Τι είδη ηχείων υπάρχουν;

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.017
Απάντηση: Τι είδη ηχείων υπάρχουν;

Ρε παιδιά, πώς τα λεν εκείνα τα ταπεινά μονόδρομα μόνιτορ που τα χρησιμοποιούν για τηλεοπτική παραγωγή; (Θέμη τα θυμάσαι);

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Πάντως για να κινούμαστε και γύρω από το hi fi το οποίο μας απασχολεί, το ότι ένα ηχείο μπορεί να γίνει, (λόγω όπως είπα συγκεκριμένων κατασκευαστικών και όχι ηχητικών χαρακτηριστικών), monitor εργαλείο σε studio, δεν σημαίνει ότι είναι απαραίτητα και καλό ή έστω καλύτερο από ένα άλλο. Τα καλά ηχεία είναι αυτά που παίζουν σωστά μουσική και δεν κρίνονται από συγκεκριμένες τεχνολογίες, μάρκες, ονόματα ή "σχολές".

...

themiloc

Επαγγελματίας
Reaction score
257
Re: Απάντηση: Τι είδη ηχείων υπάρχουν;

Ρε παιδιά, πώς τα λεν εκείνα τα ταπεινά μονόδρομα μόνιτορ που τα χρησιμοποιούν για τηλεοπτική παραγωγή; (Θέμη τα θυμάσαι);
AURATONE αλλά δεν νομίζω οτι υπάρχουν. Εξ'άλλου ήταν για τελείως ειδική χρήση (προσομοίωση ήχου ραδιοφώνου).
Λέω όμως οτι το ATC SCM7 έχει φτάσει με τη νέα λίρα στα 550 ευρω και κατά την γνώμη μου δεν έχει αντίπαλο σε απόδοση για την τιμή και τον όγκο του.

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.017

Ααα, ναι, θενκ γιου. Να, έχει μερικά εδώ.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424
Εξαρτατε παντα για τι δουλεια θες το καθε ηχειο και προ παντων, σε τι χωρο θα το τοποθετησεις.
Αν μιλας για monitors τοτε παμε σε αλλο θεμα που δεν ειναι επι του παροντος.
Νομιζω οτι κανενα απο τα ηχεια που αναφερθηκαν απο τους φιλους παραπανω δεν ειναι monitor.
Δεν μπορουμε να συγκρινουμε ανομοια πραγματα.
Αν θες μια συγκριση, χωρις να θελω να μειωσω τα ATC θα σου προτεινα να ακουσεις τα Klein-Hummel 0300 ή 0300D active studio monitors, ή ακομα και τις μεγαλες σειρες των Genelec.
Kε Βασίλη νομίζω ότι και αυτές οι εταιρίες είναι μέσα στις λίγες που ανέφερα σε προηγούμενο post.
Aν και πιστέυω ότι ο όρος μόνιτορ χρησιμοποιείται λάθος πλέον απ τον ειδικό τύπο θέλοντας να χαρακτηρίσουν έτσι ηχεία μικρά σε μέγεθος,με έλλειψη στις χαμηλές οκτάβες και αχρωμάτιστες μεσαίες..

Reaction score
0

paidia 3erei kaneis ti xriazete panw ena eixio gia party pou 8a ta ftia3w monos mou?dld (3ula k tetia egw) k meta 8a agorasw eixia ...(ti eixia xriazontai?) gia na mn kaoun na paizoun arketa dinata k na bgazoun arketa kalo eixo?

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305

paidia 3erei kaneis ti xriazete panw ena eixio gia party pou 8a ta ftia3w monos mou?dld (3ula k tetia egw) k meta 8a agorasw eixia ...(ti eixia xriazontai?) gia na mn kaoun na paizoun arketa dinata k na bgazoun arketa kalo eixo?
Πρώτον τα greeklish απαγορεύονται.
Δεύτερον μάλλον είσαι σε λάθος κατηγορία. Δες στην DIY.

Reaction score
0

οκ σε ευχαριστώ δεν το ήξερα είμαι καινούριος :119:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.887
Members
38.515
Νεότερο μέλος
Alebut