται να ανακαλύψει πώς αυτή η πυρκαγιά συνδέεται με έναν δημοσιογράφο, ο οποίος μελετά μια παλιά υπόθεση αγνοουμένων και μια παράνομη σχέση μεταξύ ενός άνδρα είκοσι ετών και δύο ανήλικων κοριτσιών. Καθώς πλησιάζει προς την αλήθεια, η ντετέκτιβ θα αναγκαστεί να επανεξετάσει όλα όσα νόμιζε ότι ήξερε μέχρι εκείνη τη στιγμή.



Όταν ένα νυχτερινό τρένο από τη Γλασκώβη προς το Λονδίνο χακάρεται, 12 επιβάτες, συμπεριλαμβανομένου ενός αστυνομικού εκτός υπηρεσίας, παγιδεύονται. Με το τρένο να κατευθύνεται προς την καταστροφή και όλα τα συστήματα επικοινωνιών εκτός λειτουργίας, ο αστυνομικός καταφέρνει να επικοινωνήσει μέσω δορυφορικού τηλεφώνου με την διευθύντρια κυβερνοασφάλειας και μαζί επιχειρούν να σώσουν το τρένο και τους επιβάτες του.


Και οι δύο σειρές κρατούν το ενδιαφέρον.
 


ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
172.906
Μηνύματα
2.922.449
Members
38.111
Νεότερο μέλος
Fotis ziso
Top