Τι είδαμε, τι θα δούμε

spylab

TrumpoMusk
Moderator
Reaction score
36.872
To 28 Years Later, ηταν απο τα εργα που δεν μου πολυαρεσαν, αλλα κατι με κραταει και το βλεπω ολο !

Σημερα khal drogo 😍

071025_Chief_of_War_Official_Trailer_Big_Image_02_big_image_post.jpg.large.jpg

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.355

melina

Cargo 200
Reaction score
45.187
Το Untamed καλό!

Τη Σάρα δεν την άντεξα.
Νταξ', μέτρια και τα δύο. Η Σάρα πιο πολύ την είδα γιατί μου άρεσε η ακυυστική αλλαγή από τη μονοτονία των αγγλικών σε ιταλική γλώσσα.
Κάτι σκηνές σεξ και πιστολιδιού στο untamed πρέπει να είναι για σεμινάριο τύπου "μην φτιάχνετε σκηνές άμα δεν ξέρετε ή βαριέστε" παραδείγματα προς αποφυγή :roflmao: .

Κάπου έβαλα χθες και μια άλλη σειρά επειδής είδα Emmy nomination tag και άντεξα μόνο ένα επεισόδιο (ευτυχώς ήταν κανά μισάωρο μόνο), The Four Seasons (Netflix).

Μετά, για τον ίδιο λόγο, έβαλα το πρώτο επεισόδιο του σήζον 2 του severance και θυμήθηκα γιατί δεν τελείωσα ποτέ το σήζον 1. :biggrin:

Εχει πέσει ξηρασία με λίγα λόγια.

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.355
Εχει πέσει ξηρασία με λίγα λόγια.
Μεγάλη!

Φαντάσου κι εμένα που μπορώ να δω το 1/10 από αυτά που αντέχετε.

Είχα τελευταία μία συζήτηση με το ΑΙ για την ξηρασία που λέμε και προσφέρθηκε να μου βρει σειρές του γούστου μου που πιθανώς έχω προσπεράσει.

Μία από αυτές ήταν το Condor (2018-2020) που μου άρεσε αρκετά.

Μην ασχολείσαι με αυτόν που την είχε προτείνει στο παρελθόν. :biggrin:

Επίκαιρο το Condor Ο ιδεαλισμός του νεαρού αναλυτή της CIA Joe Turner δοκιμάζεται, όταν βρεθεί αντιμέτωπος με ένα φοβερό αλλά συνάμα λαμπρό σχέδιο που απειλεί τη ζωή εκατομμυρίων ανθρώπων. Η σειρά είναι εμπνευσμένη από την κλασική ταινία του Σίντνεϊ Πόλακ, «Οι Τρεις Μέρες του Κόνδορα»

Reaction score
17.355
Ποιον να ρωτήσω τι ταινία να δω? Έχουμε τόσες πλατφόρμες και δεν ξέρουμε τι να δούμε…Μου θυμιζει τις γεμάτες με ρούχα ντουλάπες…και το παράπονο « Δεν εχω κάτι να φορέσω!)

Reaction score
17.355
MYSTERY HOUSE (1938) Dick Purcell, Ann Sheridan, Anne Nagel

Βασισμένη στο βιβλίο της αποκαλούμενης "America's Agatha Christie," Mignon Good Eberhart με τον τίτλο : The Mystery of Hunting's End (1930)

IMG_0419.jpeg

Ένας τραπεζίτης ανακοινώνει ότι ανακάλυψε σχέδιο υπεξαίρεσης. Δολοφονείται λίγο μετά την ανακοίνωσή του. Η κόρη του αναθέτει σε έναν ιδιωτικό ντετέκτιβ να διερευνήσει την υπόθεση. Αλλά ξεκινά μια σειρά από δολοφονίες, με τους υπόπτους να στοχοποιούνται…

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.831
Members
38.504
Νεότερο μέλος
leftos