- Reaction score
- 23.403
20 ετών ιστορία , μπορεί και 30
Απλά δεν υπάρχει διάθεση για τιμωρία
Απλά δεν υπάρχει διάθεση για τιμωρία
Δεν ειμαι υπερμαχος του "αστυνομικου κρατους", αλλα εχω την αισθηση οτι εχουμε φτασει στο αλλο ακρο...
Φαινεται οτι οι αστυνομικοι ειναι πολυ απασχολημενοι με το να το παιζουν "εξουσια" μεσα στα ασφαλη γραφειακια τους...
[/QUO
Ποτέ δεν κατάλαβα, γιατί τα βάζετε όλοι με τον ''τελευταίο τροχό της αμάξης'', θέλετε να μου πείτε, ότι όταν ήρθε η διαταγή απο το Αρχηγείο, να μην ενεργούμε οι περιπολίες, σε ''οίκους ανοχής, εμπορικά καταστήματα, καταστήματα ειδών τροφίμων, και η λίστα έχει και άλλα'', εμείς θα έπρεπε να επεμβαίνουμε? Να ελέγχουμε? Εσείς θα το κάνατε? Όταν σας λέει ο Αξιωματικός Υπηρεσίας, ''μην φέρεις μέσα κανέναν αλλοδαπό'', παράνομο ή όχι, εσείς θα του πηγαίνατε? Τελικά εννοείται ότι ένας αστυνομικός, πρέπει να κάνει του κεφαλιού του? ότι θέλει δηλαδή? Εσείς στην θέση του θα το κάνατε?
Αναφερεσαι σε ποστ του 2006...Ποτέ δεν κατάλαβα, γιατί τα βάζετε όλοι με τον ''τελευταίο τροχό της αμάξης'', θέλετε να μου πείτε, ότι όταν ήρθε η διαταγή απο το Αρχηγείο, να μην ενεργούμε οι περιπολίες, σε ''οίκους ανοχής, εμπορικά καταστήματα, καταστήματα ειδών τροφίμων, και η λίστα έχει και άλλα'', εμείς θα έπρεπε να επεμβαίνουμε? Να ελέγχουμε? Εσείς θα το κάνατε? Όταν σας λέει ο Αξιωματικός Υπηρεσίας, ''μην φέρεις μέσα κανέναν αλλοδαπό'', παράνομο ή όχι, εσείς θα του πηγαίνατε? Τελικά εννοείται ότι ένας αστυνομικός, πρέπει να κάνει του κεφαλιού του? ότι θέλει δηλαδή? Εσείς στην θέση του θα το κάνατε?
... ναι, αλλα δεν συμβαδιζει με το ετος που διανυουμε. -ουτε οι πολιτες μη παρεξηγηθω-Προσωπικα πιστευω οτι απο τοτε εχει αλλαξει προς το καλυτερο η συμπεριφορα, η διαθεση προσφορας και η αποτελεσματικοτητα των χαμηλοβαθμων στελεχων της ΕΑ.
«Πλούσιο» φάκελο, γεμάτο με πειθαρχικές ποινές και με ιδιαίτερη έφεση στις υπεξαιρέσεις φέρεται να έχει ο τύποις εν ενεργεία, ουσιαστικά όμως εν αποστρατεία, 53χρονος Συνταγματάρχης του Οικονομικού Σώματος των Ενόπλων ΔυνάμεωνΕν ενεργεία συνταγματάρχης ο ληστής με τη χειροβομβίδα στην Αργυρούπολη
Ο 53χρονος έχει διαπράξει άλλες τρεις ληστείες σε τράπεζες - Εξετάζεται η συμμετοχή του και σε άλλες επιθέσειςwww.protothema.gr