Τι είδαμε, τι θα δούμε

melina

Cargo 200
Reaction score
46.577
Είδα επιτέλους και το ¨Υπάρχω" aka Στέλιος Καζαντζίδης (Cosmote TV).

Μου αρέσουν αυτού του τύπου οι ταινίες, που δίνουν εικόνες από τις ζωές ανθρώπων που ξεχώρισαν κατά πολύ στο είδος τους. Εχω δει πάρα πολλές για ξένους καλλιτέχνες με διεθνή απήχηση προφανώς. Θα ήταν λάθος να την συγκρίνω με εκείνες τις παραγωγές. Εδώ έχουμε να κάνουμε με μια ελληνική παραγωγή. Αξιόλογη θα έλεγα αλλά όχι στο ύψος και στο μέγεθος που ήταν ο Καζαντζίδης. Γιατί ασχέτως αν μας αρέσει ή όχι το είδος των τραγουδιών του (ή και η φωνή του) μιλάμε για τον μεγαλύτερο εν Ελλάδι τραγουδιστή. Τεράστιο αποτύπωμα στο λαϊκό τραγούδι και ανυπολόγιστη επιρροή σε εκατομμύρια κόσμο. Από αυτήν την οπτική γωνία μπορεί να συγκριθεί και να σταθεί δίπλα στα αντίστοιχα ονόματα της ροκ ή ποπ σκηνής κατ' αναλογία.
Νομίζω ότι άξιζε μιας καλύτερης ταινίας αλλά και την ίδια στιγμή νομίζω ότι για το ελληνικό μέτρο ήταν ένα πολύ καλό αποτέλεσμα.

Zizik

Safety Last
Administrator
Reaction score
79.466
Μου λέει το Ντολμαδάκι: Να δούμε το Weapons που διάβασα κάτι;
Ανάθεμα την ώρα... Μου έκλεισε η φωνή από τα ουρλιαχτά. >:(
Εκεί με τη γ@μιόλα τη μπάμπω στην υπόγα τινάχτηκα τόσο που μου έφυγε το γ@μωκουβερτάκι και δεν μπόρεσα να σκεπαστώ και πολύ ζορίστηκα. :o

Μετά βάλαμε Sinners που ήταν μιά χαρούλα. :p

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.995
Xθες το βράδυ έκατσα με έναν φίλο και είδαμε το Weapons.
Καλό ήταν, δε λέω. Μετά αναρρωτήθηκα.
Άραγε υπάρχει μαύρη μαγεία;

Κάποτε ένας φίλος είχε πάρει δύο βιβλία, την Σολομωνική και το νεκρονομικό.
Είχε μανία με τέτοια περίεργα και απόκοσμα πράγματα.
Διάβασα μερικά θέματα από τα βιβλία αυτά.
Έγραφε μέσα πως να κάνεις επίκληση στους δαίμονες όπως στον Ασταρώθ με πεντάλφα και τέτοια.
Κάπου έλεγε πως να κάνεις μάγια (κακά μάγια) σε όποιον δεν χωνεύεις ή σου έκανε κακό και θέλεις να τον εκδικηθείς.
Μετά την θέαση της ταινίας θυμήθηκα εκείνα που είχα διαβάσει για την μαύρη μαγεία.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
56.357
Κάπου έλεγε πως να κάνεις μάγια (κακά μάγια) σε όποιον δεν χωνεύεις ή σου έκανε κακό και θέλεις να τον εκδικηθείς.
Σου υπόσχομαι ότι θα είμαι καλό παιδί και δεν θα ξανά ανεβάσω στα φαγητά τσουκνίδια... :oops:

Reaction score
300
Είδα επιτέλους και το ¨Υπάρχω" aka Στέλιος Καζαντζίδης (Cosmote TV).

Μου αρέσουν αυτού του τύπου οι ταινίες, που δίνουν εικόνες από τις ζωές ανθρώπων που ξεχώρισαν κατά πολύ στο είδος τους. Εχω δει πάρα πολλές για ξένους καλλιτέχνες με διεθνή απήχηση προφανώς. Θα ήταν λάθος να την συγκρίνω με εκείνες τις παραγωγές. Εδώ έχουμε να κάνουμε με μια ελληνική παραγωγή. Αξιόλογη θα έλεγα αλλά όχι στο ύψος και στο μέγεθος που ήταν ο Καζαντζίδης. Γιατί ασχέτως αν μας αρέσει ή όχι το είδος των τραγουδιών του (ή και η φωνή του) μιλάμε για τον μεγαλύτερο εν Ελλάδι τραγουδιστή. Τεράστιο αποτύπωμα στο λαϊκό τραγούδι και ανυπολόγιστη επιρροή σε εκατομμύρια κόσμο. Από αυτήν την οπτική γωνία μπορεί να συγκριθεί και να σταθεί δίπλα στα αντίστοιχα ονόματα της ροκ ή ποπ σκηνής κατ' αναλογία.
Νομίζω ότι άξιζε μιας καλύτερης ταινίας αλλά και την ίδια στιγμή νομίζω ότι για το ελληνικό μέτρο ήταν ένα πολύ καλό αποτέλεσμα.
Το μεγάλο ατού της ταινίας είναι η επιλογή του Χρήστου Μάστορα για το ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη. Με την κίνηση αυτή ο Γιώργος Τσεμπερόπουλος κατάφερε να συστήσει τον Καζαντζίδη και τα τα τραγούδια του σε ένα νεώτερο κοινό που ίσως και να μην είχε ακούσει ποτέ κάποιο από τα τραγούδια του. Η ταινία παίχθηκε και εκτός Ελλάδος σε αρκετές χώρες και έκανε εισπράξεις περίπου 900.000 €.

melina

Cargo 200
Reaction score
46.577
Το μεγάλο ατού της ταινίας είναι η επιλογή του Χρήστου Μάστορα για το ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη. Με την κίνηση αυτή ο Γιώργος Τσεμπερόπουλος κατάφερε να συστήσει τον Καζαντζίδη και τα τα τραγούδια του σε ένα νεώτερο κοινό που ίσως και να μην είχε ακούσει ποτέ κάποιο από τα τραγούδια του. Η ταινία παίχθηκε και εκτός Ελλάδος σε αρκετές χώρες και έκανε εισπράξεις περίπου 900.000 €.
Το (ας το πούμε) ατού της επιλογής του Μάστορα ήταν η (πολύ) επιτυχημένη ερμηνεία του, τόσο φωνητικά όσο και υποκριτικά. Μπράβο του.

melina

Cargo 200
Reaction score
46.577
Βρήκαμε και εμείς ταινία να κλείσουμε τη χρονιά...

Goodbye June (2025), Netflix

ΥΓ πολύ καλή ήταν ως ταινία αλλά όχι για προπαραμονή πρωτοχρονιάς.

Συνεχίσαμε με λίγο stranger things χθες και συνήλθαμε.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.133
Members
38.659
Νεότερο μέλος
nvg