Τι είδαμε, τι θα δούμε

MaxHeadroom

Moderator
Moderator
Reaction score
11.937
Επίσης στο Ertflix, το θρίλερ Μόνοι Αυτοί Είδαν τον Δολοφόνο.
Πρωτότυπο σενάριο, αστυνομικού και κοινωνικού περιεχομένου, μπαίνει άνετα και στο νήμα Απάτες". Απαιτεί μια δόση suspension of disbelief από το θεατή, που όμως του ταιριάζει καθώς έχει και στοιχεία μαύρης σάτιρας.
Διαθέσιμο μέχρι σήμερα στην πλατφόρμα, όποιος πρόλαβε το... φόνο είδε.

billpeppas

A/V Επαγγελματίας
Reaction score
8.383
F1 - The Movie (2025)

IMG_20251022_214853.jpg

Μετά από πάρα πολύ καιρό, και δίχως να έχει στηθεί το νέο σύστημα ούτε ακουστική φροντίδα στον χώρο, καταφέραμε να δούμε ένα εργάκι στο σπίτι.

Πολύ καλύτερη του αναμενόμενου η ταινία.
Κάτι σαν πιο χιουμοριστικό, λιγότερο ρεαλιστικό, αλλά ταυτόχρονα γεμάτο σε "ποικιλία" στιγμών (μελό, δράμα, έρωτας, συναίσθημα, δράση, απογοήτευση, νιρβάνα) "Rush" (2013).
Η σύζυγος πορώθηκε, δεν πήρε στιγμή τα μάτια από την οθόνη και πορώθηκε και με το μπάσο και τον ήχο της ταινίας γενικότερα (Dolby TrueHD 5.1 ακρόαση). Δεν είναι καν φαν των ταινιών δράσης και ειδικά με αμάξια, αλλά αυτή η ταινία (και το Rush) την καθήλωσε σε φάση να μου λέει "την ξαναβλέπω σε μια βδομάδα να την δούνε και οι γονείς μου παρέα μας :D ).
Η άλλη κοπέλα της παρέας το ευχαριστήθηκε σε αρκετά μεγάλο βαθμό, δίχως να το "ερωτευθεί".
Οι άντρες της παρέας περάσαμε μια χαρά, ευχάριστα πέρασε η ώρα, ένα 8/10 του το δίνουμε.

Αξίζει να το δείτε αρχοντικά (big screen, big sound).

Reaction score
5.815
F1 - The Movie (2025)

View attachment 380601

Μετά από πάρα πολύ καιρό, και δίχως να έχει στηθεί το νέο σύστημα ούτε ακουστική φροντίδα στον χώρο, καταφέραμε να δούμε ένα εργάκι στο σπίτι.

Πολύ καλύτερη του αναμενόμενου η ταινία.
Κάτι σαν πιο χιουμοριστικό, λιγότερο ρεαλιστικό, αλλά ταυτόχρονα γεμάτο σε "ποικιλία" στιγμών (μελό, δράμα, έρωτας, συναίσθημα, δράση, απογοήτευση, νιρβάνα) "Rush" (2013).
Η σύζυγος πορώθηκε, δεν πήρε στιγμή τα μάτια από την οθόνη και πορώθηκε και με το μπάσο και τον ήχο της ταινίας γενικότερα (Dolby TrueHD 5.1 ακρόαση). Δεν είναι καν φαν των ταινιών δράσης και ειδικά με αμάξια, αλλά αυτή η ταινία (και το Rush) την καθήλωσε σε φάση να μου λέει "την ξαναβλέπω σε μια βδομάδα να την δούνε και οι γονείς μου παρέα μας :D ).
Η άλλη κοπέλα της παρέας το ευχαριστήθηκε σε αρκετά μεγάλο βαθμό, δίχως να το "ερωτευθεί".
Οι άντρες της παρέας περάσαμε μια χαρά, ευχάριστα πέρασε η ώρα, ένα 8/10 του το δίνουμε.

Αξίζει να το δείτε αρχοντικά (big screen, big sound).
Πιστευω το ιδιο ισχυει κ για το top gun

gid

Reaction score
10.328
To F1, από τις πιο μάπα ταινίες που έχω δει τα τελευταία - πολλά - χρόνια. Ως ταινία, όχι ως ήχος/εικόνα.

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • loggeo
    Projectors
  • Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.433