Τι είδαμε, τι θα δούμε

Reaction score
4.178
Εμένα μου γράφει - το Prime Video - πως 07.08.25 κυκλοφορει και δέχονται προπαραγγελίες.( Δεν το καταλαβαίνω )
Γερμανία δεν είσαι?

Βάλε Ελληνικό/Τουρκικό/Αιγυπτιακό vpn.
Ίσως κάποια άλλη υπηρεσία έχει δικαιώματα προσωρινά.

Reaction score
6.581
Warfare 6/10 Εδω και καιρο ζητω πολεμικη ταινια , εδω εχουμε ωμη αφηγηση ενος πραγματικου γεγονοτος , δεν ειναι του ειδους μου και μην περιμενετε κατι ιδιαιτερο ως προς το σεναριο ...
Σεναριο,σκηνοθεσια,καστιγκ,σαουντρακ.

Reaction score
17.094
Η Cate Blanchett και ο Michael Fassbender ζευγάρι στην ταινία του Steven Soderbergh : BLACK BAG. 7/10

«Συζυγοι, ο George Woodhouse και η Kathryn St. Jean, που λένε ότι θα σκότωναν ο ένας για τον άλλον και θα αψηφούσαν διαταγές για να προστατεύσουν ο ένας τον άλλον. Θα το έκαναν όμως, αλήθεια; Όταν οι συζητήσεις τους αγγίζουν θέματα που πρέπει να κρατήσουν απόρρητα, ο ένας από τους δύο λέει απλώς “black bag” στον άλλον και …»

IMG_0234.jpeg

IMG_0232.jpeg

Υπότιτλοι για τους αμερικάνους θεατές:

IMG_6658.jpeg

IMG_6661.jpeg
IMG_6655.jpeg

Reaction score
17.094
ΚΥΝΗΓΟΙ ΚΕΦΑΛΩΝ - Headhunters 2011 - Jo Nesbø - Νορβηγία

Hodejegerne 7,5/10

Αυτή η ταινία ανήκει πια στις κλασικές - Cult - καλές ταινιες!Δεν την θυμόμουν πια…Επανάληψη!

Ολόκληρη η ταινία με αγγλ.υποτιτλους .

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
96.568
The Amateur

images.jpg

Ανάμεικτες εντυπώσεις. Καλογυρισμένο, βαρετό κατά "τόπους", ενδιαφέρον για δευτερόλεπτα, ανισορροπία μεταξύ "ποιοτικού" και περιπέτειας. Θα το χαρακτήριζα ως ταινία "δράσης" για κουλτουριάρηδες.

Παίζει και ο άκρως εκνευριστικός Rami Malek που θυμίζει δημόσιο υπάλληλο των 50s... :biggrin:

5,5/10

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.603
Members